Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Rapchy

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
119
Sonra gelip de kadınlar iyi şoför demeyin :D bütün cadde dümdüz dururken ablamız gelip böyle bıraktı arabayı :D

32958e6dbe8c0823debe27688bfbcb1f.jpg

En azından ön tekeri kaldırıma sıfırlamış :D

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
[MENTION=105823]bt38[/MENTION] erkekler de bilmiyor ki adam boşluk olmasına rağmen gidiyor yolun ortasına dikiyor arabayı

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
Bugün Turkcell T11'e yaptığım eziyetleri paylasicam. Videonun montajı yüklenmesi vs. yarini bulabilir belki bilmiyorum.

Mesela telefon çalışır durumdayken işlemciyi sökmek :D

Çok yakında..

44484436a0fbd1921aa208c93751f652.jpg

ne yaparsan yap evin içinde bataryayı delme patlar...

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Her dışarı çıkıp eve geldiğimde leş çuvalına dönmek zorundamıyım

ALBATROS84

Doçent
Reaksiyon puanı
54
telefonun bootloader kilidini açtık 3 dk boyunca başlangıç aniamsyonunda kaldı resmen kısa süreli kalp krizi yaşadım açıldığında telefon sıfırlanmıştı :D

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
5 dk periscope izledim telefounun üstünde yemek pişer şu an

FataL Rhyme

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Beyler bu sizde de oluyor mu hani telefon dünyasında bir kere hoş kaldığın defalarca akıcı oynadığınız oyunu tekrar oynamak istersiniz ancak telefonunuzu desteklemez :/ Mesela ben iOS 4'te iken iPhone 4 ile Asphalt 6'yı çok akıcı oynamıştım oyunu kesintisiz 2-3 günde bitirmiştim telefonun başından kalkmıyordum ancak Asphalt 6'yı şu anki LG G4'üme yükleyemiyorum haliyle 2k çözünürlükten dolayı Asphalt 6 için maximum çözünürlük 1280x720 :( Daha sonra block breaker unlimited bi de block breaker deluxe vardı onlar da baya bi sarmıştı ancak marketten arattığımda bulamıyorum maalesef :( Tower bloxx vardı bi de akıcı oynadığım o da yok :/ Sanırım bu freemium olayı oyunların tadını kaçırdı oyunlar sanki önceden daha zevkliydi be :(

ALBATROS84

Doçent
Reaksiyon puanı
54
Bootloader kilidini açtık telefon açıkken şarj olmuyor pc telefonu görmüyor kapalıyken şarj oluyor neden herşey benim başıma gelir sorunsuz bir işlem yapamayacakmıyım telefon daha 2 günlük :(

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Bootloader kilidini açtık telefon açıkken şarj olmuyor pc telefonu görmüyor kapalıyken şarj oluyor neden herşey benim başıma gelir sorunsuz bir işlem yapamayacakmıyım telefon daha 2 günlük :(

Cihaz ne? Bootloader kilidi ne oluyor?

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Xperia sp sony nin telefona kayduğu ne işe yaradığını bilmediğim açınca telefonun garantisi kaybettiği bir kilit şuan şarj oluyor temassızlık var dicem inşallah öyledir elim titriyor terledim

Patlarsa elinde kalır biliyon demi?

FataL Rhyme

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Telefonu recovery moddan wipe data wipe cache yapın belki düzelir

ALBATROS84

Doçent
Reaksiyon puanı
54
Denedim hocam telefona cwm kurmadım bootloaderi açtım herşey normaldi işlem bitti çıkardım telefon sıfırlandı neden bilmiyorum hiç bir yerde bootloaderi açınca telefonun sıfırlandığı yazmamış neyse herşey yoludna gibiydi cwm yüklemeye hazırlanıyorum sorular soruyorum bu böylemi şu şöylemi neyse bağaldım telefon görmedi şarj olmadı panik olmadım ilk sonra şarja taktım ve gene görmedi orda panikledim birden korkmay başladım kapattım şarj oluyor dedi ama olmamış sadece şarj ekranı açık kalmış açtım telefonu %26 ya kadar geldi ve tekrar şarjı kesti telefon kendisi kesti başka usb denedim sonuç yok

FataL Rhyme

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Denedim hocam telefona cwm kurmadım bootloaderi açtım herşey normaldi işlem bitti çıkardım telefon sıfırlandı neden bilmiyorum hiç bir yerde bootloaderi açınca telefonun sıfırlandığı yazmamış neyse herşey yoludna gibiydi cwm yüklemeye hazırlanıyorum sorular soruyorum bu böylemi şu şöylemi neyse bağaldım telefon görmedi şarj olmadı panik olmadım ilk sonra şarja taktım ve gene görmedi orda panikledim birden korkmay başladım kapattım şarj oluyor dedi ama olmamış sadece şarj ekranı açık kalmış açtım telefonu %26 ya kadar geldi ve tekrar şarjı kesti telefon kendisi kesti başka usb denedim sonuç yok
başka bir pcye takın görecek mi diye kontrol edin bi

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Beyler internette drone araştıryordum gitti gidiyorda bir tane buldum da satıcının güvenilirliğini nasıl öğrenirim?

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Drone pahalı şey. Tabi o para cepten çıkarken kolay kolay güvenilmez böyle yerlere.

1200-1400 arası birşey , mağazalarda bulamadım ben de güvenemiyorum takas satış olaylarına.
Drone mı alayım pc mi toplayayım ps4 mü alayım bilemedim.

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
1200-1400 arası birşey , mağazalarda bulamadım ben de güvenemiyorum takas satış olaylarına.
Drone mı alayım pc mi toplayayım ps4 mü alayım bilemedim.
Boşver sen drone almayı. Fotoğrafçılığa videoculuğa ilgin yoksa eğlencesine alınmaz o cihaz.
Bilgisayar veya ps4 daha mantıklı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...