Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Reaksiyon puanı
16,128
[video=youtube;dXxcMr9TfWs]https://www.youtube.com/watch?v=dXxcMr9TfWs[/video]
alakası yok sadece komik...

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Orada senin profil fotoğrafın çıkıyo, kendini ifşa ettin, tebrikler :P

Öyle bişi olucağını tahmin bile edemezdim :D hatta avatarımın o olduğunu bile bilmiyordum :D face ile bağlandığımdan :P bende dedim ne oluyor hayvan gibi şiy yapmışlar :D

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
[MENTION=183989]ConfickerBelasi[/MENTION] dünya sadece bu iki veledin etrafında donuyormuş gibi dizi çekerlerse tabi sevilmez. Daha 5 yaşındaki çocuğa verdikleri role bak otursun sümüğünü yesin ne annesinin babasının işine karışıyor. Hiç günümüzde öyle çok bilmiş, buyumuşte küçülmüş velet gördün mü?

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
[MENTION=183989]ConfickerBelasi[/MENTION] dünya sadece bu iki veledin etrafında donuyormuş gibi dizi çekerlerse tabi sevilmez. Daha 5 yaşındaki çocuğa verdikleri role bak otursun sümüğünü yesin ne annesinin babasının işine karışıyor. Hiç günümüzde öyle çok bilmiş, buyumuşte küçülmüş velet gördün mü?
Ben gayette gördüm , hatta 3 yaşındaydı biri.

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
@ConfickerBelasi dünya sadece bu iki veledin etrafında donuyormuş gibi dizi çekerlerse tabi sevilmez. Daha 5 yaşındaki çocuğa verdikleri role bak otursun sümüğünü yesin ne annesinin babasının işine karışıyor. Hiç günümüzde öyle çok bilmiş, buyumuşte küçülmüş velet gördün mü?

Kötü baba örneği :D çocuğun oluncada bir şey başarma git otur sümüğünü ye dersin. O küçük kız mesela televizyona çıkmış dimi? annesi babası çocuğunla gurur duymuyormudur sence? senin çocuğunda olabilirdi.

Nedir bu insanların geri kafalılığı yahu. Kimse bişi yapmasın, kimse bir şey yapamaz vs.

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
Kötü baba örneği :D çocuğun oluncada bir şey başarma git otur sümüğünü ye dersin. O küçük kız mesela televizyona çıkmış dimi? annesi babası çocuğunla gurur duymuyormudur sence? senin çocuğunda olabilirdi.

Nedir bu insanların geri kafalılığı yahu. Kimse bişi yapmasın, kimse bir şey yapamaz vs.
Gerçek hayatta nasıldır bilmem ama dizilerinden dolayı ikisine de nefret doluyum

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Ha bu arada benim yeğenim büyümüşte küçülmüş onu ne yapıcaz? daha 3 yaşını doldurmadı ve yemek yedikten sonra tabağını mutfağa götürüp elinle hımm çok güzel olmuş hareketi yapıyor üzerine peçete alıp masayı siliyor ( tabi o arada kırıntılar yere gidiyor orası ayrı ) bu çocuğa böyle bişi öğretmedik ama yaptıklarına bak.

Demek ki senin yeğenin yada oğlun olsa bırak otur sümüğünü ye dersin :ASD:

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Gerçek hayatta nasıldır bilmem ama dizilerinden dolayı ikisine de nefret doluyum

Kimseyi sevmek zorunda değilsiniz fakat saygı duymak zorundasınız.

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
Ha bu arada benim yeğenim büyümüşte küçülmüş onu ne yapıcaz? daha 3 yaşını doldurmadı ve yemek yedikten sonra tabağını mutfağa götürüp elinle hımm çok güzel olmuş hareketi yapıyor üzerine peçete alıp masayı siliyor ( tabi o arada kırıntılar yere gidiyor orası ayrı ) bu çocuğa böyle bişi öğretmedik ama yaptıklarına bak.

Demek ki senin yeğenin yada oğlun olsa bırak otur sümüğünü ye dersin :ASD:
Yav bak anlamadın tamam bazı şeyleri kavrayacak ama her izlediğimde televizyonu kırasım geliyor anneannesi bi alem dayısı bi ağlem teyzeleri bi alem. Yemin ediyorum annemle kız kardeşim izlemese aleti kıracam.

bud

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,710
Benim cocugum olsa dizide oynatmazdim.

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
Aha bu dizilerin hiç birini sevmiyorum bide moda oldu lise dizisi. Yeminle tv yi kaldıracam full sinema izleyecem internetten. Sevdiğim bir dizi var POYRAZ KARAYEL.

Reaksiyon puanı
16,128
@ConfickerBelasi dünya sadece bu iki veledin etrafında donuyormuş gibi dizi çekerlerse tabi sevilmez. Daha 5 yaşındaki çocuğa verdikleri role bak otursun sümüğünü yesin ne annesinin babasının işine karışıyor. Hiç günümüzde öyle çok bilmiş, buyumuşte küçülmüş velet gördün mü?
çok büyük oyuncu olucak geleceği çok parlak 5 yaşında olupta bu kadar aklı başında çocuk zor olur bu küçük dahi kızçe maşAllah demek lazım.
bugün beğenmediğin yarın senin çocuğun olur bunun çok örneği var tarihte ben büyük babama çekmişim onun için çok nalet derdiler ben onu mumla aratıyormuşum...

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
[MENTION=380082]Vikings[/MENTION] sebebi daha erken yaşta şöhret duygusuyla tanışması. Yani tamam dizi finale girdi ya da hala çekiliyor. Bu çocuğun parası var gider akşam yemeğini dışarda yemek ister ama rahat bırakmazlar. Ayy sen ne tatlısın hadi bi selfie çekinelim. Parka gider ayy sen ne tatlısın hadi bir selfie çekinelim. Baha Bayırlı vardı hatırlarsın Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasında ikinci oldu. Oldu da yarışmadan sonra çocuğun psikoloji alt üst oldu ayy sen ne şekersin falan. Yani küçük yaşlarda şöhret zararlı.

EAgle_41

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Buraya 5 tane içinde AŞK olmayan Türk dizisi yazın haa benim diyeyimki Türeklerde dizi yapıyormuş hadı 20dk süre :)

Can-K.

Doçent
Reaksiyon puanı
17
Şımaran çocuktan bir şey çıkmaz.

Kuzenimi örnek vermiştim bir konuda.Hala veririm.O kadar şımarık ki , cami kolonuna bağlayıp kaçın yani.

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
Şımaran çocuktan bir şey çıkmaz.

Kuzenimi örnek vermiştim bir konuda.Hala veririm.O kadar şımarık ki , cami kolonuna bağlayıp kaçın yani.

Benim iki tane kuzen var yeminle öldüresim geliyor. Birisi Avusturya'da yaşıyor, ha tamam orada öyle yetişmiştir ama diğeri var ya canımdan bezdiriyor.

Can-K.

Doçent
Reaksiyon puanı
17
Benim iki tane kuzen var yeminle öldüresim geliyor. Birisi Avusturya'da yaşıyor, ha tamam orada öyle yetişmiştir ama diğeri var ya canımdan bezdiriyor.

Bu çocuğun kardeşi de var şimdi. Daha 2 yaşını bitireli 1 ay olmadı.Çocuk mızmız , inatçı.Tabi küçük olduğundan böyle oldu da diyemiyorsun.Ama Allah özene özene yaratmış desem yerinde.Konuşmayı azda olsa erkenden söktü , yürümeyi çabuk öğrendi falan.

Neyse , yarın yolculuğa çıkacaklardı bizde onları bir görelim diye gittik, bende küçükle ilgilendim tabii.O sırada odanın ışığını falan açayım derken kuzenimi yatağa koydum oda battaniyesiyle oynamaya başladı.Diğer kuzenim geldi ben de oynamak istiyorum diye.Deli etti beni.Telefonu elime aldım , incelemelere falan bakıyorum , en küçük bir oyun resmi görünce bende izlemek istiyorum diyor.Hayır desen de dinlemiyor arka arkaya tekrar ediyor.Sebebi şımarmış.Şımarınca da böyle bir şey oldu çıktı.

Küçük olan kuzenim umarım böyle olmaz.Bu yüzden uğraşıyoruz zaten.Diğer kuzeniminde böyle hani oturup paşa gibi seni dinlediği de oluyor ama böyle pislikleri de mevcut.

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
Bu çocuğun kardeşi de var şimdi. Daha 2 yaşını bitireli 1 ay olmadı.Çocuk mızmız , inatçı.Tabi küçük olduğundan böyle oldu da diyemiyorsun.Ama Allah özene özene yaratmış desem yerinde.Konuşmayı azda olsa erkenden söktü , yürümeyi çabuk öğrendi falan.

Neyse , yarın yolculuğa çıkacaklardı bizde onları bir görelim diye gittik, bende küçükle ilgilendim tabii.O sırada odanın ışığını falan açayım derken kuzenimi yatağa koydum oda battaniyesiyle oynamaya başladı.Diğer kuzenim geldi ben de oynamak istiyorum diye.Deli etti beni.Telefonu elime aldım , incelemelere falan bakıyorum , en küçük bir oyun resmi görünce bende izlemek istiyorum diyor.Hayır desen de dinlemiyor arka arkaya tekrar ediyor.Sebebi şımarmış.Şımarınca da böyle bir şey oldu çıktı.

Küçük olan kuzenim umarım böyle olmaz.Bu yüzden uğraşıyoruz zaten.Diğer kuzeniminde böyle hani oturup paşa gibi seni dinlediği de oluyor ama böyle pislikleri de mevcut.

Bizim şımarık değil ama biraz kıskanç bir kuzen var 6-7 yaşında. Kardeşi var sanırım 1.5 yaşlarında. Biz kuçukle ne yaparsak büyük gelip maydonoz oluyor. Onunla ilgili sıkıntı yok anlaşıyoruz da bahsettiğim 2 kuzen fena.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bu arada facede bir teknoloji sayfasında bir yorum attım şu an oturup beğenileri sayıyorum. Admine tag layf falan da yapmadım ama şu an 160 beğenide.

rawkid

Dekan
Reaksiyon puanı
1,317
[MENTION=413044]Mr.Utar[/MENTION] Şu ufak kizi bilmemde emir berkenin dedesi bizim sokakta oturuyor o yuzden unlu olmadan oncede sonra da muhabbetimiz vardi. Tabi o unlu oldukca bende zaman gectikce sokaga felan cikmadik ne oldu bilmiyorum ama arada luks arabalarla geliyolar yani :D

Ailesi cocugu cok sakinmaya baslamis ama. Hic yanliz birakmiyolar. Bi gun aksam sokakta futbol oynuyoduk arkadaslarla cocugu bi birakipta oynatmadilar :D dur sen vurma hadi yeter oynama felan. Cocugu hic aramizda goremez olduk kopardilar artik o yuzden egosu varmidir yokmudur bilemem ama takildigimiz zamanlarda yoktu :)

Can-K.

Doçent
Reaksiyon puanı
17
İşte bu aynı şey.Şımardığı için çocuk eski ilgiyi bekliyor kıskanıyor falan.

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
[MENTION=413044]Mr.Utar[/MENTION] Şu ufak kizi bilmemde emir berkenin dedesi bizim sokakta oturuyor o yuzden unlu olmadan oncede sonra da muhabbetimiz vardi. Tabi o unlu oldukca bende zaman gectikce sokaga felan cikmadik ne oldu bilmiyorum ama arada luks arabalarla geliyolar yani :D

Ailesi cocugu cok sakinmaya baslamis ama. Hic yanliz birakmiyolar. Bi gun aksam sokakta futbol oynuyoduk arkadaslarla cocugu bi birakipta oynatmadilar :D dur sen vurma hadi yeter oynama felan. Cocugu hic aramizda goremez olduk kopardilar artik o yuzden egosu varmidir yokmudur bilemem ama takildigimiz zamanlarda yoktu :)
Ego kavramı da oluşuyor egoistler de berbat. Annesi babası artık o oğlanı elit görüyor, sokağa çıkamazsın, arkadaşlarına gidemezsin.

bud

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,710
kim canlandıracak 5 yaşındaki çocuğu?

5 yaşındaki çocuğun filmde, dizide, reklamda olması çok mühim tabi. Sen izle, yayıncı cebini doldursun. Çocuk psikolojisi etkilensin. 5 yaşındaki çocuk oynamasın. Ergenlik döneminde olsa tamam. Ama küçük olunca olmaz. Sen dizi izle onlarda para kazansın diye ben çocuğumu televizyonda oynatmam. Daha küçükken oynatan ailelere de şaşıyorum zaten.

Reaksiyon puanı
16,128
5 yaşındaki çocuğun filmde, dizide, reklamda olması çok mühim tabi. Sen izle, yayıncı cebini doldursun. Çocuk psikolojisi etkilensin. 5 yaşındaki çocuk oynamasın. Ergenlik döneminde olsa tamam. Ama küçük olunca olmaz. Sen dizi izle onlarda para kazansın diye ben çocuğumu televizyonda oynatmam. Daha küçükken oynatan ailelere de şaşıyorum zaten.
diziler hayatın yansıması doğru yapılırsa zararı yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...