ConfickerBelasi
Guru
- Reaksiyon puanı
- 16,128
[video=youtube;dXxcMr9TfWs]https://www.youtube.com/watch?v=dXxcMr9TfWs[/video]
alakası yok sadece komik...
[video=youtube;dXxcMr9TfWs]https://www.youtube.com/watch?v=dXxcMr9TfWs[/video]
Orada senin profil fotoğrafın çıkıyo, kendini ifşa ettin, tebrikler![]()
bu cimcimeden nefret edilir mi?Bu kızdan nefret ediyorum.
o daha 5 yaşında neyini sevmiyon?O bücür ve emre berkenin taaa....
Ben gayette gördüm , hatta 3 yaşındaydı biri.[MENTION=183989]ConfickerBelasi[/MENTION] dünya sadece bu iki veledin etrafında donuyormuş gibi dizi çekerlerse tabi sevilmez. Daha 5 yaşındaki çocuğa verdikleri role bak otursun sümüğünü yesin ne annesinin babasının işine karışıyor. Hiç günümüzde öyle çok bilmiş, buyumuşte küçülmüş velet gördün mü?
@ConfickerBelasi dünya sadece bu iki veledin etrafında donuyormuş gibi dizi çekerlerse tabi sevilmez. Daha 5 yaşındaki çocuğa verdikleri role bak otursun sümüğünü yesin ne annesinin babasının işine karışıyor. Hiç günümüzde öyle çok bilmiş, buyumuşte küçülmüş velet gördün mü?
Gerçek hayatta nasıldır bilmem ama dizilerinden dolayı ikisine de nefret doluyumKötü baba örneğiçocuğun oluncada bir şey başarma git otur sümüğünü ye dersin. O küçük kız mesela televizyona çıkmış dimi? annesi babası çocuğunla gurur duymuyormudur sence? senin çocuğunda olabilirdi.
Nedir bu insanların geri kafalılığı yahu. Kimse bişi yapmasın, kimse bir şey yapamaz vs.
Gerçek hayatta nasıldır bilmem ama dizilerinden dolayı ikisine de nefret doluyum
Yav bak anlamadın tamam bazı şeyleri kavrayacak ama her izlediğimde televizyonu kırasım geliyor anneannesi bi alem dayısı bi ağlem teyzeleri bi alem. Yemin ediyorum annemle kız kardeşim izlemese aleti kıracam.Ha bu arada benim yeğenim büyümüşte küçülmüş onu ne yapıcaz? daha 3 yaşını doldurmadı ve yemek yedikten sonra tabağını mutfağa götürüp elinle hımm çok güzel olmuş hareketi yapıyor üzerine peçete alıp masayı siliyor ( tabi o arada kırıntılar yere gidiyor orası ayrı ) bu çocuğa böyle bişi öğretmedik ama yaptıklarına bak.
Demek ki senin yeğenin yada oğlun olsa bırak otur sümüğünü ye dersin :ASD:
Benim cocugum olsa dizide oynatmazdim.
çok büyük oyuncu olucak geleceği çok parlak 5 yaşında olupta bu kadar aklı başında çocuk zor olur bu küçük dahi kızçe maşAllah demek lazım.@ConfickerBelasi dünya sadece bu iki veledin etrafında donuyormuş gibi dizi çekerlerse tabi sevilmez. Daha 5 yaşındaki çocuğa verdikleri role bak otursun sümüğünü yesin ne annesinin babasının işine karışıyor. Hiç günümüzde öyle çok bilmiş, buyumuşte küçülmüş velet gördün mü?
Şımaran çocuktan bir şey çıkmaz.
Kuzenimi örnek vermiştim bir konuda.Hala veririm.O kadar şımarık ki , cami kolonuna bağlayıp kaçın yani.
"Öldüresin geliyor." Ne güzel bir cümle. Demek ki sevmiyorsun.Benim iki tane kuzen var yeminle öldüresim geliyor. Birisi Avusturya'da yaşıyor, ha tamam orada öyle yetişmiştir ama diğeri var ya canımdan bezdiriyor.
"Öldüresin geliyor." Ne güzel bir cümle. Demek ki sevmiyorsun.
Benim iki tane kuzen var yeminle öldüresim geliyor. Birisi Avusturya'da yaşıyor, ha tamam orada öyle yetişmiştir ama diğeri var ya canımdan bezdiriyor.
Sebep?
Bu çocuğun kardeşi de var şimdi. Daha 2 yaşını bitireli 1 ay olmadı.Çocuk mızmız , inatçı.Tabi küçük olduğundan böyle oldu da diyemiyorsun.Ama Allah özene özene yaratmış desem yerinde.Konuşmayı azda olsa erkenden söktü , yürümeyi çabuk öğrendi falan.
Neyse , yarın yolculuğa çıkacaklardı bizde onları bir görelim diye gittik, bende küçükle ilgilendim tabii.O sırada odanın ışığını falan açayım derken kuzenimi yatağa koydum oda battaniyesiyle oynamaya başladı.Diğer kuzenim geldi ben de oynamak istiyorum diye.Deli etti beni.Telefonu elime aldım , incelemelere falan bakıyorum , en küçük bir oyun resmi görünce bende izlemek istiyorum diyor.Hayır desen de dinlemiyor arka arkaya tekrar ediyor.Sebebi şımarmış.Şımarınca da böyle bir şey oldu çıktı.
Küçük olan kuzenim umarım böyle olmaz.Bu yüzden uğraşıyoruz zaten.Diğer kuzeniminde böyle hani oturup paşa gibi seni dinlediği de oluyor ama böyle pislikleri de mevcut.
Ego kavramı da oluşuyor egoistler de berbat. Annesi babası artık o oğlanı elit görüyor, sokağa çıkamazsın, arkadaşlarına gidemezsin.[MENTION=413044]Mr.Utar[/MENTION] Şu ufak kizi bilmemde emir berkenin dedesi bizim sokakta oturuyor o yuzden unlu olmadan oncede sonra da muhabbetimiz vardi. Tabi o unlu oldukca bende zaman gectikce sokaga felan cikmadik ne oldu bilmiyorum ama arada luks arabalarla geliyolar yani![]()
Ailesi cocugu cok sakinmaya baslamis ama. Hic yanliz birakmiyolar. Bi gun aksam sokakta futbol oynuyoduk arkadaslarla cocugu bi birakipta oynatmadilardur sen vurma hadi yeter oynama felan. Cocugu hic aramizda goremez olduk kopardilar artik o yuzden egosu varmidir yokmudur bilemem ama takildigimiz zamanlarda yoktu
![]()
kim canlandıracak 5 yaşındaki çocuğu?Çok yanlış bir şey.
Çocuk Yaşta Kariyer ve Şöhret
Çocuk psikolojisini biraz araştır. Ayrıca çocuğumu medya pisliğine bulaştırmamakta benim için çok önemli.
kim canlandıracak 5 yaşındaki çocuğu?
diziler hayatın yansıması doğru yapılırsa zararı yok.5 yaşındaki çocuğun filmde, dizide, reklamda olması çok mühim tabi. Sen izle, yayıncı cebini doldursun. Çocuk psikolojisi etkilensin. 5 yaşındaki çocuk oynamasın. Ergenlik döneminde olsa tamam. Ama küçük olunca olmaz. Sen dizi izle onlarda para kazansın diye ben çocuğumu televizyonda oynatmam. Daha küçükken oynatan ailelere de şaşıyorum zaten.