D
Deleted member 312196
SDN Okuru
Bize yoh mi 

Discovery cihazıma xperia z3 romu yükledim çok hoşuma gitti , stabil v5 romu çıkmış :closedeyes:
Vikings ve Paylaşımları :mrgreen:Ruh eşime mesajım;
Eğer ruh eşim sen isen gel hemen evlen benimle.
Yok eğer ben senin ruh eşinsem sana emrediyorum gel hemen evlen benimle.
Yurtdisina cikacagim ben. Yapilacaklari ezberledim resmen. Bugunde vizeye basvurdum. Soracagin varsa ozelden sorabilirsin.Sanırım 18 den sonra yurtdışına çıkmak için bankaya 30.000 yatırmak lazımdı değil mi?
Hemen rehberimdeki rast gele bir kıza yazıyorum bunuRuh eşime mesajım;
Eğer ruh eşim sen isen gel hemen evlen benimle.
Yok eğer ben senin ruh eşinsem sana emrediyorum gel hemen evlen benimle.
Metrobüste en kıymetli ve en lüx yer cam kenarıdır :mrgreen:Toplu taşıma aracına mini etekli bir kadın bindiğinde kadını değil de kadını kesenleri kesiyorum. Daha zevkli valla. Günaha da girmiyon.
Vikings ve Paylaşımları :mrgreen:
:clap:Küçükken annen seni kasa sırasına koyup son birşeyler almaya gider...
Sıra sana gelmektedir...
Arkanda bekleyen insanlar...
Ecel terleri...
Tür: Gerilim
IMDb: 9.7
Vikings ve Paylaşımları :mrgreen:
:clap:
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Apple tweak paylaşımı diye konu açılsa da çoğu kişi orada tweakları paylaşsa bilen bilmeyene hesabı...
Note serisi s serisindne daha iyidir. S serisi alınmaz. S serisinde aşırı derecede fiyatı düşüyor. Şuan s6 lar bile 1700 lere inmiş hatta pazarlıla daha ucuza iniyor. Note serisini beğeniyorum, note 4 ten iphone geçmek için verdiğim paraya değmedi açıkçası. Note 5 i bende bekliyorum bakalım geçiş yapabilirim. Note 4 ün üzerine birşeyler koymuşlarsa.Note 5 4GB DDR4 ram ile geliyormuş. DDR3 ile arasında 800MHz fark var. Bakalım ram kullanımı ne alemde olucak. Bide arayüze bir şeyler yapabilirlerse telefonda hoşuma giderse g4'ün yenisi servisten gelince kutunun jelatinini açmadan direk satıp üzerine para koyup note 5 alabilirim.
S6 edgenin tasarımına bayılsamda arka ve yan ekranlarına yinede istediğim tarzda telefon değil.
Note 5'e bakalım beklentilerimi karşılayacakmı, kullanım deneyimide önemli elbette.
Note serisi s serisindne daha iyidir. S serisi alınmaz. S serisinde aşırı derecede fiyatı düşüyor. Şuan s6 lar bile 1700 lere inmiş hatta pazarlıla daha ucuza iniyor. Note serisini beğeniyorum, note 4 ten iphone geçmek için verdiğim paraya değmedi açıkçası. Note 5 i bende bekliyorum bakalım geçiş yapabilirim. Note 4 ün üzerine birşeyler koymuşlarsa.
Yazılımsal ve çözülebilecek şeyler. Note 4 te 2 k ekran var diye chrome 300 mb ram yiyorsa tab 4 var ondanda 2 k ekran var 5-6 sekmede chrome 60-70 mb ram tüketiyor. İki cihazdada 3 gb ram var. Velhasıl yazılımla düzeltilebilecek şeyler.Note serisini bende çok seviyorum fakat samsung'un multitasking'i çok kötü ram tüketimi fazla ve arayüzü hantal. Bu yüzden geçmek istemiyorum fakat note 5 ile ddr4 bellek geliyorsa 800MHz fark olucaktır ddr3 lere göre. Böylece bellekler çok daha hızlı şekilde boşalıp dolucaktır.
Arayüzüde multitasking'i ve stabilitesi artıcaktır. Ama bu bir düşünce kesinleşip kesinleşmeyeceğini bilmiyorum.
Note alıyorsam zaten rom atamam cihaza kalemi cart curt özelliklerini kullanmak için, o yüzden arayüz tam beklediğim gibi çalışmalı. Oyun performansları zaten her zaman çok iyi oluyor noteların.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
aha daldık gittik bt38 görürse banlar![]()
Al benden de o kadar. Ps4'ü sattıktan sonra sıkıntıdan kurtulamıyorum ama ps4 te aşırı bağımlılık yapıyordu dengeyi ayarlayamayınca sattım, tabi birde sınav muhabbetlerı var.Zaman kalmıyor sınavlara.Bu aralar çok sıkılıyorum ya.
Ben (temsili felan degil)Bu aralar çok sıkılıyorum ya.
Al benden de o kadar. Ps4'ü sattıktan sonra sıkıntıdan kurtulamıyorum ama ps4 te aşırı bağımlılık yapıyordu dengeyi ayarlayamayınca sattım, tabi birde sınav muhabbetlerı var.Zaman kalmıyor sınavlara.
Android M'i beklemelisin.Sizce S6'yı stabilleştirebilir mi?
Bilgisayarsız olmuyor daralıyor insanÇarşamba günü bahdettiğim ameliyata giricem. 10 gün filan evde durmam gerekecek. Eğer bilgisayarı alamazsam vayy halime. Asıl bak sen o zamanki sıkıntıya.![]()
iphone 6 plus alınabilir bende iphone 6 ile g4 arasındaysan g4 derim benG4 veya iPhone 6 alacağım da. S6 da düşündürüyor.