MR.Anonymous
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 498
Telefonda Youtube uygulamasindan video izleyebilen var mi?
Ben izliyorum.
 Bende sinirlendim bi anlık gaza gelip dağıttım ortalığı :mrgreen:
 Bende sinirlendim bi anlık gaza gelip dağıttım ortalığı :mrgreen:[video=youtube;wHBXEHIDDKk]https://www.youtube.com/watch?v=wHBXEHIDDKk[/video]
Rekabetçiye tek girdim ve o kadar berbat bi takıma düştüm ki. Önce baseye flaş attılar sonrada önüme molotofBende sinirlendim bi anlık gaza gelip dağıttım ortalığı :mrgreen:
 Lol'e yeni başladığımda katerina almıştım mana yok ya ben alayına basıyordum. Başka bir karakter deneyim dedim mana diye birşey var. Ertesi gün arkadaşlarıma sordum mana ney diye 2 dk aralıksız güldüler
 Lol'e yeni başladığımda katerina almıştım mana yok ya ben alayına basıyordum. Başka bir karakter deneyim dedim mana diye birşey var. Ertesi gün arkadaşlarıma sordum mana ney diye 2 dk aralıksız güldüler 

video gözükmüyordu link olmuştu düzeltmek uzun sürdü onu diyorum youtube gıcık kapmış...
 Tercih edipte kızların arasında kalmayalım sonra. [emoji14]
 Tercih edipte kızların arasında kalmayalım sonra. [emoji14]

ne güzel çiçeklerin içine karışmış böcek mode on...Gıda mühendisliğinde okuyan erkek var mı?Tercih edipte kızların arasında kalmayalım sonra. [emoji14]
Ben okuduğum bölümü bırakıp gıda mühendisliği seçiyorum o vakit.....Gıda mühendisliğinde okuyan erkek var mı?Tercih edipte kızların arasında kalmayalım sonra. [emoji14]
Biz yanıyoruz hasret kaldık yağmura sen şikayet ediyosunTatilde çok sıkılıyorum. Birde şu yağmur sinirimi iyice bozdu.

Gıda mühendisliğinde okuyan erkek var mı?Tercih edipte kızların arasında kalmayalım sonra. [emoji14]
[MENTION=261339]Meridian[/MENTION]

Tabi ki de gümüş önemli
Ziyaretçi olarak alakasız konulara "adana" yazan kişi bunu okuyorsa bana bir dönebilir mi? Bir şey deneyeceğim de..

İp Ban yeteneğin var mı?

Ziyaretçi olarak alakasız konulara "adana" yazan kişi bunu okuyorsa bana bir dönebilir mi? Bir şey deneyeceğim de..

Yanlış yere yazıyor galiba
 Doğru yoldan mesaj yazması için geri dönerse güzel olur.
 Doğru yoldan mesaj yazması için geri dönerse güzel olur.Çok iyi değil ama yapıcaz bir şeyler. Tek başıma yapmayacağım tercihleri. Yardım alıcam kurs hocamdan.Ben de düşünüyorum o bölümü seçeneklerimin arasonda . Senin sonuçlar nasıl ?
Bu sene kimler üniye başlıyor ?
satilik garantili s6 gold ( 1.650,00 tl ) !!!!!!!
İçimden bir ses birisinin parası hiç olacak diyor....