- Reaksiyon puanı
- 16,128
ben çoktan geçtim...
Nasıl ? Build falan mı yoksas internetten mi çektin ? Ben garanti olsun diye yarını bekliyeceğim , o kadar bekledik bir gün de bekleriz heraldeben çoktan geçtim...
![]()
![]()
bu ön izleme sürümü 10074 olarak başladı ve 10240 oldu 9926 da kurmuştum hdd öldü yükseltme olunca kayıp olmaz.Nasıl ? Build falan mı yoksas internetten mi çektin ? Ben garanti olsun diye yarını bekliyeceğim , o kadar bekledik bir gün de bekleriz heralde
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Bide win10'a geçince bizim programlar silinmeyecek değil mi ? GTA V falan var silinirse kafayı yerim60GB SETUP / 60GB'da oyun witcher falan derken bir sürü oyun gider.
Kafası güzel.Ayşenur balcı olay yapmış yine 95'li ama bak sen :dil: :mrgreen:
bu ayşeciğin bezine doldurduğu günleri görenler ne der?Ayşenur balcı olay yapmış yine 95'li ama bak sen :dil: :mrgreen:
Onlar düşünsün...bu ayşeciğin bezine doldurduğu günleri görenler ne der?
[video=youtube;a17LIc1dmYM]https://www.youtube.com/watch?v=a17LIc1dmYM[/video]ama çok sevimli kızçe gazoz vericen ona...
pw by nuri alço...
aynen bu gece uyumak yok , ama bence gün içerisinde sabah 10 ile öğlen 1 arası bişey olabilir belki de akşam 8 gibide olabilir , bilemiyorum bohda çıkabilirBu windwos 10 gece 24'ten sonra hemen gelecek mi gelecekse yapıp yatayım![]()
Beyler internet sizde de yavaş mı?
Biraz değil bildiğniz yavaş adamları övdükçe daha da kötüleşiyorlar.
Hocam bi dengesizlik var ama anlamadım hızım bi yükselip bi düşüyor.Bende biraz var. Download esnasında hız 350-390 arası gidip geliyor, problem ise sitelere girerken yasıyorum az yavaşlık söz konusu otomatik dns te.
Hocam bi dengesizlik var ama anlamadım hızım bi yükselip bi düşüyor.
İstanbul kartalHangi şehir hangi semt?
Korku?Off! Off! Bu korkuyla nasıl uyuyacağız???![]()
Evet k-o-r-k-uKorku?