Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Arkadaşlar elektrik süpürgesi bozuldu.Tavsite ettiğiniz marka model varsa yardımcı olursanız çok sevinirim (Toz torbalı kulanıyorduk , heralde bildiğimizden şaşmayız)

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
2f4e94ead2a62439c5d2f722968ea84d.jpg

Son gunlerdeki dostum..

13fa4a165bd7ead0b23d1289a00bd1cd.jpg

Bunlar nasil sicaklar yavv

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Arkadaşlar elektrik süpürgesi bozuldu.Tavsite ettiğiniz marka model varsa yardımcı olursanız çok sevinirim (Toz torbalı kulanıyorduk , heralde bildiğimizden şaşmayız)
Artik onlardan kullanmayin derim. Suyla calisanlari oneririm ben. Annem arcelikten almisti. Memnunuz. Cok iyi calisiyor kiri tozu cekiyor 400'e mi ne almistik? Modeli yazayim siz bakin

2 rengi vardi yesil&beyaz kirmizi&siyah kirmizi da

Cok kirlenir diye de annem siyah kir olani tercih etti.

S 4310 bizim süpürgenin modeli.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Rowenta RH8779 Air Force Extreme Kablosuz Dikey Elektrikli Fiyatı Bundan var bizde 50 dk kesintisiz kablosuz kullanım sunuyor. Bundan önce sulu çalışan makine vardı bunun alınca onun papucu dama atıldı.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

5 dolar falan. Hocam getirtirken bunu da alır mısın :D Parasını atayım sana.
Kesin bir karar vereyim onu da alırız linki gözükmüyor ama :)

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
Kargo ne tutar sence.
kargo ücretlerine fransızım hiç ödemedim ücretli bişey gelicekse kardeşimin adına alırım o geleceğinde evde olmam...

al bir vestel süpürge ekonomi canlansın...

CMYK

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Elektrik göz kırpıyor hardisklere ben gidip gelince bir daha çalışmayın :D sizi ssd ile değiştirsinler :P

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Rowenta RH8779 Air Force Extreme Kablosuz Dikey Elektrikli Fiyatı Bundan var bizde 50 dk kesintisiz kablosuz kullanım sunuyor. Bundan önce sulu çalışan makine vardı bunun alınca onun papucu dama atıldı.

Kesin bir karar vereyim onu da alırız linki gözükmüyor ama :)
http://www.amazon.com/gp/aw/d/B00JS...=AC_SX110_SY165_QL70&keywords=Xperia+Z2+decal

http://www.amazon.com/gp/aw/d/B00JS...a+Z2+decal&dpPl=1&dpID=51PJEQCS6bL&ref=plSrch

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
zaten çarşıya çıkıp bir araştırız bide sizin önerilerinizi öğrenmek istedim , belki annemin hoşuna giden bir model olur
Dostum elektrili süpürge=dyson bir bak derim fiyatlar biraz pahalıdır ama uzun yıllar götürür.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
zaten çarşıya çıkıp bir araştırız bide sizin önerilerinizi öğrenmek istedim , belki annemin hoşuna giden bir model olur
[video=youtube;Rz8YcbbgTMc]https://www.youtube.com/watch?v=Rz8YcbbgTMc[/video]
Tornado Silence – S 4910 Elektrikli Yatık Süpürge - Toz Torbalı - Elektrikli Süpürgeler Fiyat ve Modelleri | ARÇELİK
Arçelik Yeniliği Aşkla Tasarlar
buna bak.
[video=youtube;XlpAwdnNKn8]https://www.youtube.com/watch?t=10&v=XlpAwdnNKn8[/video]

ALBATROS84

Doçent
Reaksiyon puanı
54
Onlarda eğitim için dağıtılan teknolojik ürün :
raspberry pi
Neler yapabilirsiniz ? Yapabilecekleriniz neredeyse hayal gücü ile sınırlı
Bizde dağıtılan teknolojik ürün : tablet
Ne yapabilirsiniz ? Ekranı izleyebilirsiniz zira youtube engellenmiş bluetooth çalışmıyor ayarlar menüsünden wifi kaldırılmış root atmak disiplin suçu sayılıyor uygulama yüklenmiyor apk olarak attıklarınızı dahi yükleyemiyorsunuz
Teşekkürler MEB

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
Hayatımın en eğlenceli CS:GO maçını yaptım az önce. İlk başta karşı takımda hileli bi eleman vardı(ya da takım olarak öyle düşündük) 8-0 geride başladık maça. Hileyi kapattıktan sonra(herkes raporladı, overwatch yemekten korktu sanırım) maç 16-12 bitti. Ama cidden böyle heyecanlı oynamamıştım hayatım boyunca.

Ek olarak Dust2'de T olmak her türlü daha avantajlı bence. T oynadığımız 13 elin 11'ini aldık :dirol:

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Wi-Fi analeyzer ile modemi ayarlıyordum varsayılan ayarlara don dedim o an superonline de genel arıza Başlamış :D ne bahstsizim 10 lü ip mi alıyormuş almıyormuymus filan,

Can-K.

Doçent
Reaksiyon puanı
17
Çok acil bir karar aldım.Konu açtımda kimsenin umrunda değil , herkez kupa peşinde :/ 2 güne kadar karar verip bir bütçe ayarlaması yapmam gerekiyor.

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Forum yetkililerine duyurulur beğenmeme butonu istiyoruz [emoji14]

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
[video=youtube;KGocUmc5xaU]https://www.youtube.com/watch?v=KGocUmc5xaU[/video]

Yav arkadaş 2 saattir izliyom 2 saattir gülüyom :D :D ASDDFAsfa:DAD:ASD

Türkçe çevirisi:

Merhaba ben somaliden 48 yaş adam. Yatak ingilterem için üzgünüm.Karımı CS:GO da internet bağlantısı için sattım ve ben senin gibi en iyi oyuncu olmak istiyorum. Brezilya serverinde 400 ping ile oynuyorum ve Global elit 2'yim lütfen hikayemi kopyalayıp yapıştırma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...