theotto
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 3
Aynen hatta daha fazlası başkalarının yanında sana, senin yanında onlara sövmesi gibiNasıl mesela baskalarinin yannda sana farkli davranmasi gibi mi ? Hayır yok.
Aynen hatta daha fazlası başkalarının yanında sana, senin yanında onlara sövmesi gibiNasıl mesela baskalarinin yannda sana farkli davranmasi gibi mi ? Hayır yok.
okul güzel ya, sınavlar kötüYarın okula başlıyorum , aslında çok mutsuzda degilim bos bos oturuyom evde.
kitap oku , erken yat, gez-dolaşÇok sıkılıyom
Zhu faded hocam şarkı
yalnız değilsin linux mint 17,2 mate ve 10 pro'da chrome ile de aynı şekilde oluyor xp ve vista ile denemedim.forum bozulmuş aga ya. bi konuya yorum yapacam, yazıyorum yazıyorum okey diyorum, sayfadan ayrıl uyarısı veriyor. bi tek bende mi oluyor bu saçmalık?
ttnet ise normal.1 mgb/s fibernet mi olur arkadaş. Yavaş değil mi ya? Anlamadım gitti.
Turkcell Superonline lojman kampanyası.ttnet ise normal.
o 1gbps olmasın?Turkcell Superonline lojman kampanyası.
Mgb/s valla ya. Neyse idare edicem artık.o 1gbps olmasın?
Hgs cezalarını ptt den ödeyemiyor muyuz? Ödeniyor sa nasıl ödeyebilirim? 1 tane ptt ye sordum ödenmiyor dedi karayollarina sordum ödeniyor dedi ne yapacağımı şaşırdım.
o 1gbps olmasın?
Mb olsun ama gb tadi versin :mrgreen:Mgb/s valla ya. Neyse idare edicem artık.
http://ftp.linux.org.tr/linuxmint/iso//stable/17.2/linuxmint-17.2-mate-64bit.isoAnnem Windows'u uçurmuş. Ben kendimi nerelerden atam.
Uzayda olacaksa olur. [emoji14]Mb olsun ama gb tadi versin :mrgreen:
Onu da hallederizUzayda olacaksa olur. [emoji14]
Daha önceden de buldum bunları Google de yok cevabı olayı yaşayanlardan cevap bekliyorum.
herkesi kendileri gibi öküz sanıyorlar.Ulan arkadaş bu inşaat işçilerine neden saldırırsınız provakatör. ....