Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Ben çekmecedeyim bende aşırı bir yavaşlık mevcut değil de böyle devam ederse arıza kaydı bıraktıracağım.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Neyin korkusu. Alevler mi saldın yoksa başkalarına :devil2:
Yok hocam yaa... Karşı komşunun evine öğle vakitlerinde hırsız girdi. Annem ve üst komşu fark etmişler. Neyse adam girmiş eve k. komşunun cüzdanını kurcalıyormuş sanırım o sırada annem ve ü. komşunun sesini duymuş ve hızla çıkıp gitmiş annemgilin yanından... Annemgilde kilidin falan kırıldığını görünce bunların jeton düşmüş. Neyse olaydan 2-3 dakika sonra bende eve geldim. Komşu aradılar durumu anlattılar komşu bi telaş geldi. Polis falan çağırıldı cart curt... Aslında korku yoktu da annem komşularla balkonda konuşurken içime bir ürperti düştü işte...

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Yok hocam yaa... Karşı komşunun evine öğle vakitlerinde hırsız girdi. Annem ve üst komşu fark etmişler. Neyse adam girmiş eve k. komşunun cüzdanını kurcalıyormuş sanırım o sırada annem ve ü. komşunun sesini duymuş ve hızla çıkıp gitmiş annemgilin yanından... Annemgilde kilidin falan kırıldığını görünce bunların jeton düşmüş. Neyse olaydan 2-3 dakika sonra bende eve geldim. Komşu aradılar durumu anlattılar komşu bi telaş geldi. Polis falan çağırıldı cart curt... Aslında korku yoktu da annem komşularla balkonda konuşurken içime bir ürperti düştü işte...
Kamera yok mu apartmanlarda ?

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Zaten hırsız o yere bir kere gelir sen kapını kapat , rahatlamaya çalış oyun , oyna başka bir şey yap. Biz yeni ev aldığımızda hırsız girmişti üst katımıza kapıyı resmen oymuş.Neyse sonra hiç bir şey olmadı.Adam bir daha gelmez bence .Rahatlamaya çalış

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Kamera yok mu apartmanlarda ?
Maalesef apartmanda kamera bulunmuyor...

Zaten hırsız o yere bir kere gelir sen kapını kapat , rahatlamaya çalış oyun , oyna başka bir şey yap. Biz yeni ev aldığımızda hırsız girmişti üst katımıza kapıyı resmen oymuş.Neyse sonra hiç bir şey olmadı.Adam bir daha gelmez bence .Rahatlamaya çalış
İnşaalah olmaz bi' daha ama bu apartmanda ki 2. hırsızlık olayı...

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
Bu gece isterseniz kapıları açık bırakıp yatın, hiçbişey olmaz. Hırsız da aptal değildir yani, aynı gün hayatta dönmez, hele ki annenlere göründüyse..

Rahat olun yani

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Güvenlik ve kamera yoksa bir beyzbol sopası iş görür.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278

Can-K.

Doçent
Reaksiyon puanı
17
Valla seni daha çok tedirgin etmesin ama niyetli hırsız tuvaletten bile girer

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Valla seni daha çok tedirgin etmesin ama niyetli hırsız tuvaletten bile girer

Profesyonel biri gittiği yere bir daha gitmez diye düşünüyorum sonuçta orada güvenlik onlemleri arttırılacak .

Kaynak : arka sokaklar [emoji16][emoji16]

EAgle_41

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Windwos 10 sabah geliyormuş ya :((

Windows 10 ücretsiz yükseltmesini Get Windows 10 uygulaması ile rezerve edebilirsiniz. Uygulamayı bulmak için:

• Bu sabah bilgisayarınızı açtıktan sonra görev çubuğunun sağ ucundaki küçük Windows simgesi olması gerekiyor. O Simgeye tıkladığınızda karşınıza resimde ki gibi bir ekran gelecek.Not: Windows 10’u rezerve etmenizi sağlayacak “Windows 10’u Alın” simgesinin çıkması için kullandığınız Windows’un lisanslı (orjinal) olması ve tüm güncelleştirmelerinin yapılmış olması gerekiyor. Misal; Windows 7 için Service Pack 1 kurulu olmalı.Eğer tüm bu kriterlere sahip olduğunuz halde “Windows 10’u Alın” simgesi gelmedi ise alt satırdaki linke tıklayarak sorunu çözmenize yarayacak makalemizi okuyabilirsiniz.

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
[MENTION=194661]eSa[/MENTION] 9 adet güzel caps var yarın BT ile 5 çayında göndericem yine rt yine rt :dirol: :dirol:

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Ben windows 10 u 4 gundur kullaniyom benimki 22 temmuzda yayinlandi ve aynisi hic sorunda yok (w10 un tek sorunu bazi ekran kartlariyla uyumsuz suanlik) , inceleme bile yaptm bide ustune etkinlestirme yontemi buldum yabanci siteden (kms yapamiyor).

rawkid

Dekan
Reaksiyon puanı
1,317
Windows 10'a gecmeyi dusunuyorumda zamaninda onizleme surumunde ekran kartim uyumsuzluk yapmisti. Simdi de aynisi olurmu diye dusunuyorum.

Odessa

Profesör
Reaksiyon puanı
432
Ardaki UK yi goruyor musunuz inıted kıngdom yanı ıp degısıtırcıyle gırebılırsın veya tor ile :)

Edit:Tor otomatikman tek seferde girebleceğiniz firefoz tabanlı çalışan bir arama motorudur ve her seferinde farklı ıp verir ben travian için kullanıyorum :)

Hocam Tor'a gerek var mı ki? Önceden girebiliyordum Zenmate ile. Şuan nedense girilemiyor. Sizde Tor varsa deneyebilir misiniz?

EAgle_41

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hocam Tor'a gerek var mı ki? Önceden girebiliyordum Zenmate ile. Şuan nedense girilemiyor. Sizde Tor varsa deneyebilir misiniz?

Hocam benım bilgisayar yeni ben de yok :) abiminkinde var ama .. işte linki küçük boyutlu bir şey

Tor Browser İndir - Gezginler

widnows 10 hhahaha en sounda be :) şık ama :)

windows ı nasıl aktfleştirceğim windows8.1 vardı lisanslı ama burda aktif değil?

CMYK

Profesör
Reaksiyon puanı
7
tr_windows_10_enterprise_x64_dvd_6851407.iso (3.6 GB)

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
İnternet kotasının bitip aybaşını beklemek işkence, teyzemgildeyim

Odessa

Profesör
Reaksiyon puanı
432
Arkadaşlar sizinde internetiniz yavaş mı? Tamam kotayı aştık ama garip bir yavaşlık var. Bu yavaşlık AKK yavaşlığı değil gibi.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Arkadaşlar sizinde internetiniz yavaş mı? Tamam kotayı aştık ama garip bir yavaşlık var. Bu yavaşlık AKK yavaşlığı değil gibi.
Bazı sitelerde geç girme sorunu dışında problem yok. Ama öyle böyle geç değil bayağı bayağı geç.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...