Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Geçen sene üni sınavına hazırlanırken o kadar çok şey yapmak istiyorduk yapamıyorduk şimdi üniye girdik yapacak bişi yok.

fatihhhh37

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Arkadaşlar iyi günler. 2 yıl önce lise hemşirelikten mezun oldum. Sakarya üniversitesi Tıbbi laboratuvar okudum ve şu anda stajım bitmek üzere.
1. Stajı bitirirsem (yani üniversiteyi) lise hemşirelik yanar gibi saçma bir kavram var gereklik payı nedir?
2. Laboratuvar kadro alımları çok çok az üni diplomasını alırsam hemşire olarak sınava giremiyorum önerileriniz nelerdir ve alternatifler çoğaltılabilir mi şimdiden teşekkürler. :confused1:

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bu tercihlerde kayıt yapar öğrenciler. Sonra açık kalan bölümler açıklanır tekrar kılavuz halinde. Onun tercihi açıklanması falan uzuyor. Ekim ortası olabilir.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Arkadaşlar iyi günler. 2 yıl önce lise hemşirelikten mezun oldum. Sakarya üniversitesi Tıbbi laboratuvar okudum ve şu anda stajım bitmek üzere.
1. Stajı bitirirsem (yani üniversiteyi) lise hemşirelik yanar gibi saçma bir kavram var gereklik payı nedir?
2. Laboratuvar kadro alımları çok çok az üni diplomasını alırsam hemşire olarak sınava giremiyorum önerileriniz nelerdir ve alternatifler çoğaltılabilir mi şimdiden teşekkürler. :confused1:

Bu tercihlerde kayıt yapar öğrenciler. Sonra açık kalan bölümler açıklanır tekrar kılavuz halinde. Onun tercihi açıklanması falan uzuyor. Ekim ortası olabilir.

Senin adın fatih ise hemşirelik değil hemşir lik okuyorsun :D Sorunun yanıtını bilmiyorum.

ysn1221

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Beyler 3gde genel bi sorunmu var yoksa sadece bendemi var? Sürekli E internetim sabahtan beri [emoji35]

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Beyler 3gde genel bi sorunmu var yoksa sadece bendemi var? Sürekli E internetim sabahtan beri [emoji35]

An itibari ile Avea .

c186c8caeed086148c22cd1064e49114.jpg

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Çalıntı g Flex 2 kırmızı renk haberi var. 2.el cihaz alacakalra duyrulur. İmei: xxxxx08822 ile bitiyor. Alıcılar aman dikkat dolandırılmayın.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
imei değişmiştir bile 3310 olarak göküyordur o şimdi...

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
romla alakalı değil mi? benim gt-s5360 her odinle geri döndğünde almanca oluyor ama türkçe de var ayarda...
evet hocam
playdeki lang. apileri işe yaramıyor yönetici olmanız gerekiyor vs. bir kaç program ile işlevi aktif edip yapıyorsunuz.

bu arada bu dertten muzdarip arkadaşlar ö.m atarsa yardımcı olmaya çalışabilirim. :)

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
Yine mi sansür yav bu internet size ne etti

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
evet hocam
playdeki lang. apileri işe yaramıyor yönetici olmanız gerekiyor vs. bir kaç program ile işlevi aktif edip yapıyorsunuz.

bu arada bu dertten muzdarip arkadaşlar ö.m atarsa yardımcı olmaya çalışabilirim. :)
Elbet başkan sıkıntı çekenler de vardır, konu açıp anlatırsan faydalanan olur diye düşünüyorum :)

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
bizim gibi gamsızlar arapça,ibranice,latince,japonca,rusça,bulgarca ve çince olmadıktan sonra kullanır ingilizce enterprise kullandık çünkü...

fatihhhh37

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Bunu peki nasıl takip edeceğiz ya kaçırırsak ?
Ek yerleştirme başvuruları 1. kayıtlardan sonra başlayacak. Yani 17 Ağustos'tan itibaren ek tercihler alınacak, yerleşenler diğer kazananlar gibi aynı tarihlerde kayıt yapacaklardır. bugün.com
Sosyal medyada 2015 ek yerleştirme gibi sayfaları takip edebilirsiniz.

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Ek yerleştirme başvuruları 1. kayıtlardan sonra başlayacak. Yani 17 Ağustos'tan itibaren ek tercihler alınacak, yerleşenler diğer kazananlar gibi aynı tarihlerde kayıt yapacaklardır. bugün.com
Sosyal medyada 2015 ek yerleştirme gibi sayfaları takip edebilirsiniz.

Bilgilendirme için teşekkür ederim.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Bunu peki nasıl takip edeceğiz ya kaçırırsak ?
Ösym duyuru yapıyor sitesinde zaten, tv lerde haberlere konu oluyor yayınlanacak haber bulunamayınca.

https://ais.osym.gov.tr/
Ösym ile güncel ne sınav varsa burada paylaşımı sağlanıyor. Günü gelince ekrana düşer orada.

Yarın DGS büyük gün benim için. :helpsmilie:

Omerov

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Herkese günaydın :) Şu forum sayflarını acılması için sürekli yenilemek zorunda kalan bir tek benmiyim acaba F5 ile arkadas olduk artık :)

Aden

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Arkadaş, dgs sınavında ne diye araba anahtarını almazsın, adam o kadar mesafe geliyor, anahtarı emanet bırakacak yer de yok.

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Arkadaşlar Windows 10 kullanıyorum gayet memnunum :) bu Microsoft edgeninde tasarımına bayıldım hız filanda süper :) şuan tek sorunum var yandex gibi kareler yok favori sitelerime hemen ulaşmak istiyorum :) favorilere ekleme kısmını pek sevmedim sanırım ya da anlamadım fakat şöyle kareler var düzenlenmiyor yada düzenleye (ya da özelleştirdi heralde bidaha bakamam) bastım olmuyor. Acaba değişiklik yapıp mozilla mı kursam Windows 10 da yenilenmiş ?

Zafer Computer

Doçent
Reaksiyon puanı
9
Arkadaşlar Windows 10 kullanıyorum gayet memnunum :) bu Microsoft edgeninde tasarımına bayıldım hız filanda süper :) şuan tek sorunum var yandex gibi kareler yok favori sitelerime hemen ulaşmak istiyorum :) favorilere ekleme kısmını pek sevmedim sanırım ya da anlamadım fakat şöyle kareler var düzenlenmiyor yada düzenleye (ya da özelleştirdi heralde bidaha bakamam) bastım olmuyor. Acaba değişiklik yapıp mozilla mı kursam Windows 10 da yenilenmiş ?

Get Windows 10 uygulamasına geldi mi güncelleme ?

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Get Windows 10 uygulamasına geldi mi güncelleme ?
Ben kendim yukledim bide etkinlestirdim KMS ile fakat surekli siliniyor hatta windows defender kapatsak bile sonrada aciliyor ya da guncellemeler :) Guncelleme her kms yukledigimde bise indiriyo ve windows etkisiz oluyor :) ama sorun yok .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...