Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
gerçeğin takkendisi suri ona küfredilince bir süre sonra kapatıyor kendini açılmıyor çok küfür etmişler ona surisi çalışmayan görürsen anla ki çok küfür etmişler suriye...
8.3 betada da aynı durum vardı şimdi küfrediyorum bişey yok. Beta olduğu içindir.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Bugün Turkcell T11'e yaptığım eziyetleri paylasicam. Videonun montajı yüklenmesi vs. yarini bulabilir belki bilmiyorum.

Mesela telefon çalışır durumdayken işlemciyi sökmek :D

Çok yakında..

44484436a0fbd1921aa208c93751f652.jpg

ALBATROS84

Doçent
Reaksiyon puanı
54
Bugün Turkcell T11'e yaptığım eziyetleri paylasicam. Videonun montajı yüklenmesi vs. yarini bulabilir.

Mesela telefon çalışır durumdayken işlemciyi sökmek :D

Çok yakında..

Benim yapabildiğim en büyük işkence t20 ye ics rom kurup cpu frekansını 844 mhz yapmak :D
Ordada yanar diye korktum tekrar 600 mhz ye çektim :D

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Benim yapabildiğim en büyük işkence t20 ye ics rom kurup cpu frekansını 844 mhz yapmak :D
Ordada anar diye korktum tekrar 600 mhz ye çektim :D

Telefonlara işkence etmeyi severim :D mesela çakma s4 miniyi çalışır durumdayken bükmüştüm (nerdeyse 90 derece) panelin o çatır çutur kırılması çok hoşuma gidiyor :D :D

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
[MENTION=261339]Meridian[/MENTION] şu an indiremiyorum en kısa sürede halledip seni bilgilendiririn

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
[MENTION=413044]gokhan.utar.[/MENTION] [MENTION=385184]mic check[/MENTION] Skin yapmayı öğreneyim de sizi bir çoşturayım skinlerimle. :lol:Tabi önce adadm akıllı bilgisayar almam lazım. :mrgreen:

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
Sonra gelip de kadınlar iyi şoför demeyin :D bütün cadde dümdüz dururken ablamız gelip böyle bıraktı arabayı :D

32958e6dbe8c0823debe27688bfbcb1f.jpg

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Çılgın. [MENTION=261339]Meridian[/MENTION] bizi coşturuyor ;)

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
@gokhan.utar. @mic check Skin yapmayı öğreneyim de sizi bir çoşturayım skinlerimle. :lol:Tabi önce adadm akıllı bilgisayar almam lazım. :mrgreen:

Antika yoksa elinde ets2 yi oynarsın. Bendeki pc öyle ahım şahım değil 30-40 fps de oynatıyor. Tabi lowda :mrgreen: Bu arada skin yapmak kolay iş hele senin gibi bu işlerle ilgilenen birisi gerçekten müthiş bişeyler çıkartabilir :D

Olay şundan ibaret. Elinde bir kamyonun şablonu oluyor. Resim bildiğin ama hangi kısım kamyonun neresinde onu belirtiyor. Şu mesela

PERWk6.jpg

Bu kısımlara uygun şekilde resimleri koyuyorsun en son boş yer kalmıcak şekilde heryeri kapatıp oyuna uygun formata çeviriyorsun. Eğer daha pro olmak istersen def ayarlarınada el atabilirsin ben pek fazla kurcalamıyorum def ayarlarını en son tırım pembe olmuştu böyle cırtlak bişey :D

Öğrenmek istersen istediğin zaman öğretebilirim sıkıntı değil :)

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Antika yoksa elinde ets2 yi oynarsın. Bendeki pc öyle ahım şahım değil 30-40 fps de oynatıyor. Tabi lowda :mrgreen: Bu arada skin yapmak kolay iş hele senin gibi bu işlerle ilgilenen birisi gerçekten müthiş bişeyler çıkartabilir :D

Olay şundan ibaret. Elinde bir kamyonun şablonu oluyor. Resim bildiğin ama hangi kısım kamyonun neresinde onu belirtiyor. Şu mesela

PERWk6.jpg

Bu kısımlara uygun şekilde resimleri koyuyorsun en son boş yer kalmıcak şekilde heryeri kapatıp oyuna uygun formata çeviriyorsun. Eğer daha pro olmak istersen def ayarlarınada el atabilirsin ben pek fazla kurcalamıyorum def ayarlarını en son tırım pembe olmuştu böyle cırtlak bişey :D

Öğrenmek istersen istediğin zaman öğretebilirim sıkıntı değil :)

Bilgisayarım orta seviyedeki oyunları rahat oynatıyordu. Yıllardır bir sorun var. Üzerine gitmediğim için çözülmedi. Güç kaynağındandır dediler. Para vermek istemiyorum.
Ondan dolayı yeni bilgisayar alabilirsem bu konuda yardımını alırım. Sonra uçururuz ETS2'yi. :yes:

FataL Rhyme

Doçent
Reaksiyon puanı
4
LG G4'ü aldığım ilk gün o kadar fazla oynamıştım ki telefonu 3 defa üst üste şarja takıp dolmasını bekleyip tekrar oynamıştım telefon boşalıyor :D Yalnız performanstan da ödün vermiyor :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...