W10 u boşver w7 iso indir bak keyfineYa beyler bu windows 10da prt scnr alıp paint e yapıştırp kaydettikten sonra buraya yukluyorum başarısız oldu dıyor cozumunu bılen varmı?
Birde bu windows 10'un sistem puanlaması yokmu windows 7 deki gibi
bence kesinlikle ısınır ama oynatır yanibide size bir şey soracam herkese
Bu bilgisayar:
i54210u 1.7-2.4ghz
6gbram
gt840m
bf 4 de ısınır mı![]()
Isınmayan laptop bulmak biraz zor.bide size bir şey soracam herkese
Bu bilgisayar:
i54210u 1.7-2.4ghz
6gbram
gt840m
bf 4 de ısınır mı![]()
Isınmayan laptop bulmak biraz zor.
7 çöp 10 daha iyi ne sorunu var ki? bende yok sorun.W10 u boşver w7 iso indir bak keyfinebir sürü sorun çıktı
- - - Mesaj Güncellendi - - -
@tmt teşekkürler![]()
7 çöp 10 daha iyi ne sorunu var ki? bende yok sorun.
Driver yazılım hataları mı dersin, boot kısmında takılması mı dersin say say bitmez. Benim için en kötü kısmı GÜNCELLEMELERİN KAPATILAMAMASI
@ConfickerBelasi herkesin görüşü kendine, niye insanları 10 a sürüklemeye çalışıyorsun. Sanane yani isteyen 95 bile yükler SANANE
bill amca rica etti ve 10 pro verdi...Driver yazılım hataları mı dersin, boot kısmında takılması mı dersin say say bitmez. Benim için en kötü kısmı GÜNCELLEMELERİN KAPATILAMAMASI
@ConfickerBelasi herkesin görüşü kendine, niye insanları 10 a sürüklemeye çalışıyorsun. Sanane yani isteyen 95 bile yükler SANANE
bill amca rica etti ve 10 pro verdi...
ben çok ama çok mutluyum (istisnayım heraldeAt gözlüklerini çıkarda sağ taraftaki akış kısmına göz at. Windows 10 dan şikayet eden yüzlerce insan var.
deniz, kum, güneş, tatil diyorsunuz yani :biggrin:Özlemişim Badavut'u.
Denize giremiyorum ki.deniz, kum, güneş, tatil diyorsunuz yani [emoji3]
olsun 3/4 iyi skorDenize giremiyorum ki.![]()
Ameliyat olmuştum da ondan ya.olsun 3/4 iyi skor(deniz güzeldir ya , sıkıntımı var
)
geçmiş olsun :flowers:Ameliyat olmuştum da ondan ya.![]()