• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Söyle Rahatla

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan warkortali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zürihe gelmisken bir hayvanat bahcesini gezeyim dedim bakin nereyi buldum :D

0b76789e4d4a89c5449badf70ce892dd.jpg
:) [MENTION=346205]Jiraiya06[/MENTION] yani kankamızın sürekli kızlarla konuşması mı?

Şu sterlinde amma nazlıymış.Bir düşse alacağım Raspberry Pi 2 'de , yok.Düşmüyor.Aşk olsun 3 TL yaptırabilene :d

[MENTION=413044]Mr.Utar[/MENTION] sayılmaz sevdiğiniz kisinin erkeklerle konusmasi gibi düşün

[MENTION=346205]Jiraiya06[/MENTION] sevgili gibi bir derdim yok ama sevdiğim bir kız var arada sıfır bağlantı

Bizim de sevdgimiz var da, ben bayagi bir olayları takıyorum dert ya yalnızlık en iyisi

[MENTION=183989]ConfickerBelasi[/MENTION] [MENTION=312196]edox[/MENTION] babam demişti ama araştırıyorum bulamıyorum

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Forumda fazla bug yok mu sizce de ? Her mesaj 2 kere gidiyor

Oyunun korsanini oynayabiliyordum guzel diye satin aldim orjinali acilmiyor :D

Oyunun korsanini oynayabiliyordum guzel diye satin aldim orjinali acilmiyor :D

Aynı şeyi red alert 3 te yaşamıştım oyunu beğendim gidip kutulu aldım eve geldim açılmıyor bir kod istiyor ama kutunun hiç bir yerinde kod yok 1 tane var oda ilk kurarken girdiğimiz kod uğraşmadım 4-5 ay veya daha fazla zaman geçti aral'a e-posta attım kodu verdiler çok saçma bir şeydi sattığın oyunun kodunu neden kutuyla vermezsin

E-posta kayıtlarına baktım oyunu aldıktan 2 yıl sonra arala e-posta atmışım :D

bu evlenmek çok zormuş arkadaş. Tuvalet fırçası almayı unutmaktan korkar oldum :huh:

[MENTION=413044]Mr.Utar[/MENTION]

O yurtdisina cikarken yaninda en fazla bulundurabilecegin miktar olmasin?

Şu akk dilekçe işi ne oldu, bilgisi olan sonuç geldi mi?

[MENTION=194661]eSa[/MENTION], [MENTION=376]pesimist[/MENTION] hocam moderatör lerin alt konu başlığı açma yetkisi var mı. Olursa nasıl oluyor yapamadım ben :)

Oruçlu oruçlu iyi küfür ettirdin kendine Vodafone müşteri hizmetleri aramadan dolayı tl kesilir mi yahu dakikada var.Hoş müşteri hizmetleri nede bağlanamadık [emoji35]

Aynı şeyi red alert 3 te yaşamıştım oyunu beğendim gidip kutulu aldım eve geldim açılmıyor bir kod istiyor ama kutunun hiç bir yerinde kod yok 1 tane var oda ilk kurarken girdiğimiz kod uğraşmadım 4-5 ay veya daha fazla zaman geçti aral'a e-posta attım kodu verdiler çok saçma bir şeydi sattığın oyunun kodunu neden kutuyla vermezsin

E-posta kayıtlarına baktım oyunu aldıktan 2 yıl sonra arala e-posta atmışım :D

Şuan hesapta metro 2033 var bir siteden beleşe key almıştım. Oyunu yükledim açtım hata verip kapandı. Biraz araştırdım ati kartlarda oluyomuş bu sorun. Para verseydim içim acırdı heralde :D

Birde aldığım oyunu açmayı başardım. :) Ekran kartını güncellemem gerekiyormuş.

Hediye için teşekkürler Sdn Ekibi. Teşekkürler [MENTION=2]Troy[/MENTION] Hakkı abi
20150713_191000.jpg

[MENTION=312196]edox[/MENTION] yok ya şey diyordu "Yurt dışına çıkıp geri donmemeye karşı bankaya yatırmak zorundasın. Gelmezsen para gidiyor" diye birşeydi ya da ben acayip saçmalıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...