Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HeroGaki

Doçent
Reaksiyon puanı
10
Discovery cihazıma xperia z3 romu yükledim çok hoşuma gitti , stabil v5 romu çıkmış :closedeyes:

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Ruh eşime mesajım;

Eğer ruh eşim sen isen gel hemen evlen benimle.

Yok eğer ben senin ruh eşinsem sana emrediyorum gel hemen evlen benimle.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Ruh eşime mesajım;

Eğer ruh eşim sen isen gel hemen evlen benimle.

Yok eğer ben senin ruh eşinsem sana emrediyorum gel hemen evlen benimle.
Hemen rehberimdeki rast gele bir kıza yazıyorum bunu :D:D:D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Digitürk satılmış doğru mu ? Sonunda fahiş fiyatlar bitecek mi acaba.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Toplu taşıma aracına mini etekli bir kadın bindiğinde kadını değil de kadını kesenleri kesiyorum. Daha zevkli valla. Günaha da girmiyon.

Vikings ve Paylaşımları :mrgreen:

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Küçükken annen seni kasa sırasına koyup son birşeyler almaya gider...
Sıra sana gelmektedir...
Arkanda bekleyen insanlar...
Ecel terleri...
Tür: Gerilim
IMDb: 9.7

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Küçükken annen seni kasa sırasına koyup son birşeyler almaya gider...
Sıra sana gelmektedir...
Arkanda bekleyen insanlar...
Ecel terleri...
Tür: Gerilim
IMDb: 9.7

:clap:

Apple tweak paylaşımı diye konu açılsa da çoğu kişi orada tweakları paylaşsa bilen bilmeyene hesabı...

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Annemden habersiz sofrayı toplayınca sofrayı kimin topladığını sorunca ben

:clap:

Apple tweak paylaşımı diye konu açılsa da çoğu kişi orada tweakları paylaşsa bilen bilmeyene hesabı...

Benim jailbreak nedir nasıl yapılır ile ilgili konumda zaten bir çok popüler tweakden bahsettim. Konuyu açmak saçma olur sebebi ise her gün 10 ton tweak videosu geliyor.

İnsanlar artık youtube üzerinden belirli youtuberların videolarını izleyerek öğreniyor tweakleri. Burada konu açarsak, her tweak için yine o videoları paylaşmak zorunda kalıcaz :D

Kısaca youtube üzerinden çok rahat şekilde milyon tane tweak bulabilirler :) sadece aratıcakları kelime şu ''ios cydia tweaks (burayada ios sürümü)''

Bu kadar simpıl.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Ekli dosyayı görüntüle 11824

TRT 1'de Coşan Hoca ve Spikerin tepkisi mutlaka kahkaha attım :D:D:D:D

[video=youtube;7rp0tUPPNNQ]https://www.youtube.com/watch?v=7rp0tUPPNNQ[/video]

Pelin kardeş :D:D

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Note 5 4GB DDR4 ram ile geliyormuş. DDR3 ile arasında 800MHz fark var. Bakalım ram kullanımı ne alemde olucak. Bide arayüze bir şeyler yapabilirlerse telefonda hoşuma giderse g4'ün yenisi servisten gelince kutunun jelatinini açmadan direk satıp üzerine para koyup note 5 alabilirim.

S6 edgenin tasarımına bayılsamda arka ve yan ekranlarına yinede istediğim tarzda telefon değil.

Note 5'e bakalım beklentilerimi karşılayacakmı, kullanım deneyimide önemli elbette.

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
[MENTION=352859]odessa[/MENTION] hocam özel değilse nereye gidiyorsun, ne sebeple gidiyorsun sorabilir miyim?

x10minirom

Doçent
Reaksiyon puanı
0
10.Sınıfa geçtim beyler, Meslek Lisesi gerçekten bana göre değilmiş ortamı vs. bakın 15 dakika önce konuşuyorduk babam annem ben dedi ki babam zaten annen sınav kolejinde çalışıyor seni oraya ucuz yazdırırız fakat 2 dk sonra dershaneler kapatılmayacağı bir gördü dedi senin iş iptal :/ moralim bozuldu beyler.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Note 5 4GB DDR4 ram ile geliyormuş. DDR3 ile arasında 800MHz fark var. Bakalım ram kullanımı ne alemde olucak. Bide arayüze bir şeyler yapabilirlerse telefonda hoşuma giderse g4'ün yenisi servisten gelince kutunun jelatinini açmadan direk satıp üzerine para koyup note 5 alabilirim.

S6 edgenin tasarımına bayılsamda arka ve yan ekranlarına yinede istediğim tarzda telefon değil.

Note 5'e bakalım beklentilerimi karşılayacakmı, kullanım deneyimide önemli elbette.
Note serisi s serisindne daha iyidir. S serisi alınmaz. S serisinde aşırı derecede fiyatı düşüyor. Şuan s6 lar bile 1700 lere inmiş hatta pazarlıla daha ucuza iniyor. Note serisini beğeniyorum, note 4 ten iphone geçmek için verdiğim paraya değmedi açıkçası. Note 5 i bende bekliyorum bakalım geçiş yapabilirim. Note 4 ün üzerine birşeyler koymuşlarsa.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Note serisi s serisindne daha iyidir. S serisi alınmaz. S serisinde aşırı derecede fiyatı düşüyor. Şuan s6 lar bile 1700 lere inmiş hatta pazarlıla daha ucuza iniyor. Note serisini beğeniyorum, note 4 ten iphone geçmek için verdiğim paraya değmedi açıkçası. Note 5 i bende bekliyorum bakalım geçiş yapabilirim. Note 4 ün üzerine birşeyler koymuşlarsa.

Note serisini bende çok seviyorum fakat samsung'un multitasking'i çok kötü ram tüketimi fazla ve arayüzü hantal. Bu yüzden geçmek istemiyorum fakat note 5 ile ddr4 bellek geliyorsa 800MHz fark olucaktır ddr3 lere göre. Böylece bellekler çok daha hızlı şekilde boşalıp dolucaktır.

Arayüzüde multitasking'i ve stabilitesi artıcaktır. Ama bu bir düşünce kesinleşip kesinleşmeyeceğini bilmiyorum.

Note alıyorsam zaten rom atamam cihaza kalemi cart curt özelliklerini kullanmak için, o yüzden arayüz tam beklediğim gibi çalışmalı. Oyun performansları zaten her zaman çok iyi oluyor noteların.

aha daldık gittik bt38 görürse banlar :D

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Note serisini bende çok seviyorum fakat samsung'un multitasking'i çok kötü ram tüketimi fazla ve arayüzü hantal. Bu yüzden geçmek istemiyorum fakat note 5 ile ddr4 bellek geliyorsa 800MHz fark olucaktır ddr3 lere göre. Böylece bellekler çok daha hızlı şekilde boşalıp dolucaktır.

Arayüzüde multitasking'i ve stabilitesi artıcaktır. Ama bu bir düşünce kesinleşip kesinleşmeyeceğini bilmiyorum.

Note alıyorsam zaten rom atamam cihaza kalemi cart curt özelliklerini kullanmak için, o yüzden arayüz tam beklediğim gibi çalışmalı. Oyun performansları zaten her zaman çok iyi oluyor noteların.

aha daldık gittik bt38 görürse banlar :D
Yazılımsal ve çözülebilecek şeyler. Note 4 te 2 k ekran var diye chrome 300 mb ram yiyorsa tab 4 var ondanda 2 k ekran var 5-6 sekmede chrome 60-70 mb ram tüketiyor. İki cihazdada 3 gb ram var. Velhasıl yazılımla düzeltilebilecek şeyler.

İstisnalar kaideyi bozma desek :D:D

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Al benden de o kadar. Ps4'ü sattıktan sonra sıkıntıdan kurtulamıyorum ama ps4 te aşırı bağımlılık yapıyordu dengeyi ayarlayamayınca sattım, tabi birde sınav muhabbetlerı var.Zaman kalmıyor sınavlara.

Çarşamba günü bahdettiğim ameliyata giricem. 10 gün filan evde durmam gerekecek. Eğer bilgisayarı alamazsam vayy halime. Asıl bak sen o zamanki sıkıntıya. :D

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
G4 veya iPhone 6 alacağım da. S6 da düşündürüyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...