• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Söyle Rahatla

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan warkortali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sabah saat 10:00 dan şu zamana kadar tecil belgesi almak için uğraşıyorum hele şükür aldım.

[video=youtube;AR37YHGeW8o]https://www.youtube.com/watch?v=AR37YHGeW8o[/video]

Geçen cs go da adam pıçaklıyorum :D

2010 2011'den kalma Facebook mesajlarımı okudum. Gülsem mi ağlasam mı bilemedim. :D

Arkadaşalr tasarım işinden anlayan varsa bana ulaşabilir mi? Yazı şeklinde bir logomuz var sadece aynı logonun yüksek çözünürlüklüsü yapılacak. Eski logo bayağı eskiden kaldığı için karıncalı ve eski gözüküyor.

son bir ayımı çinde geçirmiş olmanın verdiği rahatlıkla ve çok güzel şeyler öğrenmiş olmanın hazzıyla tekrar sahaladayım. selam olsun herkese :D

Arkadaşalr tasarım işinden anlayan varsa bana ulaşabilir mi? Yazı şeklinde bir logomuz var sadece aynı logonun yüksek çözünürlüklüsü yapılacak. Eski logo bayağı eskiden kaldığı için karıncalı ve eski gözüküyor.
Namımı yeteri kadar duyuramamışım foruma. [emoji14] :D

Işyerine isim var deyip izin aldım erken çıktım halbuki isim yok canım cok sıkıldığı için böyle Yaptım pişman Değilim :D

siz beni örnek almayın :)

[MENTION=261339]Meridian[/MENTION] istanbulun dibi bura be :/ istanbul soğuk geçer heralde bu kış donduyduk bu sene nolcak acaba :? :/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...