MR.Anonymous
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 498
Telefonda Youtube uygulamasindan video izleyebilen var mi?
Ben izliyorum.
[video=youtube;wHBXEHIDDKk]https://www.youtube.com/watch?v=wHBXEHIDDKk[/video]
Rekabetçiye tek girdim ve o kadar berbat bi takıma düştüm ki. Önce baseye flaş attılar sonrada önüme molotofBende sinirlendim bi anlık gaza gelip dağıttım ortalığı :mrgreen:
video gözükmüyordu link olmuştu düzeltmek uzun sürdü onu diyorum youtube gıcık kapmış...
ne güzel çiçeklerin içine karışmış böcek mode on...Gıda mühendisliğinde okuyan erkek var mı?Tercih edipte kızların arasında kalmayalım sonra. [emoji14]
Ben okuduğum bölümü bırakıp gıda mühendisliği seçiyorum o vakit.....Gıda mühendisliğinde okuyan erkek var mı?Tercih edipte kızların arasında kalmayalım sonra. [emoji14]
Biz yanıyoruz hasret kaldık yağmura sen şikayet ediyosunTatilde çok sıkılıyorum. Birde şu yağmur sinirimi iyice bozdu.
Gıda mühendisliğinde okuyan erkek var mı?Tercih edipte kızların arasında kalmayalım sonra. [emoji14]
[MENTION=261339]Meridian[/MENTION]![]()
![]()
Tabi ki de gümüş önemli![]()
Ziyaretçi olarak alakasız konulara "adana" yazan kişi bunu okuyorsa bana bir dönebilir mi? Bir şey deneyeceğim de..
İp Ban yeteneğin var mı?![]()
Ziyaretçi olarak alakasız konulara "adana" yazan kişi bunu okuyorsa bana bir dönebilir mi? Bir şey deneyeceğim de..
Yanlış yere yazıyor galiba![]()
Çok iyi değil ama yapıcaz bir şeyler. Tek başıma yapmayacağım tercihleri. Yardım alıcam kurs hocamdan.Ben de düşünüyorum o bölümü seçeneklerimin arasonda . Senin sonuçlar nasıl ?
Bu sene kimler üniye başlıyor ?
satilik garantili s6 gold ( 1.650,00 tl ) !!!!!!!
İçimden bir ses birisinin parası hiç olacak diyor....