Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

farukarslan

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Stabil cihaz istersen motorola oneplus veya nexus 6 ya bakacaksın başka seçenek yok zaten :) Diğer cihazlar stabil değil gibi oldu ama en saf şekilde gelen cihazlar bunlar :) Şahsen motorolaya bayılıyorum yazılım ve stabilite konusunda
Turkiyeye gelse Motorola :) android bayram eder.

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Stabil cihaz istersen motorola oneplus veya nexus 6 ya bakacaksın başka seçenek yok zaten :) Diğer cihazlar stabil değil gibi oldu ama en saf şekilde gelen cihazlar bunlar :) Şahsen motorolaya bayılıyorum yazılım ve stabilite konusunda
Yeni Nexus cihazını Huawei yapacak sanırım, onu alırım. Ama Nexus 6 kalitesiz bir cihaz. Malzeme ve kamera kalitesinde çok geride.

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Çok fark edecek. Facebook, Snapchat, Whatsapp, Tapatalk, SoundCloud, Gmail (senkronizasyon), Swiftkey ve daha sayamadığım uygulamalar çalışıyor daima arkada. Bunlar gene çok değil ama ne hikmetse kullandığım çoğu cihazda ram 2gb sınırına dayanıyor,geçiyor. Bununla paralel olarak da cihaz akmıyor. Bende 1.2 gb yi anca geçiyor. Nexus 5 cihazımda 1 milisaniyelik takılma bile yok şu anda. Emin ol şu anda G4'ten daha hızlı arayüz, uygulama tablası açılışı. Sadece derdim pil ve kamera. Büyük ihtimal One plus Two beklerim veya Ascend mate alırım.

Bu arada arkadaş çevrem aşırı geniştir birçok arkadaşımda var cihazlar. Günlük her insan ne kullanıyor ise onlar da öyle kullanıyor, ben de otlanıp inceliyorum. Ayrıca Dogubank'ta tanıdık dükkanlarımız var, alıp inceliyorum.

İ6 da 1 gb miydi neydi ram var ama bayağı yetiyor. Uygulamayı kapatınca kökten kapatıyor amdroiddeki gibi arkada çalıştırmıyor. S6 da 3 Gb ram var da ne işe yarıyor? Boşta 2.5 gb eriyor zaten . Kesinlikle Apple alın.

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
İ6 da 1 gb miydi neydi ram var ama bayağı yetiyor. Uygulamayı kapatınca kökten kapatıyor amdroiddeki gibi arkada çalıştırmıyor. S6 da 3 Gb ram var da ne işe yarıyor? Boşta 2.5 gb eriyor zaten . Kesinlikle Apple alın.
Rami tüketen Android değil, cahil cahil konuşmayın. Nexus harici her telefon rami sömürüyor ve suçlu Android oluyor. Nexus ta isteseniz de rami dolduramazsınız, IOS ırgalamaz beni.

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Rami tüketen Android değil, cahil cahil konuşmayın. Nexus harici her telefon rami sömürüyor ve suçlu Android oluyor. Nexus ta isteseniz de rami dolduramazsınız, IOS ırgalamaz beni.

Nexustan bahsetmiyorum! O zaten en basit android, ama firmalar androidin kendisini kurmuyor üstüne arayüz ekliyorlar biraz dikkat edin lafınıza!

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Ram'i tüketen android değil. Android ile İos'un çalışma mantığı farklı, biri arka planda uygulama çalıştırırken diğeri çalıştırmıyor. Bununda Ram'e katkısı oluyor.

Fakat Telefon stock halde gelince içinde dolu olan ram firmanın koyduğu özellikler ile doluyor. Tabii ki saf android olmadığı için biraz daha fazla ram gereksinimi olması normal.

Strake

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Sony xperia m4 aqua telefonda neden dahili depolama 8 gb anlamadım :huh:

ALBATROS84

Doçent
Reaksiyon puanı
54
Orjinal romda 1.2 mi ne kalıyordu
Cyanogenmod gibi custom romlarla bu alan baya artar bence gereksiz uygulama yok saf Android

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Sony xperia m4 aqua telefonda neden dahili depolama 8 gb anlamadım :huh:

Dahili 8 ama
Android yazılım alanın yarısından fazlasını yiyor
38112ab40d44e1776806566fc6daa0b0.jpg

FataL Rhyme

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Orjinal romda 1.2 mi ne kalıyordu
Cyanogenmod gibi custom romlarla bu alan baya artar bence gereksiz uygulama yok saf Android
Hayır artmaz 1.7 gblık kısımdan sonrasına dosya yazılamıyor sistem koruması oluyor orda 16 gblık s4 kullananlar bilirler cyanogenmodda bile 8 gblık yer kalıyordu

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Sabah 10'da kalktığım halde hala kahvaltı yapmamıştım. Annemde yok zaten evde. Kolları sıvayıp yemek işine giriştim ve sanırım başarılı oldum. Ama annem geldiğinde mutfağı bu halde görürse bu mutluluğum pek uzun sürmeyebilir :D

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Sabah 10'da kalktığım halde hala kahvaltı yapmamıştım. Annemde yok zaten evde. Kolları sıvayıp yemek işine giriştim ve sanırım başarılı oldum. Ama annem geldiğinde mutfağı bu halde görürse bu mutluluğum pek uzun sürmeyebilir :D

Foto atsana?

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Millet dizi-film izlemek uğruna ilk hafta akky yi aşıp kalan 20 gün sürünür, ben tivibu alır kurtulurum [emoji41][emoji41][emoji41][emoji41][emoji41]
76467d8cd25795e8efd37cdbbd060e5a.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...