Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Yanıyorummm Fuat abiiiiii

Bu dumanla anca köseyi dönersin :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

ya beyler bf 4 kurdum girdim sonra mp oynuyayım dedim sitesine girdim orgıın ve punk buster idnirdim punbusterı açıp oyuna gırdım yıen oyundan punkbuster kicked diyip atyıro bi el atın pls

Böyle konulari oyun bölümünde sorarsan daha iyi olur.

Punkbusteri güncelledin mi?

cansermo

Profesör
Reaksiyon puanı
30
Bu sene üniye başlıyorum . "Ps4 alsam acaba okul yönünden beni olumsuz etkiler mi ? " diye soruyorum kendime.

Reaksiyon puanı
16,128
[video=youtube;2NSOvjbCbDk]https://www.youtube.com/watch?v=2NSOvjbCbDk[/video]
atabilirdi.

EAgle_41

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu dumanla anca köseyi dönersin :D

Böyle konulari oyun bölümünde sorarsan daha iyi olur.

Punkbusteri güncelledin mi?

evet gücelledim ama oyuna girdikten 10sn sonra atıor punkbuster versionum 3.8 yardım edersiniz sevinrim :)

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
Bugün dışarı attığım terin haddi hesabı yok, hava esmiyor da, kuzu çevirmeye dondum kısa kol tişört ve şort ile.

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Bu sene üniye başlıyorum . "Ps4 alsam acaba okul yönünden beni olumsuz etkiler mi ? " diye soruyorum kendime.

Bu tamamen sana bagli. Kendine bir sınır koyarsan sorun olmaz diye düsünüyorum.

7/24 derslere kafa patlatmakta iyi bir sey degil, bazen kacamak yapmak iyi geliyor :)

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263

7/24 derslere kafa patlatmakta iyi bir sey degil, bazen kacamak yapmak iyi geliyor :)
mesela bana bak , kitabı açıyorum masanın üstüne koyuyorum , yatakta pc oynuyorum :) 3 gün sonra annem soruyor "oğlum sen geçen günde bu sayfadaydın sanki ?" :D :D

tamam ya bak gaza getirdin beni bir hafta bilgisayara girmeyeceğim.(Hafta sonu kuzen geliyor üni'den neyse hayırlısı :D ) Eğer bilgisayarı açarsam saçımı kestireceğim (saçımı uzatıyorum toplayacağım )

cansermo

Profesör
Reaksiyon puanı
30

Kendine sınır koyabilirsin. :)

Kimse de ALMA derslere bak demedi [emoji1]
Kendime sınır koyma işi kesinlikle kişiden kişiye değişir . Ben kendimi ne kadar sınırlayabilirim bilmiyorum.

cansermo

Profesör
Reaksiyon puanı
30
Bi de bu sene ünide biraz avantajlı sayılırım . Kuzenle aynı üni aynı bölüme gideceğiz o 1. Öğretim ben 2. Öğretim olarak . Aynı üni aynı bölümden de benden bir üst sınıfta olacak liseden samimi arkadaş ta var . Ev yurt derdi de yok . Daha ne olsun [emoji1]

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Kimse de ALMA derslere bak demedi [emoji1]
Kendime sınır koyma işi kesinlikle kişiden kişiye değişir . Ben kendimi ne kadar sınırlayabilirim bilmiyorum.
ben dedim valla , riske atma , git halısahaya daha iyi.Playstation oyun demek , e sende üni'ye gidiyorsun saatlerce playstation oynayamazsın .Bence hiç alma daha iyi , sende veya kuzende pc falan vardır.Onunla takıl işte :)

cansermo

Profesör
Reaksiyon puanı
30
ben dedim valla , riske atma , git halısahaya daha iyi.Playstation oyun demek , e sende üni'ye gidiyorsun saatlerce playstation oynayamazsın .Bence hiç alma daha iyi , sende veya kuzende pc falan vardır.Onunla takıl işte :)

Halısahayayla aram yoktur sanal olarak futbol oynamayı tercih ederim. Zaten zayıflamak için de spor salonuna yıllık üye oldum orada yapıyorum sporu. Bilgisayar var da ne bilim playstation daha çekici geliyor.
Bu arada bölümüm de elektrik elektronik müh. okuyan ve ya tanıdığı okuyan var mı ? Dersleri ağır mıdır ?

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
valla karar senin çok istiyorsan alırsın kuzenlerinle iki fifa-pes atarsın takılırsın olur biter.Ders çalışmak istemeyen adam kendine bahaneyi bulur zaten , çok istiyorsan al fikrimi değiştirdim :D

cansermo

Profesör
Reaksiyon puanı
30
valla karar senin çok istiyorsan alırsın kuzenlerinle iki fifa-pes atarsın takılırsın olur biter.Ders çalışmak istemeyen adam kendine bahaneyi bulur zaten , çok istiyorsan al fikrimi değiştirdim :D

Ben " ders çalışmak istemiyor " gibi gözüktüm oradan galiba [emoji1]
Neyse ben biraz daha düşüneyim .

EAgle_41

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Halısahayayla aram yoktur sanal olarak futbol oynamayı tercih ederim. Zaten zayıflamak için de spor salonuna yıllık üye oldum orada yapıyorum sporu. Bilgisayar var da ne bilim playstation daha çekici geliyor.
Bu arada bölümüm de elektrik elektronik müh. okuyan ve ya tanıdığı okuyan var mı ? Dersleri ağır mıdır ?

2 abim electro electronic :)

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Ben " ders çalışmak istemiyor " gibi gözüktüm oradan galiba [emoji1]
Neyse ben biraz daha düşüneyim .
yok öyle demek istemedim.Bilmediğim için öyle dedim eğer ders çalışmak istemezsen zaten bahane bulursun , ama çalışmak istersende seni hiç birşey engellemez anlamında dedim ama yanlış anlattım heralde :)

cansermo

Profesör
Reaksiyon puanı
30
yok öyle demek istemedim.Bilmediğim için öyle dedim eğer ders çalışmak istemezsen zaten bahane bulursun , ama çalışmak istersende seni hiç birşey engellemez anlamında dedim ama yanlış anlattım heralde :)

Yok ben demek istediğini anladım zaten de takılmak için öyle yazdım hatta ciddi olmadığımı belirmek için sonuna da şunu " [emoji1] " ekledim . [emoji4]

EAgle_41

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Memnunlar mı bölümden ?

Onu bilemedim ama türkiye 1.si bile o bölümü seçmişti :)
zormuş BAYA zor ps4 alma bence :)
Çünkü biz İNSANIZ kendimizi tutamayız
kendini tuanlarda işte ilk bin filan onları görende insanlıktan çıkmış diyor zaten :D :D

Ne düşünuyorsunuz bölümünde ciddi cevap bekleyen sensin konu açsaydin boyle şeyler yapmam tabikide :)

haklısın

EAgle_41

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
can sıkıntısından patlıyorum oyunda bi yere kadar kod yazmayı bilen öğrenen var mı varsa nerden başıyayım söylesin )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...