Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

rawkid

Dekan
Reaksiyon puanı
1,317
Son olaylardan sonra valve'ye ne kadar sövdüğümü bilmiyorum. Daha cs go oynamam

2 defa vac'tan dolayı sebebsiz rekabetçiden attı. Çözüm önerileride bir işe yaramıyor. İlk 1 gün sonra da 7 gün ceza yedim.

Ondan öncesinde kendi kendine hesabımın şifresini değiştirdi. Steam hesabımdan otomatik çıkış yaptı tabiki. Sonuç, rekabetçiden atılma ve 1 gün ceza.

Takımla birlikte rekabetçiye giricektik. Eşleşme başlatılırken sürekli "mic check eşleşme sunucusuna bağlanamıyor" hatası verdi. Tek girmeye çalıştığımda da aynısı oldu. Uzun uğraşlar sonucu düzelttim ama takımla giremedim.

Herşeyin sonunda az önce yine vac'tan dolayı sunucudan atıldım ve 7 gün ceza verdi. Bende oyunu sildim. Sanırım bir daha yüklemem. Lanet olsun cs go :cursing:

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
Bisiklet sürdükten sonra büyük bir istekle kafamı suya gömmek güzel bir his :)

EAgle_41

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ya yazılımdan analyan biri yardım etsnnnn

burda ne mdek istiyor python ogrenıyorum

Windows kullanıcıları IDLE adlı metin düzenleyici ile çalışabilirler. IDLE’a ulaşmak için Başlat/Programlar/Python/IDLE (Python GUI) yolunu takip ediyoruz. IDLE’ı çalıştırdığımızda gördüğümüz >>> işaretinden de anlayabileceğimiz gibi, bu ekran aslında Python’un etkileşimli kabuğunun ta kendisidir... Dilerseniz, etkileşimli kabukta yaptığınız işlemleri bu ekranda da yapabilirsiniz. Ama şu anda bizim amacımız etkileşimli kabukla oynamak değil. Biz Python programlarımızı yazabileceğimiz bir metin düzenleyici arıyoruz.

.Nasıl açacağız yaw ben windosw 10 dayım :(biri yarım etsin çok güzel gidiyordu patladık :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

terasta outuyorum yan tarafın komuşsunun kapısı açık kalmış saalanıp sallanıp açılıp kapanıyor ve içersi karanlık çok korkuyorum yaaaa yemin derim altıma s.çtım üst katın tüm lambarını açım ::helpsmilie:

Aden

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Nem, ne menem bişey bu nem.. Yaprak kıpramıyor, rüzgar tok, aşırı nem var. Soğuk duştan çıkmadan geri terliyor insan.

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
[video=youtube;Zy3Gir2h23U]https://www.youtube.com/watch?v=Zy3Gir2h23U[/video]

Karıncık kökenli taşikardi örneği, izleyin de biraz psikolojiniz bozulsun :D :devil2: :devil:

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Ulan imgur size ne etti. Hay sizin zihniyetinizi seveyim Allahın yobazları

Reaksiyon puanı
16,128
mahkeme kapatmış ...
caps%20(17).jpg

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
Karanlık ve üç harfliler fobisi için ne önerirsiniz?

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Şu berbat şehirde berbat haldeyim. Bir tarafını da yırtsan kimseye yaranamıyorsun. Aşağı yukarı sağa sola. Düşündüğün kadar düşünülmemek kalbi kırmıyor acıtıyor anasını satim.

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Var evet de binde bir. Özellikle araman lazım bulman için. Onu da geçtim kimin neye gireceğine de mi karar veriyorlar? Varsa var onlara ne? Çıldırmamak elde değil.

Aynen haklısın.
Bu yasaklar cidden sinir bozucu. İnternet denen varlığı istediğim gibi kullanırım kardeşim. Eğer devletime bir zararım yoksa engelleyemezsin ne yapacağımı.

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
Şu ramazan ayından sonra ilk defa hava serinledi yağmur yağacak gibi :) oh be biraz rahatladık.

EAgle_41

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ya beyler gta 5 ne kadar zamanda iner :) %30u indi toplam 60gb torrenntle ındırıyorum 900kb/sn hızı var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...