Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MR.Anonymous

Dekan
Reaksiyon puanı
498
Arkadaşlar tumblr'ın App Store'daki yorumları doğru mu? Telefon Faturası fazla geldi falan diyorlar. Ne alaka?

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
İstanbul da işlek bir cadde üstünde İETT durağına yakın bir büfe açmayı düşünsek buna izin İBB den mi almak gerekiyor bu konularda bilgisi olan var mı?

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Arkadaşlar tumblr'ın App Store'daki yorumları doğru mu? Telefon Faturası fazla geldi falan diyorlar. Ne alaka?
Enteresan ama neyden harcadılar fatura detaylarına bakmak lazım.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

İstanbul da işlek bir cadde üstünde İETT durağına yakın bir büfe açmayı düşünsek buna izin İBB den mi almak gerekiyor bu konularda bilgisi olan var mı?
Bir ara biz denedik, istediğimiz yerin resimlerini istediler sonra vermediler :D Biz istediğimiz yerin bağlı bulunduğu belediyesi ile görüşmüştük.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Ben şöyle bir tahmin yürüttüm. Uygulama inanılmaz data harcıyor. Bunu Hücresel üzerinden yaptıysalar da internet paketleri bitmiş olabilir.
Bir kanala abone yapmışta olabilir. Avea da vardı video 500 filan enteresan şeyler. Dikkatli olmak lazım. Siz onay vermeseniz dahi abone yapıyorlar. Programda sms gönderme hakkı varsa bla bla işte bir şekilde bir yere ücretli abone yapmış olabilir.

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
Bir ara biz denedik, istediğimiz yerin resimlerini istediler sonra vermediler :D Biz istediğimiz yerin bağlı bulunduğu belediyesi ile görüşmüştük.

Bende Gitmeden resimleri çekeyim o zaman. Vermeyeceklerini biliyorum aslında öyle düşünüyorum bir çok kişi öyle diyor ama yine de gitmeyi düşünüyorum. M-Adamın olması gerekiyormuş.

Kahrolsun Adaletsizlik.

Hangi Birime gitmek gerekiyor acaba.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Bende Gitmeden resimleri çekeyim o zaman. Vermeyeceklerini biliyorum aslında öyle düşünüyorum bir çok kişi öyle diyor ama yine de gitmeyi düşünüyorum. M-Adamın olması gerekiyormuş.

Kahrolsun Adaletsizlik.
Bizim peder araştırmıştı bir yerden bulmuştuk bayağı bir belge istiyorlar ayrıca. Bakayım hatırladıgım kadarıyla bulabılırsem paylasayım.

MR.Anonymous

Dekan
Reaksiyon puanı
498

Kahrolsun Adaletsizlik.

Hangi Birime gitmek gerekiyor acaba.

İnşallah kabul ederler.

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
Herhangi bir yere büfe açacaksan zaten belediyeden izin alman gerekmiyor mu?

Evet, İzin gerekiyor Cadde üzerinde Ana hat olduğu için büyük şehir belediyesi ilgileniyor. Zor gibi kabul edilmesi Teşekkürler İnşallah.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
izmir'de büfe olayını yıllar önce bitirdiler mega kent istanbul'da olması garip...

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
izmir'de büfe olayını yıllar önce bitirdiler mega kent istanbul'da olması garip...

Hocam millete hizmet olacak bir yandan. Adam akbil dolumu veya su almak için yolun karşı tarafına geçiyor bir dünya muhabbet boş bir alan var durağın arka kısmında izin verilse iyi olur. Gerçekten izmir de Kordon da market için bayağı yol yürümüştük zamanında :)

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...