SmokeXD
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 1,876
[MENTION=390518]Lazzz[/MENTION] saçma bulabilirsin de 5S ile takas şansı var mı ?
Beğenmedim diyebilirim. Cam tasarım iyi hoş ama kullanım deneyimi olarak benim için iyi olmadığına kanaat getirdimHocam neden sürekli takas yapıyorsun merak ettim. Yine neden aldın neden değiştiriyorsun![]()
S6 edge var sadece kafama esince değiştiriyorum sadeceNe kadar? Sende kaç cihaz var böyle [emoji14]
Saçma teklif yoktur, neden olmasın fark ortada ama onu baştan belirteyim[MENTION=390518]Lazzz[/MENTION] saçma bulabilirsin de 5S ile takas şansı var mı ?
Onu sormadım hocam. Note 4 Iphone Note4 Edge vs neden sürekli takas? Bir tane Xperia al başka telefona gerek kalmaz. Sorun kasma vr pil sanırım.Beğenmedim diyebilirim. Cam tasarım iyi hoş ama kullanım deneyimi olarak benim için iyi olmadığına kanaat getirdim![]()
Hiç birisi aslında, sadece değişiklik isteğiOnu sormadım hocam. Note 4 Iphone Note4 Edge vs neden sürekli takas? Bir tane Xperia al başka telefona gerek kalmaz. Sorun kasma vr pil sanırım.
Kendi ayaklarının üstünde durmuyorsan normal diyeceğim ama ben de pek sayılmam. Alırım ihtiyacımı karşılamayacak hale gelince bırakırım. Z2 aldım, telefon kasana kadar, pili 4 saatin altına düşene kadar kullanırımHiç birisi aslında, sadece değişiklik isteği![]()
Bir telefonu alıp 2 yıl kullananlara özeniyorum, ben onu beceremiyorum.
Fark etmiyor tekliflere bakacağım hangisi cazip gelirse oTekrar iPhone mı hocam?
Haklısınız hocam. Samsung Note serisinin işlevselliğini bitirmiş nerdeyse. Bir tek s-pen kalmış.Note 4 daha iyi arkadaş, note 5 neymiş ama gears2 iyiye benziyor.
Şükretmek gerek orası doğru, lakin hastalık gibi birşey bu sonu yok insan istiyor işte imkan varken alıyorum ne yapayım bu hastalığa teknoloji hastalığı adını koydum benKendi ayaklarının üstünde durmuyorsan normal diyeceğim ama ben de pek sayılmam. Alırım ihtiyacımı karşılamayacak hale gelince bırakırım. Z2 aldım, telefon kasana kadar, pili 4 saatin altına düşene kadar kullanırımBence şükret
Onu bulamayan var.
Saçma teklif yoktur, neden olmasın fark ortada ama onu baştan belirteyim![]()
Samsung şans işiAnnemden sonra daha samsunga bulaşmamaya karar verdim![]()
Samsung şans işiaynı iddia gibi şanslıysan sorunsuz bir cihazla karşılaşıyorsun
![]()
Ben note 4 ü o kadar ay kullandım 1 kere çökme olmadı.Touchwiz de şansa mı çöküyor![]()
Hatta şuan note 4 ler ile takas a sıcak bakıyorum o yüzden.
Senin cihaz kafadan sakatAha annemin note 4 ile takasa gelin mi![]()
Senin cihaz kafadan sakatona bulaşmam
![]()
sence hala alınır mı ? Birde z1 ile g2 arasında kaldım alsam mı acep ? Kamerası seni tatmin etti mi ?Biraz deneyimlerini yazar mısın ?Geçen sene haziranda g2 almıştım hala ayni model devam açıkçası bence en önemli şey pil ömrü ile parmak izi sensörü, bu ikisi tam manasiyla iyi olan bir cihaz gelirse alacağım bakalım
sence hala alınır mı ? Birde z1 ile g2 arasında kaldım alsam mı acep ? Kamerası seni tatmin etti mi ?Biraz deneyimlerini yazar mısın ?
peki z1'e ne dersin ? sence z1 mi almalıyım .gHZ olarak lg g2 ve z1 fark atıyor diğer telefonlara mesela smart6 çok güzel ama işlemcisi zayıf kalır oyunlarda.Kamerası beni tatmin etmiyor maalesef ön kamera berbat arka kamera normal düzeyde . Bunun dışında herhangi bir kasma vs sorun yaşamadım ancak ekran sararması sorunu yaşadım . Bu arada ben olsam sanırım lenovo p70 alırdım bu dediklerinden bir eksiği yok daha ucuz ve pil ömrü çok daha iyi
açtım ama burası daha aktif diye birde buraya sorayım dedim@tmt bunun konusunu açmamış mıydın?