Duhan.Soysal
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 184
AynenEn güzeli üniversite ders programı. [MENTION=417926]pinterest[/MENTION]![]()
AynenEn güzeli üniversite ders programı. [MENTION=417926]pinterest[/MENTION]![]()
Hocam bence uğraşma derim, forumdaki apple forumlarında gezmek daha mantıklı olmaz mı?Zaman geçirmek için hobi olarak apple ile alakalı bir web sitesi açmak istiyorum. Ne dersiniz? Amaç para kazanmak falan değil.
Zaman geçirmek için hobi olarak apple ile alakalı bir web sitesi açmak istiyorum. Ne dersiniz? Amaç para kazanmak falan değil.
Mantikli bence.Zaman geçirmek için hobi olarak apple ile alakalı bir web sitesi açmak istiyorum. Ne dersiniz? Amaç para kazanmak falan değil.
Mantikli bence.
Ne düşünüyorsunuz peki? Ücretsiz bir .TK li Blogger//Wordpress sitesi mi?
Yoksa ücretli domain hostingli bir site mi?
Ücretsiz olan ve blogger/wordpress ikilisinden birinden acacaginiz site konusunda yardimci olurum elimden geldiğince.
Domain ve hostlu olacak. Wordpress yada joomla kullanacağım. İsterseniz yinede yardımcı olabilirsiniz.
Ücretli olanindan pek anlamıyorum. Su ücretsiz TK+wordp+000webhost ile çok ugrasmisligim var. Joomla da kullanmadim. Galiba siz profesyonel bir site açmayı planliyorsunuz. O kadar da bilgim/yeteneğim yok. Şimdiden başarılar dilerim. Apple'a ilginiz olduğu ortada. Kesinlikle site acmanizi öneririm.
Ücretli olanindan pek anlamıyorum. Su ücretsiz TK+wordp+000webhost ile çok ugrasmisligim var. Joomla da kullanmadim. Galiba siz profesyonel bir site açmayı planliyorsunuz. O kadar da bilgim/yeteneğim yok. Şimdiden başarılar dilerim. Apple'a ilginiz olduğu ortada. Kesinlikle site acmanizi öneririm.
Apple ile alakalı bir çok websitesi var. O sitelerde editör olmayı denesen daha mantıklı olmaz mı hocam?Zaman geçirmek için hobi olarak apple ile alakalı bir web sitesi açmak istiyorum. Ne dersiniz? Amaç para kazanmak falan değil.
Apple ile alakalı bir çok websitesi var. O sitelerde editör olmayı denesen daha mantıklı olmaz mı hocam?
Dediğim gibi, zaman sorunun yoksa yarıda bırakmayıp ugrasacaksan bence aç derim.Olur da hocam kim direk birini pat diye editör yapar. Ben hani tecrübe olsun, ilgilenecek birşey olsun diye yapacağım.
Hocam eğer yeterli bilginiz ve kendinizi tanitabileceginiz bir kitle varsa direkt başlayın ücretli host domain ile ama yok sil bastan bir başlangıç olacak derseniz ilk ucretsiz TK+hostinger ile bir başlangıç yapin nasilsa oradaki tecrübelerinizle birlikte acacaginiz yeni sitede oldukça basarili yerlere gelirsiniz.Olur da hocam kim direk birini pat diye editör yapar. Ben hani tecrübe olsun, ilgilenecek birşey olsun diye yapacağım.
[MENTION=426894]ArdaBrkee[/MENTION]
![]()
![]()
By AYFONDO
Video editleniyormuş![]()
[MENTION=426894]ArdaBrkee[/MENTION]
![]()
![]()
By AYFONDO
Video editleniyormuş![]()
Tekrar bayrakları mac'e döndürdük hayırlısı bakalım.
İphonedo'nun videosu birazdan gelir.
Daha gelmedi. Birşey de yazmadı.
Yazdı. Twittera tekrar bakın. 1 saat önce yüzde 21 deymiş. 4k ise uzun sürer. Tahmin yaptım zaten.
Görünce şaşırdım![]()
[video=youtube;k5fmoR9OyLs]https://www.youtube.com/watch?v=k5fmoR9OyLs[/video]
Onu gördüm de %21 az. 4K ise sürer.