- Reaksiyon puanı
- 16,128
bu kedi'den korkan ve rahatsız olan apartman sakincikleri var neyinden rahatsız olunur ki?
![]()
bu kedi'den korkan ve rahatsız olan apartman sakincikleri var neyinden rahatsız olunur ki?
yavrularını coca-cola'nın sırrı gibi saklıyor ki işi kolay konuşmayınca özellikle bu kedicik apartmanın pirelenmesi ile suçlanmıştı...Üstüne üstün bir anne kedi bu bakın memelerinde süt var hayvanın
Yemin ederim şarkıdaki gibi okudum. :mrgreen:Bugün hiç uyuyamadim. Bir sağa döndüm, bir sola döndüm deliye döndüm.
Sony z3 5.1 Türkiye için yayınlamaya başlamış henüz otaya düşmedi bende
Sanırım öle xperifrim den de baktım ordada gözüküyor ama otaya gelmedi hala diagnostics dende bakıyorum yeni sürüm var gözüküyorama otada hala yok bekliyomDün gece Turkcell cihazları için çıkmıştı şimdi genel cihazlara mı çıkmış?
Allah'ını seven üzerime 50 GB AKK'li internet atsın.
Şimdi çimento atabilirsin. -_-
:4:Şimdi çimento atabilirsin. -_-
:mrgreen: [emoji14]
Eczaneden baş ağrısı için olan buz paketlerinden alıp masanın üzerine dizip buzların üzerine 2 kat bez serip laptopu üzerine koy :mrgreen:Laptop yaniyor cayir cayir.
En son CPU 93 dereceydi benim.Laptop yaniyor cayir cayir.
Marka model?Yeni laptop aldım bilgisayarda hiç bir sorun yok havada 32 derece bilgisayr dizimin üstünde ve hisstmiyor çok iyi ya![]()
Marka model?
Bir de kucakta laptop kullanmayın bence.![]()
Benim laptop'da senin ki gibi 1.7 turbo ile 2.7 yapıyordu.Oyunları iyi güzel çalıştırıyor (The Witcher 3 hariç orta ayarlarda deli gibi kasıyordu.) Tek sorunu aşırı ısınması çok fazla zorluyor GTA V 'de vs.Kesinlikle bir soğutucu alman lazım.Birde havanın sıcaklığı ve nemide göz önüne alırsak hemen bir soğutucu alASUS X555LN CORE İ5 4210U 1.7GHZ-6GB RAM-500GB HDD-2GB-15.6"W8 NOTEBOOK - Vatan Bilgisayar
İşlemcisinin yavaş olmasından korkuyordum aksine hızlı çıktı.En iyi yanı ise hiç ısınmadı nasıl ısınmadı anlamadım 5 saat de batarya gidiyor.
Evet ben de kullanmamaya çalşıyorum malum![]()
aynen , ramazandan kaldı alışkanlıkSabahın 6sına kadar oturuyor saat 15.00 kalkmak 