ConfickerBelasi
Guru
- Reaksiyon puanı
- 16,128
salak adam görevliye söylese belki uçağı aprona geri çağırırdılar binerdi...
Otobüsün sistemde film filan yok mu? Elbet filmlerden biri iyidir. Gerçi bu saatte film mi izlenir, yat uyuOtobuste wifi sifresini almayi basardim. Tam dizi keyfi yapacakken wifi kapandi. Mobil nette lazim kullanamiyorum fazla. Simdi muzik esliginde yolu izliyorum -.-
Filmler otomatik yurudugu icin suan yarisina gelmistir. Zaten film izleyen biri degilim. Otobuste uyumak bana gore de degil. Kaldik oyleceOtobüsün sistemde film filan yok mu? Elbet filmlerden biri iyidir. Gerçi bu saatte film mi izlenir, yat uyu [emoji14]![]()
Karabük tarafina. Hayirlisiyla giderim İnsallah. Biraz kafa dagiticam[MENTION=385184]mic check[/MENTION]
Yolculuk nereye?
Hiç sanmam. Kalkan belediye otobüsü bile dudaktan ayrılınca yolcu bilemedi diyip geri dönmüyorken uçak dönecek kapıya yanastirilacak kapılar açılacak o o o o.Öyle oluyor mu ki? Bir kişi için kos koca uçağı pistte dolandırırlar mı?
bir fikir ama belki yeterince etkili olursa mümkün uçak dönmesede sonraki uçağa binerdi.Öyle oluyor mu ki? Bir kişi için kos koca uçağı pistte dolandırırlar mı?
Ekşi sözlükte takılırken 14 Ağustos 2015 Turkcell rezaleti diye bir başlık gördüm hayırdır?
Eeee okusaydın öğrenirdin.![]()
Bu yerleştirme sonuçlarına nereden bakacağız? Sınav bilgilerine basıyom bişey çıkmıyor???? :cursing:
Geçde olsa açıklandı.Bu yerleştirme sonuçlarına nereden bakacağız? Sınav bilgilerine basıyom bişey çıkmıyor???? :cursing:
Saat 4 de diye açıklama yapılmış ben de kardeşiminkini araştırıyorum
n'apçem şimdi pen ?Burda takılı kaldı neden ilerlemiyor , durdurup yeniden indirsem olur mu ? insin artık güncelleme![]()
kendi haline bırak.n'apçem şimdi pen ?