Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Karton kes üstüne aliminyum folya ile kapla orta kısmına bir çizgi çek ve kes tuvalet kağıdının rulosu oraya geçecek boyutu ona göre ayarla rulonun ortasına antenin geçebileceği bir delik aç bütün hepsi bitince ilginç bir şeye benzeyecek antene tak ne tarafa istiyorsan neti o tarafa döndür anlattım ama tam anlaşılmayacak galiba eve gidince fotoğraf atarım :)

Dediğinizi kafamda canlandırdım ancak şöyle bir sıkıntı var süperonlinenin modeminde wifi anteni harici değil, modem içerisne dahili anten kullanıyor. Binada perde beton olduğu için birde aşırı derece fazla sinyal kirliliği olduğu için balkona sinyal gidiyor ama tek diş bazen de gelmiyor, çok ama çok yavaş, modemi aliminyum folyo ile kaplasam mı acaba işe yarar mı folyo zay mı olur :)

ALBATROS84

Doçent
Reaksiyon puanı
54
Kartona folyo kapla sonra modemin yanına koy sinyali yansıtmak istesiğin tarafa doğru ayarla belki işe yarar :) [MENTION=390518]Lazzz[/MENTION]

ALBATROS84

Doçent
Reaksiyon puanı
54
Modemi kaplamak nasıl olucak anlamadım folyo sinyali yansıtıyor kaplayınca sinyal yayılmazki
Ya da ben yanlış anladım :)

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Modemi kaplamak nasıl olucak anlamadım folyo sinyali yansıtıyor kaplayınca sinyal yayılmazki
Ya da ben yanlış anladım :)
Sinyalin iletileceği yeri kaplamayız :D modemın sağı solu ve arkasını kaplarız sinyal gitmesini istediğim yer açık bırakırım deneyeceğim belki işe yarar :)

ALBATROS84

Doçent
Reaksiyon puanı
54
Sinyalin iletileceği yeri kaplamayız :D modemın sağı solu ve arkasını kaplarız sinyal gitmesini istediğim yer açık bırakırım deneyeceğim belki işe yarar :)
Yarayacağını düşünmüyorum yine de deneyin yaramaz ise çıkartırken folyoyu bozmayın kartonu kaplar kartonla denersiniz :D

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
Bizim burda tam bir frekanas kirliliği var wifi mesafem çok düşüyor, bu süperonlinenin verdiği modemin iletim gücünü nasıl arttırıım onu düşünüyorum. ( hiç bir parça almadan :D)

Androidde wifi analyzer diye bir uygulama var onu yükleyip modeminin hangi kanaldan yayın yaptığına ve daha iyi hangi kanallar var önerileri görebilirsin. Bu sayede kanal değişikliği yapıp, sinyal kaliteni arttırabilirsin. Örneğin herkes 11 nci kanalda ise sen boşta kullanılmayan kanala geçersin. Uygulama etraftaki wirelesslerin hangi kanalda olduğunu da gösteriyor.
Bir dene bence faydası olacaktır.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Androidde wifi analyzer diye bir uygulama var onu yükleyip modeminin hangi kanaldan yayın yaptığına ve daha iyi hangi kanallar var önerileri görebilirsin. Bu sayede kanal değişikliği yapıp, sinyal kaliteni arttırabilirsin. Örneğin herkes 11 nci kanalda ise sen boşta kullanılmayan kanala geçersin. Uygulama etraftaki wirelesslerin hangi kanalda olduğunu da gösteriyor.
Bir dene bence faydası olacaktır.
Çevremdekiler otomatik kanal kulandıkları için ben en iyi kanalı ayarlasam dahi, diğerleri otomatik benim kullandığım kanala geçtiği zaman tekrar ayar yapmam gerekmeyecek mi :)

Şuan yanımda android cihazım yok ama akşam 5 te filan bir adnroid alıp deneyeyim.

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Oyundaydım birden steam hesabına başka cihazdan giriş yapıldı diye mesaj geldi. Parolayı giriyorum yanlış diyor. 2. bir kalp krizi geçirdim varya :D Meğersem steam parolamı kolay bulmuş. Onu değiştir dedi. Ulan gabe amca korkuttun ya :D İşin kötü yanı cs go da 1 gün rekabetçi cezası aldım :hammer:

Dear Steam User,

On July 25th we learned of a Steam bug that could have impacted the password reset process on your Steam account during the period July 21-July 25. The bug has now been fixed.

To protect users, we are resetting passwords on accounts that changed passwords during that period using the account recovery wizard. You will receive an email with your new password. Once that email is received, it is recommended that you login to your account via the Steam client and set a new password.

Please note that while your password was potentially modified during this period the password itself was not revealed. Also, if you had Steam Guard enabled, your account was protected from unauthorized logins even if your password was modified.

We apologize for any inconvenience.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Bu ülkede esnaflık bitmiş. Her önüne gelen aklı başında olmayan konuşma ahlakından nasibini almamış kim varsa esnaf olmaya çalışmış dükkan açmış ama esnaf olamamış.

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Valla işkence... :D
6b42b92ecb9dfbebbfc5b9c3ac380a82.jpg

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Niye 300 değil?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

İpad de 16 gb yeterli midir?

50 metre ileriden, bir bilgisayar servisinden çekiyorum interneti.Elektrik gitti geldi bu şekilde düştü hız.

Kuzenimde 16 gb ipad var. 7 buçuk gb fotoğraf 10 küsür oyun var ve çok çok az yer var. Güncelleme yüklenmiyor.
7 buçuk gb fotoğraf biriktirmezsen yeter rahatça.

Odessa

Profesör
Reaksiyon puanı
432
50 metre ileriden, bir bilgisayar servisinden çekiyorum interneti.Elektrik gitti geldi bu şekilde düştü hız.

Kuzenimde 16 gb ipad var. 7 buçuk gb fotoğraf 10 küsür oyun var ve çok çok az yer var. Güncelleme yüklenmiyor.
7 buçuk gb fotoğraf biriktirmezsen yeter rahatça.

Sırf güncellemeye yer olsa yeter. Zaten görüntülü konuşma için alacağım anneme. O zaman 16 gb yeterli gelir.

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
[MENTION=352859]odessa[/MENTION] Rahat yeter.

Zaten iPad ile devamlı fotoğraf çekinen yoktur.

Benim de buyuk teyzemde iPad 2 32 gb var. Tek yaptigi youtube messenger çanak okey talking tom ve talking angela.

Ve 2 gb falan dolmuş güncellemeleri rahat alıyor.

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
Yaw ne denize gittik ne bir pikniğe daraldım artık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...