- Reaksiyon puanı
- 1,876
[MENTION=261339]Meridian[/MENTION] heyecan var mı?
xbox one al daha iyi1200-1400 arası birşey , mağazalarda bulamadım ben de güvenemiyorum takas satış olaylarına.
Drone mı alayım pc mi toplayayım ps4 mü alayım bilemedim.
Ne için?[MENTION=261339]Meridian[/MENTION] heyecan var mı?
Ne için?
Birden sorunca aklıma gelmedi ne yapıyım.Lys ne çabuk unuttun?
Birden sorunca aklıma gelmedi ne yapıyım.
Heyecan yok. Heyecan 5 dakikalık bir şey oluyor bu sınavlarda benim için. Sınıfa girmeden heyecan başlıyor,sınav kitapçığı gelince bitiyor. :mrgreen:
Bende eskiden sınavda heyecan olurdu ama karar alırken daha az hata yapardımBirden sorunca aklıma gelmedi ne yapıyım.
Heyecan yok. Heyecan 5 dakikalık bir şey oluyor bu sınavlarda benim için. Sınıfa girmeden heyecan başlıyor,sınav kitapçığı gelince bitiyor. :mrgreen:
Yok . 2 ayrı yerde giricem ben sınava.Senin gireceğin yer tek okul mu? Bazıları her sınavı ayrı okulda giriyor.
Yok . 2 ayrı yerde giricem ben sınava.Senin gireceğin yer tek okul mu? Bazıları her sınavı ayrı okulda giriyor.
Hallettik sorunu bir sonrakinde daha dikkatli olurum@ALBATROS84 telefon için ya yeni konu açsan ya da sp kullanıcıları kulübüne yazsan? Böyle burada sürekli teknik konular konuşulması pek iyi olmuyo![]()
Bugün Churchill yani çörçıl i ikinciduyusum
ama öyle bir icecekten haberim vardı
![]()
Winston Churchill ile akrabalığı var mı. :mrgreen:
Limonlu soda olmuş çörçil [emoji14]
Bugün kardeşim geldi "abi sana çörçil yaptım" dedi. Nerden duyduysa artik öyle nasi bisey olduğuna bakmış oldum![]()
Buna alternatif olarak ; Ayran + Nane + Soda + az limon suyu + Tuz karışımını öneririm ama büyükçe bardakta olacak, böyle bolcana höpürteterek içimi çok leziz olur.
İstanbul'da gittiğim saunaların baş içeceğidir bu, sıcaktan çıkınca buz gibi içimi ayrı bi keyifli oluyor.![]()
Buna alternatif olarak ; Ayran + Nane + Soda + az limon suyu + Tuz karışımını öneririm ama büyükçe bardakta olacak, böyle bolcana höpürteterek içimi çok leziz olur.
İstanbul'da gittiğim saunaların baş içeceğidir bu, sıcaktan çıkınca buz gibi içimi ayrı bi keyifli oluyor.![]()