Ben çekmecedeyim bende aşırı bir yavaşlık mevcut değil de böyle devam ederse arıza kaydı bıraktıracağım.İstanbul kartal
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Neyin korkusu. Alevler mi saldın yoksa başkalarına :devil2:Evet k-o-r-k-u
Ben çekmecedeyim bende aşırı bir yavaşlık mevcut değil de böyle devam ederse arıza kaydı bıraktıracağım.İstanbul kartal
Neyin korkusu. Alevler mi saldın yoksa başkalarına :devil2:Evet k-o-r-k-u
Yok hocam yaa... Karşı komşunun evine öğle vakitlerinde hırsız girdi. Annem ve üst komşu fark etmişler. Neyse adam girmiş eve k. komşunun cüzdanını kurcalıyormuş sanırım o sırada annem ve ü. komşunun sesini duymuş ve hızla çıkıp gitmiş annemgilin yanından... Annemgilde kilidin falan kırıldığını görünce bunların jeton düşmüş. Neyse olaydan 2-3 dakika sonra bende eve geldim. Komşu aradılar durumu anlattılar komşu bi telaş geldi. Polis falan çağırıldı cart curt... Aslında korku yoktu da annem komşularla balkonda konuşurken içime bir ürperti düştü işte...Ben çekmecedeyim bende aşırı bir yavaşlık mevcut değil de böyle devam ederse arıza kaydı bıraktıracağım.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Neyin korkusu. Alevler mi saldın yoksa başkalarına :devil2:
neden korkuyorsun küçüğüm? ben 1 yıl her gece köpek sürüleri ve farelerin cirit attığı yerde 20-08 çalıştım tek kaldığım çok oldu sabaha kadar metallica,ozzy oseboune dinledim dinlettim...Evet k-o-r-k-u
Kamera yok mu apartmanlarda ?Yok hocam yaa... Karşı komşunun evine öğle vakitlerinde hırsız girdi. Annem ve üst komşu fark etmişler. Neyse adam girmiş eve k. komşunun cüzdanını kurcalıyormuş sanırım o sırada annem ve ü. komşunun sesini duymuş ve hızla çıkıp gitmiş annemgilin yanından... Annemgilde kilidin falan kırıldığını görünce bunların jeton düşmüş. Neyse olaydan 2-3 dakika sonra bende eve geldim. Komşu aradılar durumu anlattılar komşu bi telaş geldi. Polis falan çağırıldı cart curt... Aslında korku yoktu da annem komşularla balkonda konuşurken içime bir ürperti düştü işte...
Zaten hırsız o yere bir kere gelir sen kapını kapat , rahatlamaya çalış oyun , oyna başka bir şey yap. Biz yeni ev aldığımızda hırsız girmişti üst katımıza kapıyı resmen oymuş.Neyse sonra hiç bir şey olmadı.Adam bir daha gelmez bence .Rahatlamaya çalışYok hocam yaa... Karşı komşunun evine öğle vakitlerinde hırsız girdi. Annem ve üst komşu fark etmişler. Neyse adam girmiş eve k. komşunun cüzdanını kurcalıyormuş sanırım o sırada annem ve ü. komşunun sesini duymuş ve hızla çıkıp gitmiş annemgilin yanından... Annemgilde kilidin falan kırıldığını görünce bunların jeton düşmüş. Neyse olaydan 2-3 dakika sonra bende eve geldim. Komşu aradılar durumu anlattılar komşu bi telaş geldi. Polis falan çağırıldı cart curt... Aslında korku yoktu da annem komşularla balkonda konuşurken içime bir ürperti düştü işte...
Maalesef apartmanda kamera bulunmuyor...Kamera yok mu apartmanlarda ?
İnşaalah olmaz bi' daha ama bu apartmanda ki 2. hırsızlık olayı...Zaten hırsız o yere bir kere gelir sen kapını kapat , rahatlamaya çalış oyun , oyna başka bir şey yap. Biz yeni ev aldığımızda hırsız girmişti üst katımıza kapıyı resmen oymuş.Neyse sonra hiç bir şey olmadı.Adam bir daha gelmez bence .Rahatlamaya çalış
Online Rekorumuz: 31.370 Üye İle Bugün, Saat 21:21 'de Gerçekleşmiştir.
İnşaalah olmaz bi' daha ama bu apartmanda ki 2. hırsızlık olayı...
:thumbup1: Ah bi de sunucular kaldırsa![]()
Valla seni daha çok tedirgin etmesin ama niyetli hırsız tuvaletten bile girer
Vpn ile de denedim girmedi.
Ardaki UK yi goruyor musunuz inıted kıngdom yanı ıp degısıtırcıyle gırebılırsın veya tor ile
Edit:Tor otomatikman tek seferde girebleceğiniz firefoz tabanlı çalışan bir arama motorudur ve her seferinde farklı ıp verir ben travian için kullanıyorum![]()
Hocam Tor'a gerek var mı ki? Önceden girebiliyordum Zenmate ile. Şuan nedense girilemiyor. Sizde Tor varsa deneyebilir misiniz?
turkcell kullanırken paso paket alıyordum tl yükle paket al bazen bir üst paketi çerez parasına verdi turkcell...İnternet kotasının bitip aybaşını beklemek işkence, teyzemgildeyim
turkcell kullanırken paso paket alıyordum tl yükle paket al bazen bir üst paketi çerez parasına verdi turkcell...
Bazı sitelerde geç girme sorunu dışında problem yok. Ama öyle böyle geç değil bayağı bayağı geç.Arkadaşlar sizinde internetiniz yavaş mı? Tamam kotayı aştık ama garip bir yavaşlık var. Bu yavaşlık AKK yavaşlığı değil gibi.
Bazı sitelerde geç girme sorunu dışında problem yok. Ama öyle böyle geç değil bayağı bayağı geç.