- Reaksiyon puanı
- 1,876
sakın küfür etme kapanıyor açılmamak üzere böylece kara listeye girmiş oluyorsun.
Dalga mı geçiyon ?

sakın küfür etme kapanıyor açılmamak üzere böylece kara listeye girmiş oluyorsun.
Dalga mı geçiyon ?![]()
8.3 betada da aynı durum vardı şimdi küfrediyorum bişey yok. Beta olduğu içindir.gerçeğin takkendisi suri ona küfredilince bir süre sonra kapatıyor kendini açılmıyor çok küfür etmişler ona surisi çalışmayan görürsen anla ki çok küfür etmişler suriye...
Hemem söküyorum
ikea'da satılanlarda vida yok suya düştüğünde fişi takılımıydı? takılı ise ses çıktı mı?
8.3 betada da aynı durum vardı şimdi küfrediyorum bişey yok. Beta olduğu içindir.
Fişte takılı değildi vidaları var söküyüm mü sökmeyim mi?
ne diyor aaa çok ayıp seni annene söylicem diyor mu? halbuki dese işe yarar...
Sana yakışmıyor falan diyor
Bugün Turkcell T11'e yaptığım eziyetleri paylasicam. Videonun montajı yüklenmesi vs. yarini bulabilir.
Mesela telefon çalışır durumdayken işlemciyi sökmek![]()
Çok yakında..
Benim yapabildiğim en büyük işkence t20 ye ics rom kurup cpu frekansını 844 mhz yapmak
Ordada anar diye korktum tekrar 600 mhz ye çektim![]()
Hocam olmadı bu![]()
Scania Power!!!
![]()
İlla benim tırın resminimi atıyım onu mu istiyorsun :sleep:
Bekle reyizi geliyorAtsana?
Bekle reyizi geliyor![]()
@gokhan.utar. @mic check Skin yapmayı öğreneyim de sizi bir çoşturayım skinlerimle. :lol:Tabi önce adadm akıllı bilgisayar almam lazım. :mrgreen:
Antika yoksa elinde ets2 yi oynarsın. Bendeki pc öyle ahım şahım değil 30-40 fps de oynatıyor. Tabi lowda :mrgreen: Bu arada skin yapmak kolay iş hele senin gibi bu işlerle ilgilenen birisi gerçekten müthiş bişeyler çıkartabilir![]()
Olay şundan ibaret. Elinde bir kamyonun şablonu oluyor. Resim bildiğin ama hangi kısım kamyonun neresinde onu belirtiyor. Şu mesela
![]()
Bu kısımlara uygun şekilde resimleri koyuyorsun en son boş yer kalmıcak şekilde heryeri kapatıp oyuna uygun formata çeviriyorsun. Eğer daha pro olmak istersen def ayarlarınada el atabilirsin ben pek fazla kurcalamıyorum def ayarlarını en son tırım pembe olmuştu böyle cırtlak bişey![]()
Öğrenmek istersen istediğin zaman öğretebilirim sıkıntı değil![]()