Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
Yükledim. Zararsız gibi duruyor. Moviebox güzelmiş yüklemenizi tavsiye ederim.

Reaksiyon puanı
16,128
chrome onun sitesini açınca google ana sayfaya attı ios'lu cihazın yok diyor sanki...

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
Movie boxda şöyle bir güzellik daha var. Türkçe altyazı seçilebiliyor. Opensubtitles hesabı ile giriş yapmak gerekiyor.

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
Hocam uygulamayı Nasıl kurdunuz. Zararı var mı? Jailbreak gerekir mi? Değer mi?

Zararı var mı bilmiyorum şuanlık bir şey yok. Kurmak için http://www.iosem.us buraya girip installa basılıyor. Sonra profil indirilip kuruluyor. Ana ekrana uygulaması geliyor. Uygulamayı açınca ekranın en altında dowloand işareti var. Oraya basılıp tüm uygulamaları seçiyorsunuz. Oradan moviebox'ı bulursunuz. Film ve dizi izleyebilir indirebilirsiniz. Görüntü kalitesi de seçilebiliyor. Müzik videoları tarzı şeyler de var. Ama filmler ve dizilerin hepsi yabancı.

MR.Anonymous

Dekan
Reaksiyon puanı
498
Zararı var mı bilmiyorum şuanlık bir şey yok. Kurmak için http://www.iosem.us buraya girip installa basılıyor. Sonra profil indirilip kuruluyor. Ana ekrana uygulaması geliyor. Uygulamayı açınca ekranın en altında dowloand işareti var. Oraya basılıp tüm uygulamaları seçiyorsunuz. Oradan moviebox'ı bulursunuz. Film ve dizi izleyebilir indirebilirsiniz. Görüntü kalitesi de seçilebiliyor. Müzik videoları tarzı şeyler de var. Ama filmler ve dizilerin hepsi yabancı.

Altyazı oluyor demişsiniz

leanardo

Profesör
Reaksiyon puanı
9
[video=youtube;AGfgGxoqsk4]https://www.youtube.com/watch?v=AGfgGxoqsk4[/video]

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
Okulumu seviyorum ya, Bayram'dan sonra dinlenmemiz için bi hafta daha tatil bırakmış :P :mrgreen:

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
Niye öyle oldu? Bizim başımız kel mi? :D
Bu hafta ders kaydı filan var da :)

Ders kaydından sonra onay için danışmanın yanına gitmek durumunda olduğumuz için herşeyi bayram sonrasına bırakmışlar sağolsunlar. böylece kimse memleketine git-gel yapmak durumunda kalmadı.

sizi de bekleriz bizim okula

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Bu hafta ders kaydı filan var da :)

Ders kaydından sonra onay için danışmanın yanına gitmek durumunda olduğumuz için herşeyi bayram sonrasına bırakmışlar sağolsunlar. böylece kimse memleketine git-gel yapmak durumunda kalmadı.

sizi de bekleriz bizim okula
Ben gelemem artık. Dokuz Eylül'deyim. :)

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Karşı tarafın aracının masrafları indirimli tanıdık tamirci 900tl fiyat çekti paşa paşa ödeyecez artık. Benim motorda 240tl civarına anlaştık yetkili servisle.

Çok ucuz rakamlarla kurtulduk. Umarım bir daha ki sefere mercedese falan çarpmam umarım :P 20 binden aşağıya kurtulamam :mrgreen:

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
98 lilere vermiyorlar diye biliyorum zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...