1650 ye s6dan daha iyi cihaz ?O paraya daha iyi android cihazlar var
Gerçekten merak ettim ney alacaksınız o paraya ?
1650 ye s6dan daha iyi cihaz ?O paraya daha iyi android cihazlar var
1650 ye s6dan daha iyi cihaz ?
Gerçekten merak ettim ney alacaksınız o paraya ?
Note 4 ten memnundum. Sadece şarj sorundu. 1650ye bundna daha iyisini merak ettim bekliyorum önereceğiniz telefonu.Samsung alınmaz abi...
Tatil olsun sıkıcı olsun.Eskiden tatiller bu kadar sıkıcı geçmezdi.
Enteresan ama neyden harcadılar fatura detaylarına bakmak lazım.Arkadaşlar tumblr'ın App Store'daki yorumları doğru mu? Telefon Faturası fazla geldi falan diyorlar. Ne alaka?
Bir ara biz denedik, istediğimiz yerin resimlerini istediler sonra vermedilerİstanbul da işlek bir cadde üstünde İETT durağına yakın bir büfe açmayı düşünsek buna izin İBB den mi almak gerekiyor bu konularda bilgisi olan var mı?
Enteresan ama neyden harcadılar fatura detaylarına bakmak lazım.
İstanbul da işlek bir cadde üstünde İETT durağına yakın bir büfe açmayı düşünsek buna izin İBB den mi almak gerekiyor bu konularda bilgisi olan var mı?
Bir kanala abone yapmışta olabilir. Avea da vardı video 500 filan enteresan şeyler. Dikkatli olmak lazım. Siz onay vermeseniz dahi abone yapıyorlar. Programda sms gönderme hakkı varsa bla bla işte bir şekilde bir yere ücretli abone yapmış olabilir.Ben şöyle bir tahmin yürüttüm. Uygulama inanılmaz data harcıyor. Bunu Hücresel üzerinden yaptıysalar da internet paketleri bitmiş olabilir.
Bir ara biz denedik, istediğimiz yerin resimlerini istediler sonra vermedilerBiz istediğimiz yerin bağlı bulunduğu belediyesi ile görüşmüştük.
Bizim peder araştırmıştı bir yerden bulmuştuk bayağı bir belge istiyorlar ayrıca. Bakayım hatırladıgım kadarıyla bulabılırsem paylasayım.Bende Gitmeden resimleri çekeyim o zaman. Vermeyeceklerini biliyorum aslında öyle düşünüyorum bir çok kişi öyle diyor ama yine de gitmeyi düşünüyorum. M-Adamın olması gerekiyormuş.
Kahrolsun Adaletsizlik.
Bende Gitmeden resimleri çekeyim o zaman. Vermeyeceklerini biliyorum aslında öyle düşünüyorum bir çok kişi öyle diyor ama yine de gitmeyi düşünüyorum. M-Adamın olması gerekiyormuş.
Kahrolsun Adaletsizlik.
Hangi Birime gitmek gerekiyor acaba.
Herhangi bir yere büfe açacaksan zaten belediyeden izin alman gerekmiyor mu?
Bağlı bulunan belediye ile görüşmen gerekiyor diye biliyorum.Evet, İzin gerekiyor Cadde üzerinde Ana hat olduğu için büyük şehir belediyesi ilgileniyor. Zor gibi kabul edilmesi Teşekkürler İnşallah.
izmir'de büfe olayını yıllar önce bitirdiler mega kent istanbul'da olması garip...
İstanbulda çoğu iett durağında bulunuyor.izmir'de büfe olayını yıllar önce bitirdiler mega kent istanbul'da olması garip...
Bağlı bulunan belediye ile görüşmen gerekiyor diye biliyorum.
Değişmiş olabilir, bir yerden başlamak lazım. Başlayın gerisi gelir.İBB büyük işlere bakıyormuşsoruşturma yaptım ufaktan öyle söylediler.
izmir büyük şehir belediyesi halkapınar metro ve diğer hareket merkezlerine kendi büfelerini koymasının nedeni ibb imiş demek...İstanbulda çoğu iett durağında bulunuyor.
İstanbulda İBB'ye ait olmayan büfelerde var, İBB'nin kendi büfeleri genelde metrobüs hattındakiler.izmir büyük şehir belediyesi halkapınar metro ve diğer hareket merkezlerine kendi büfelerini koymasının nedeni ibb imiş demek...
Sinek ilacı alıp sende partiye katılmalısın........Evde Sivrisinek partisi var.
Arada kullanırım aradım sabah göremedim konusunu. İyi oldu bulduğum.Televizyon - Televizyon izleyek
bunu kullanan var mı? cartoon network var...
Doğrutercih motorunu kullan çok yardımcı olurÜni seçmek çalışmaktan daha stresliymiş [emoji16]