- Reaksiyon puanı
- 1,876
Zürihe gelmisken bir hayvanat bahcesini gezeyim dedim bakin nereyi buldum
![]()

Zürihe gelmisken bir hayvanat bahcesini gezeyim dedim bakin nereyi buldum
![]()
Luganoya gidilmez mi yahu[MENTION=312196]edox[/MENTION] kız kardeşimle amcamın yanına gelecektik luganoya. Kız kardeşimin tercih meselelerinden gelemedik![]()
Luganoya gidilmez mi yahuCok güzeö bir sehir.
Firsat buldunmu gezeceksinHep meb yüzünden oldu daha seneye onlar gelecek ondan sonraki sene ben 18 e basıyorum görüyon mu şanssızlığı
Firsat buldunmu gezeceksinNere olursa olsun, degisiklik her zaman iyidir.
Hicbir fikrim yok hocam o konuda..Sanırım 18 den sonra yurtdışına çıkmak için bankaya 30.000 yatırmak lazımdı değil mi?
oha o zaman kimse bir yere gidemez...Sanırım 18 den sonra yurtdışına çıkmak için bankaya 30.000 yatırmak lazımdı değil mi?
Çok gevşek de değilim çok sıkı da. Kızabilirim belki çok konuşmasına.Ama tamamen engel olamam heralde. Engel olursam ayrılmaya kadar gider sanırım.Gencler size soru sevdiginiz kisinin karsi cinsten arkadaslarla whatsappdan vs sürekli konusmasina nasil bakarsiniz?
Oyunun korsanini oynayabiliyordum guzel diye satin aldim orjinali acilmiyor![]()
Biyometrık tamam da başka biyometrik fotoğraf çeken yer yok mu sizin orada.Biyometrik fotograf olacakmis..
Hocam dediğiniz türden arkadaşım var sıkıntı cidden o işler ya sadece watsaplada bitmiyo olay Allah sabır versin [emoji4] Çok da takmamak gerek sanırım.Bizim de sevdgimiz var da, ben bayagi bir olayları takıyorum dert ya yalnızlık en iyisi
Biyometrık tamam da başka biyometrik fotoğraf çeken yer yok mu sizin orada.
Arka odada sor bunları[MENTION=194661]eSa[/MENTION], [MENTION=376]pesimist[/MENTION] hocam moderatör lerin alt konu başlığı açma yetkisi var mı. Olursa nasıl oluyor yapamadım ben![]()
Aynı şeyi red alert 3 te yaşamıştım oyunu beğendim gidip kutulu aldım eve geldim açılmıyor bir kod istiyor ama kutunun hiç bir yerinde kod yok 1 tane var oda ilk kurarken girdiğimiz kod uğraşmadım 4-5 ay veya daha fazla zaman geçti aral'a e-posta attım kodu verdiler çok saçma bir şeydi sattığın oyunun kodunu neden kutuyla vermezsin
E-posta kayıtlarına baktım oyunu aldıktan 2 yıl sonra arala e-posta atmışım![]()
Hediye için teşekkürler Sdn Ekibi. Teşekkürler [MENTION=2]Troy[/MENTION] Hakkı abi![]()
Bende var, satıyım :mrgreen:Bu kupayı nereden temin edebiliriz peki?
Hediye falan mı dağıtıldı 2 senedir alamadık bi kupa [emoji33]Hediye için teşekkürler Sdn Ekibi. Teşekkürler [MENTION=2]Troy[/MENTION] Hakkı abi![]()