Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
[MENTION=346205]Jiraiya06[/MENTION] Ben İzmir'de yurtları gezdim. Yıllık 8bin filan dediler. Ama hak etmiyotlar. Rezil durumda özel yurtlar. Baktık olacak gibi değil daire kiraladık. Şimdi içim rahat.

Androıdx

Asistan
Reaksiyon puanı
70
Sabah iş görüşmem var stres yaptım ya ilk defa yapıyomuş gibi [emoji1]

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
Elektrik gitti, bi saattir yok ya. Yarım mumu yakmıştım, şimdi bitmek üzere.
Bakalım ne zaman gelecek

Reaksiyon puanı
16,128
burnunu temizleten kediye ne dersiniz? bir kedi var üzerime tırmanmasının nedeni burnunu temizletmek istemesiymiş...
burnuna dokunulması sevmez sanırdım.

GhostX

Profesör
Reaksiyon puanı
3
burnunu temizleten kediye ne dersiniz? bir kedi var üzerime tırmanmasının nedeni burnunu temizletmek istemesiymiş...
burnuna dokunulması sevmez sanırdım.
Bir kedi dolaşıyor bahçe de arada denk geliyorum. Hırıltı bir ses var sürekli çözemedim. Boğazları mı ağrıyor nedendir bilemedim :) ilginç bir kedi tavşan şeklinde yürüyor.

Reaksiyon puanı
16,128
Bir kedi dolaşıyor bahçe de arada denk geliyorum. Hırıltı bir ses var sürekli çözemedim. Boğazları mı ağrıyor nedendir bilemedim :) ilginç bir kedi tavşan şeklinde yürüyor.
araba çarpmış olabilir belediyenin veterinerine göster iğne yapılırsa ellerini ağzına ve patilerine yakın tutma ısırma eğilimleri var...

GhostX

Profesör
Reaksiyon puanı
3
araba çarpmış olabilir belediyenin veterinerine göster iğne yapılırsa ellerini ağzına ve patilerine yakın tutma ısırma eğilimleri var...
Yani burada sahipleri var ilgilenenler de var kötü bir durum görülmüyor ama yürüyüş tavşan gibi çok haraketli bir kedi yine de söylerim sahibine

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Günaydın millet,
Forumda z3+ incelemesi yok sanırım ya da ben bulamadım. Lansmandan bahsetmiyorum uzun inceleme yapılmadı sanırım ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...