SmokeXD
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 1,876
[MENTION=261339]Meridian[/MENTION] heyecan var mı?

xbox one al daha iyi1200-1400 arası birşey , mağazalarda bulamadım ben de güvenemiyorum takas satış olaylarına.
Drone mı alayım pc mi toplayayım ps4 mü alayım bilemedim.
Ne için?[MENTION=261339]Meridian[/MENTION] heyecan var mı?
Ne için?

Birden sorunca aklıma gelmedi ne yapıyım.Lys ne çabuk unuttun?

Birden sorunca aklıma gelmedi ne yapıyım.
Heyecan yok. Heyecan 5 dakikalık bir şey oluyor bu sınavlarda benim için. Sınıfa girmeden heyecan başlıyor,sınav kitapçığı gelince bitiyor. :mrgreen:
Bende eskiden sınavda heyecan olurdu ama karar alırken daha az hata yapardımBirden sorunca aklıma gelmedi ne yapıyım.
Heyecan yok. Heyecan 5 dakikalık bir şey oluyor bu sınavlarda benim için. Sınıfa girmeden heyecan başlıyor,sınav kitapçığı gelince bitiyor. :mrgreen:
Yok . 2 ayrı yerde giricem ben sınava.Senin gireceğin yer tek okul mu? Bazıları her sınavı ayrı okulda giriyor.

Yok . 2 ayrı yerde giricem ben sınava.Senin gireceğin yer tek okul mu? Bazıları her sınavı ayrı okulda giriyor.

Hallettik sorunu bir sonrakinde daha dikkatli olurum@ALBATROS84 telefon için ya yeni konu açsan ya da sp kullanıcıları kulübüne yazsan? Böyle burada sürekli teknik konular konuşulması pek iyi olmuyo

ama öyle bir icecekten haberim  vardı
 ama öyle bir icecekten haberim  vardı 
Bugün Churchill yani çörçıl i ikinciduyusum
ama öyle bir icecekten haberim vardı

Winston Churchill ile akrabalığı var mı. :mrgreen:
Limonlu soda olmuş çörçil [emoji14]

Bugün kardeşim geldi "abi sana çörçil yaptım" dedi. Nerden duyduysa artik öyle nasi bisey olduğuna bakmış oldum
Buna alternatif olarak ; Ayran + Nane + Soda + az limon suyu + Tuz karışımını öneririm ama büyükçe bardakta olacak, böyle bolcana höpürteterek içimi çok leziz olur.
İstanbul'da gittiğim saunaların baş içeceğidir bu, sıcaktan çıkınca buz gibi içimi ayrı bi keyifli oluyor.

Buna alternatif olarak ; Ayran + Nane + Soda + az limon suyu + Tuz karışımını öneririm ama büyükçe bardakta olacak, böyle bolcana höpürteterek içimi çok leziz olur.
İstanbul'da gittiğim saunaların baş içeceğidir bu, sıcaktan çıkınca buz gibi içimi ayrı bi keyifli oluyor.