Matthew Bellamy
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 263
Doktor kendi haline bırakın dedikendi haline bırak.

Doktor kendi haline bırakın dedikendi haline bırak.
hiç kapatmadın mı?Doktor kendi haline bırakın dediBir kaç gündür böyle o yüzden dedim.Bekleyelim bakalım
Ben 1 saat önce bakabiliyordum.Açıklama yapıldı. Millet yüklenince çöktü herhalde sistem. [emoji14] [MENTION=283352]Ümitt[/MENTION] sen baktın mı ben giremiyorum siteye!!! :cursing:
Nerede bu yurt? Benimde yakında yurtlarla işim olacak korkutma beniYurt ücreti 600 dediler yok deve yahu , sokakta mi kalalım
Istanbulda ucuz ozel yurtlardan vakif destekliNerede bu yurt? Benimde yakında yurtlarla işim olacak korkutma beni![]()
Geleceğe kalirsa yine iyiÜlkenin geleceğinden korkuyorum...
Şansın bol olsun hayırlı olur umarım.Sabah iş görüşmem var stres yaptım ya ilk defa yapıyomuş gibi [emoji1]
Teşekkür ederimŞansın bol olsun hayırlı olur umarım.
Bir kedi dolaşıyor bahçe de arada denk geliyorum. Hırıltı bir ses var sürekli çözemedim. Boğazları mı ağrıyor nedendir bilemedimburnunu temizleten kediye ne dersiniz? bir kedi var üzerime tırmanmasının nedeni burnunu temizletmek istemesiymiş...
burnuna dokunulması sevmez sanırdım.
araba çarpmış olabilir belediyenin veterinerine göster iğne yapılırsa ellerini ağzına ve patilerine yakın tutma ısırma eğilimleri var...Bir kedi dolaşıyor bahçe de arada denk geliyorum. Hırıltı bir ses var sürekli çözemedim. Boğazları mı ağrıyor nedendir bilemedimilginç bir kedi tavşan şeklinde yürüyor.
Yani burada sahipleri var ilgilenenler de var kötü bir durum görülmüyor ama yürüyüş tavşan gibi çok haraketli bir kedi yine de söylerim sahibinearaba çarpmış olabilir belediyenin veterinerine göster iğne yapılırsa ellerini ağzına ve patilerine yakın tutma ısırma eğilimleri var...
geçmiş olsun.Yani burada sahipleri var ilgilenenler de var kötü bir durum görülmüyor ama yürüyüş tavşan gibi çok haraketli bir kedi yine de söylerim sahibine
Bir ara ben sormuştum virüslü üyeler mi dendi ne.Bu soru işaretleri neyin nesi.
Çince güzeldir amma baane.çince yazılar içeriyor olabilir ıslak odunla dövün diyor...
eskiden hepsini sil seçeneği yoktu...@ConfickerBelasi Konu kilitlenmiş cevap atamadım ordan, evet hepsini tek tıkta silmek mümkün. Bende 11.000 e posta var tek tıkta silebiliyorum.
Şimdi vareskiden hepsini sil seçeneği yoktu...