- Reaksiyon puanı
- 119
Sonra gelip de kadınlar iyi şoför demeyinbütün cadde dümdüz dururken ablamız gelip böyle bıraktı arabayı
![]()
En azından ön tekeri kaldırıma sıfırlamış

Sonra gelip de kadınlar iyi şoför demeyinbütün cadde dümdüz dururken ablamız gelip böyle bıraktı arabayı
![]()
Bugün Turkcell T11'e yaptığım eziyetleri paylasicam. Videonun montajı yüklenmesi vs. yarini bulabilir belki bilmiyorum.
Mesela telefon çalışır durumdayken işlemciyi sökmek![]()
Çok yakında..
![]()
5 dk periscope izledim telefounun üstünde yemek pişer şu an
Bootloader kilidini açtık telefon açıkken şarj olmuyor pc telefonu görmüyor kapalıyken şarj oluyor neden herşey benim başıma gelir sorunsuz bir işlem yapamayacakmıyım telefon daha 2 günlük![]()
Cihaz ne? Bootloader kilidi ne oluyor?
Xperia sp sony nin telefona kayduğu ne işe yaradığını bilmediğim açınca telefonun garantisi kaybettiği bir kilit şuan şarj oluyor temassızlık var dicem inşallah öyledir elim titriyor terledim
Patlarsa elinde kalır biliyon demi?
Hocam ne yapabilirim bilmiyorum şuan ve sorunuda buldum galiba %26 oldu şarjı kesti telefon
Telefonu recovery moddan wipe data wipe cache yapın belki düzelirBootloader kilidini açtık telefon açıkken şarj olmuyor pc telefonu görmüyor kapalıyken şarj oluyor neden herşey benim başıma gelir sorunsuz bir işlem yapamayacakmıyım telefon daha 2 günlük![]()
Eski haline döndürmeyi dene, yine şarj olmazsa elektriğinde sorun vardır.
başka usb ile denediniz mi oluyor mu diye? bu işleri yaparken kabloyu da bozmuş olabilirsinizRom falan yüklemedim @Elusive hocamın yardımını bekliyorum şuan
başka bir pcye takın görecek mi diye kontrol edin biDenedim hocam telefona cwm kurmadım bootloaderi açtım herşey normaldi işlem bitti çıkardım telefon sıfırlandı neden bilmiyorum hiç bir yerde bootloaderi açınca telefonun sıfırlandığı yazmamış neyse herşey yoludna gibiydi cwm yüklemeye hazırlanıyorum sorular soruyorum bu böylemi şu şöylemi neyse bağaldım telefon görmedi şarj olmadı panik olmadım ilk sonra şarja taktım ve gene görmedi orda panikledim birden korkmay başladım kapattım şarj oluyor dedi ama olmamış sadece şarj ekranı açık kalmış açtım telefonu %26 ya kadar geldi ve tekrar şarjı kesti telefon kendisi kesti başka usb denedim sonuç yok
referanslarına bak hakkında kısmında felan olur genellikleBeyler internette drone araştıryordum gitti gidiyorda bir tane buldum da satıcının güvenilirliğini nasıl öğrenirim?
referanslarına bak hakkında kısmında felan olur genellikle
olumlu durumu fazla alınabilir yani güvenilir gözüküyorAz önce profiline baktım durum şu
![]()
Ben böyle olsa da güvenemiyorumAz önce profiline baktım durum şu
![]()
Ben böyle olsa da güvenemiyorum![]()
Drone pahalı şey. Tabi o para cepten çıkarken kolay kolay güvenilmez böyle yerlere.Bana da bir ürperti geldi fakat mağazalarda hiçbir yerde bulamadım.
Drone pahalı şey. Tabi o para cepten çıkarken kolay kolay güvenilmez böyle yerlere.
Boşver sen drone almayı. Fotoğrafçılığa videoculuğa ilgin yoksa eğlencesine alınmaz o cihaz.1200-1400 arası birşey , mağazalarda bulamadım ben de güvenemiyorum takas satış olaylarına.
Drone mı alayım pc mi toplayayım ps4 mü alayım bilemedim.
Boşver sen drone almayı. Fotoğrafçılığa videoculuğa ilgin yoksa eğlencesine alınmaz o cihaz.
Bilgisayar veya ps4 daha mantıklı.