ConfickerBelasi
Guru
- Reaksiyon puanı
- 16,128
TP-Link ve Airties dışında alma ucuzlar çöp sürücü dertleri çok.
peki, hangisini seçmeliyim modellerden? 722nc mi t2uh mi?TP-Link ve Airties dışında alma ucuzlar çöp sürücü dertleri çok.
Adam haklı beyler dağılın.Ahh ahh, dilimde tüy bitti söylemekten ammaa....![]()
peki, hangisini seçmeliyim modellerden? 722nc mi t2uh mi?
ayrıca, bu tür yeni modelleri de var galiba. ama antensiz.
Tp-link ARCHER-T4U Kablosuz Adaptör / Anten
Aynısını geçen bende yaptım hocam aynı durumdayız eheheh2010 2011'den kalma Facebook mesajlarımı okudum. Gülsem mi ağlasam mı bilemedim.![]()
Namımı yeteri kadar duyuramamışım foruma. [emoji14]Arkadaşalr tasarım işinden anlayan varsa bana ulaşabilir mi? Yazı şeklinde bir logomuz var sadece aynı logonun yüksek çözünürlüklüsü yapılacak. Eski logo bayağı eskiden kaldığı için karıncalı ve eski gözüküyor.
Aynen abi ejwjjsNamımı yeteri kadar duyuramamışım foruma. [emoji14]![]()
Yapabilirsen atayın logoyu aynısını yapabilir misin müsait bir zamanda ?Namımı yeteri kadar duyuramamışım foruma. [emoji14]![]()
Hoşgeldin.son bir ayımı çinde geçirmiş olmanın verdiği rahatlıkla ve çok güzel şeyler öğrenmiş olmanın hazzıyla tekrar sahaladayım. selam olsun herkese![]()
Sen yolla logoyu. Ben bugün yapmaya çalışırım. Bu arada yüzde yüz bir başarı bekleme. [emoji14]Yapabilirsen atayın logoyu aynısını yapabilir misin müsait bir zamanda ?
Valla oluyor burasi soguktan abiBuca'nın Tınaztepe'sinde soğuk bir kış geçireceğiz belli oldu.![]()
Sakarya hocam donuyoruz brrrOrası neresi ?![]()
İnşallahO da geçer be.![]()
Bro sanslisin ne güzel işteAnkara yine sıcaktı.
Buca'nın Tınaztepe'sinde soğuk bir kış geçireceğiz belli oldu.![]()
o yüzden oraya gitmiyorum zaten...