Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
İphone 6 kullanıyorum, cihaz güzel batarya performansı bana göre yeterli 1 günü çıkartabiliyorum aktif kullanımda.Ancak benim gibi note 4 gibi bir telefondna iphone 6 ya geçmek zor. Alışma sürecin oluyor 1 ay kadar sonra telefona alışabiliyorsun, tuşları ekranı v.s.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
@mic check ne yapalım hep beraber sus pus mu oynayalım. Adam yazmış cevaplamazsak ayıp olur :D

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
[MENTION=385184]mic check[/MENTION] Şimdi dinliyordum da mic mic mic mic diyordu :D mic check diyecek sandım sonunda da demedi :mrgreen:

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Ramazan'ın şu son 10 günü yerli'den çok yabancı plakalı araç var ortalıkta... :P

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
Twitter "keşfet" kısmını kaldırdığından beri boşluğa düştüm. Az önce üşenmedim takip ettiğim kişilerin neredeyse yarısının son favlarını gezdim :D artık bi dahaki turda kim kimi takip etmiş ona bakarım

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
[MENTION=380082]Vikings[/MENTION] [MENTION=390518]Lazzz[/MENTION] telefon recoceey modda yıkıldı itunes sürekli 14 hatası veriyor

Ümitt

Profesör
Reaksiyon puanı
52
Telefonu titreşim moduna aldığım zaman Whatsapp'dan mesaj gelince titremiyor. (Çünkü Whatsapp titreşimi kapalı o yüzden galiba ) Ben istiyorum ki normalde whatsapp titremesin ama titreşim modunda mesaj gelince titresin. Bunu nasıl yapabilirim? :D (LG G3-5.0)
Bu 5.0 'da sessize alma olayları falan ne kadar karışık ya. [emoji14]

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Matematik öğretmeni bir akrabanız yoksa çok şanslısınız varsa yandınız (örnek: ben)

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Matematik öğretmeni bir akrabanız yoksa çok şanslısınız varsa yandınız (örnek: ben)
keşkem benimde matematik öğretmeni bir aktabam olsa....

tumblr_necvcmJVXC1ropr36o1_500.jpg

HeroGaki

Doçent
Reaksiyon puanı
10
İstanbul Üsküdar Üniversitesi ( Çarşı yerleşkesi) Nasıl bir yer fikri olan var mı ?

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
İstanbul Üsküdar Üniversitesi ( Çarşı yerleşkesi) Nasıl bir yer fikri olan var mı ?

Telefonu titreşim moduna aldığım zaman Whatsapp'dan mesaj gelince titremiyor. (Çünkü Whatsapp titreşimi kapalı o yüzden galiba ) Ben istiyorum ki normalde whatsapp titremesin ama titreşim modunda mesaj gelince titresin. Bunu nasıl yapabilirim? :D (LG G3-5.0)
Bu 5.0 'da sessize alma olayları falan ne kadar karışık ya. [emoji14]
İlgili kategorilerde konu açıp sorabilirsiniz bence. Sizde o potansiyeli görüyorum, yapabilirsiniz :D

Odessa

Profesör
Reaksiyon puanı
432
İyiymiş :) Kaç aylığına peki? Bide yaklaşık kaça patlayacak bu macera?
Hocam 3 ayligina gidiyorum. Konaklama + Okul 4525 pound tuttu. Yani ucak bileti falan masraflari katarsan 20bin TL düz hesap. Normalde 5000 civari fakat ben okulla direk iletisime gectim. Indirim yaptilar. Cok pahali hocam. İrlanda daha uygun. Bu paraya 6 ay kaliyorsun orada ama oraninda sivesi cok zormus. Girtlaktan konusuyorlar ve muhabbetlerini Ingiltere bolgesi pek anlamiyormus. Eski kelimelerde kullaniyorlar.

Zafer Computer

Doçent
Reaksiyon puanı
9
Çok sıkılıoyrum ya :( . AKK ne gıcık bir şey. LoLde çok sinir bozucu insanlar var. Robocraft desen kötüyüm adamlar tek atıyor bana neden anlamadım. Paralı onkine oyunum yok. bi oyun almak istesem para yok. VMware indirip işletim sistemi deniyim diyorum akk saolsun inmiyor.Vmware diyelim indi işletim sistemini nasıl inidiricem bu netle. Call of Duty AW falan indiriyim diyorum diyelim ki çalışmadı o kadar vakit boşa.Korsancıdan alsam kim bilir kaç para bizim kazık korsancıda

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
Hocam 3 ayligina gidiyorum. Konaklama + Okul 4525 pound tuttu. Yani ucak bileti falan masraflari katarsan 20bin TL düz hesap. Normalde 5000 civari fakat ben okulla direk iletisime gectim. Indirim yaptilar. Cok pahali hocam. İrlanda daha uygun. Bu paraya 6 ay kaliyorsun orada ama oraninda sivesi cok zormus. Girtlaktan konusuyorlar ve muhabbetlerini Ingiltere bolgesi pek anlamiyormus. Eski kelimelerde kullaniyorlar.
Hocam vallahi çok pahalı ya. Nasıl buldun o kadar parayı :D
İrlanda aksanı İngiliz aksanına göre konuşması ve anlaması daha zordur ve evet standart ingilizceye göre eski kelimeler de içeriyor. Ama İngiliz aksanı konuşmak da çok da kolay değildir hocam ben severim ama davulun sesi uzaktan hoş gelir. Ama istenilince olur o kadar da zor değil.
Artık İngiltere'ye gidince gezdiğin yerleri fotoğraflar rehber vs hazırlarsın inşallah hocam bekleriz. Kolay gelsin :)

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
Yarınki mesai çabucak geçse de bayrama erkenden kavuşsak

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Türkiye'deki firmalar çöp arkadas şikayetvar ile akraba olduk resmen.
Birisi bozuk bilgisayar gonderir kargoyu ödeyip gonderin degistirelim der.
Birisine kargo verirsin firmaya dagitima çıkmadığı halde verilen adreste ulasilamamistir der. Topunun Allah belasını versin, sonra yerli firma yere batsin böyle firmalar. 3 gundur basim beladan kurtulmadi

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
Birisine kargo verirsin firmaya dagitima çıkmadığı halde verilen adreste ulasilamamistir der. Topunun Allah belasını versin, sonra yerli firma yere batsin böyle firmalar. 3 gundur basim beladan kurtulmadi
monster alsaydın böyle olmazdı.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Yeni aldığın bilgisayarda sorun mu çıktı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...