2 sene önce, ilk tercihtekiler derse başlayacakken tercihler yapıldı 3 gün sonra açıklandı 3 gün sonra kayıtlar başlamıştı.O kadar sürer mi ?
2 sene önce, ilk tercihtekiler derse başlayacakken tercihler yapıldı 3 gün sonra açıklandı 3 gün sonra kayıtlar başlamıştı.O kadar sürer mi ?
romla alakalı değil mi? benim gt-s5360 her odinle geri döndğünde almanca oluyor ama türkçe de var ayarda...1,5 sene sonra Türkçe desteği olmayan htc one m7'yi nihayet Türkçe yapabildik.![]()
Arkadaşlar iyi günler. 2 yıl önce lise hemşirelikten mezun oldum. Sakarya üniversitesi Tıbbi laboratuvar okudum ve şu anda stajım bitmek üzere.
1. Stajı bitirirsem (yani üniversiteyi) lise hemşirelik yanar gibi saçma bir kavram var gereklik payı nedir?
2. Laboratuvar kadro alımları çok çok az üni diplomasını alırsam hemşire olarak sınava giremiyorum önerileriniz nelerdir ve alternatifler çoğaltılabilir mi şimdiden teşekkürler. :confused1:
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Bu tercihlerde kayıt yapar öğrenciler. Sonra açık kalan bölümler açıklanır tekrar kılavuz halinde. Onun tercihi açıklanması falan uzuyor. Ekim ortası olabilir.
Beyler 3gde genel bi sorunmu var yoksa sadece bendemi var? Sürekli E internetim sabahtan beri [emoji35]
İmei illa bir yerinde yazıyordur diye düşünüyoru.imei değişmiştir bile 3310 olarak göküyordur o şimdi...
kim bakıyor ki oraya? bizim ki bakıyordu ikinci el maxi plus5 ve galaxy young aldığında btkdan bakmıştı bizim ki...İmei illa bir yerinde yazıyordur diye düşünüyoru.
evet hocamromla alakalı değil mi? benim gt-s5360 her odinle geri döndğünde almanca oluyor ama türkçe de var ayarda...
Allah Düşmanıma çektirmesin ☺Yine diş ağrısı, uff çeken yok mu?benden başka
![]()
Elbet başkan sıkıntı çekenler de vardır, konu açıp anlatırsan faydalanan olur diye düşünüyorumevet hocam
playdeki lang. apileri işe yaramıyor yönetici olmanız gerekiyor vs. bir kaç program ile işlevi aktif edip yapıyorsunuz.
bu arada bu dertten muzdarip arkadaşlar ö.m atarsa yardımcı olmaya çalışabilirim.![]()
2 sene önce, ilk tercihtekiler derse başlayacakken tercihler yapıldı 3 gün sonra açıklandı 3 gün sonra kayıtlar başlamıştı.
Ek yerleştirme başvuruları 1. kayıtlardan sonra başlayacak. Yani 17 Ağustos'tan itibaren ek tercihler alınacak, yerleşenler diğer kazananlar gibi aynı tarihlerde kayıt yapacaklardır. bugün.comBunu peki nasıl takip edeceğiz ya kaçırırsak ?
Ek yerleştirme başvuruları 1. kayıtlardan sonra başlayacak. Yani 17 Ağustos'tan itibaren ek tercihler alınacak, yerleşenler diğer kazananlar gibi aynı tarihlerde kayıt yapacaklardır. bugün.com
Sosyal medyada 2015 ek yerleştirme gibi sayfaları takip edebilirsiniz.
Ösym duyuru yapıyor sitesinde zaten, tv lerde haberlere konu oluyor yayınlanacak haber bulunamayınca.Bunu peki nasıl takip edeceğiz ya kaçırırsak ?
Arkadaşlar Windows 10 kullanıyorum gayet memnunumbu Microsoft edgeninde tasarımına bayıldım hız filanda süper
şuan tek sorunum var yandex gibi kareler yok favori sitelerime hemen ulaşmak istiyorum
favorilere ekleme kısmını pek sevmedim sanırım ya da anlamadım fakat şöyle kareler var düzenlenmiyor yada düzenleye (ya da özelleştirdi heralde bidaha bakamam) bastım olmuyor. Acaba değişiklik yapıp mozilla mı kursam Windows 10 da yenilenmiş ?
Ben kendim yukledim bide etkinlestirdim KMS ile fakat surekli siliniyor hatta windows defender kapatsak bile sonrada aciliyor ya da guncellemelerGet Windows 10 uygulamasına geldi mi güncelleme ?