SmokeXD
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 1,876
googleye el yazınca ilk bu çıkıyor başka manası yok![]()
Genellikle bu gibi durumlarda sağ el fotosu atılır da o yüzden dedim

googleye el yazınca ilk bu çıkıyor başka manası yok![]()
Yanıyorummm Fuat abiiiiii
ya beyler bf 4 kurdum girdim sonra mp oynuyayım dedim sitesine girdim orgıın ve punk buster idnirdim punbusterı açıp oyuna gırdım yıen oyundan punkbuster kicked diyip atyıro bi el atın pls
Bu dumanla anca köseyi dönersin
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Böyle konulari oyun bölümünde sorarsan daha iyi olur.
Punkbusteri güncelledin mi?
Kendine sınır koyabilirsin.Bu sene üniye başlıyorum . "Ps4 alsam acaba okul yönünden beni olumsuz etkiler mi ? " diye soruyorum kendime.
"sadece 1 saat oynayacağım " (6 saat oynadı) / Bence hiç bulaşma, arkadaşlarınla takıl ünideKendine sınır koyabilirsin.![]()
Bu sene üniye başlıyorum . "Ps4 alsam acaba okul yönünden beni olumsuz etkiler mi ? " diye soruyorum kendime.
Beş parmağın beşi bir değil. Herkesin nefsini kontrol etme düzeyi de farklı."sadece 1 saat oynayacağım " (6 saat oynadı) / Bence hiç bulaşma, arkadaşlarınla takıl ünide
mesela bana bak , kitabı açıyorum masanın üstüne koyuyorum , yatakta pc oynuyorumBu tamamen sana bagli. Kendine bir sınır koyarsan sorun olmaz diye düsünüyorum.
7/24 derslere kafa patlatmakta iyi bir sey degil, bazen kacamak yapmak iyi geliyor![]()
Bu tamamen sana bagli. Kendine bir sınır koyarsan sorun olmaz diye düsünüyorum.
7/24 derslere kafa patlatmakta iyi bir sey degil, bazen kacamak yapmak iyi geliyor![]()
Kendine sınır koyabilirsin.![]()
ben dedim valla , riske atma , git halısahaya daha iyi.Playstation oyun demek , e sende üni'ye gidiyorsun saatlerce playstation oynayamazsın .Bence hiç alma daha iyi , sende veya kuzende pc falan vardır.Onunla takıl işteKimse de ALMA derslere bak demedi [emoji1]
Kendime sınır koyma işi kesinlikle kişiden kişiye değişir . Ben kendimi ne kadar sınırlayabilirim bilmiyorum.
ben dedim valla , riske atma , git halısahaya daha iyi.Playstation oyun demek , e sende üni'ye gidiyorsun saatlerce playstation oynayamazsın .Bence hiç alma daha iyi , sende veya kuzende pc falan vardır.Onunla takıl işte![]()
valla karar senin çok istiyorsan alırsın kuzenlerinle iki fifa-pes atarsın takılırsın olur biter.Ders çalışmak istemeyen adam kendine bahaneyi bulur zaten , çok istiyorsan al fikrimi değiştirdim![]()
Halısahayayla aram yoktur sanal olarak futbol oynamayı tercih ederim. Zaten zayıflamak için de spor salonuna yıllık üye oldum orada yapıyorum sporu. Bilgisayar var da ne bilim playstation daha çekici geliyor.
Bu arada bölümüm de elektrik elektronik müh. okuyan ve ya tanıdığı okuyan var mı ? Dersleri ağır mıdır ?
Ne düşünuyorsunuz bölümünde ciddi cevap bekleyen sensin konu açsaydin boyle şeyler yapmam tabikideHaahahahhahahha çok komik sanki gülünecek bir şey sorduk ciddiye alıp soru soruyoruz adam google el yazıp foto yapıyor :cursing:
2 abim electro electronic![]()
yok öyle demek istemedim.Bilmediğim için öyle dedim eğer ders çalışmak istemezsen zaten bahane bulursun , ama çalışmak istersende seni hiç birşey engellemez anlamında dedim ama yanlış anlattım heraldeBen " ders çalışmak istemiyor " gibi gözüktüm oradan galiba [emoji1]
Neyse ben biraz daha düşüneyim .
Neyse ben kaçıyorum gençler bir hafta sonra görüşürüz.Kendinize iyi bakın !
yok öyle demek istemedim.Bilmediğim için öyle dedim eğer ders çalışmak istemezsen zaten bahane bulursun , ama çalışmak istersende seni hiç birşey engellemez anlamında dedim ama yanlış anlattım heralde![]()
Memnunlar mı bölümden ?
Ne düşünuyorsunuz bölümünde ciddi cevap bekleyen sensin konu açsaydin boyle şeyler yapmam tabikide![]()
can sıkıntısından patlıyorum oyunda bi yere kadar kod yazmayı bilen öğrenen var mı varsa nerden başıyayım söylesin )