İos'un cydia yı geçemez![]()
Olduğu kadar , olmadığı kader. :yes::tt2:
İos'un cydia yı geçemez![]()
Olduğu kadar , olmadığı kader. :yes::tt2:
Telefon alacak param olup telefon beğenmemek kadar saçma bir duygu yok.
Bütçen ne kadar?
Samsung yok.Bütçen ne kadar?
Samsung yok.
Lg yok.
Nexus olmaz.
Z3 beğenmiyorum.
Ascend Mate 7 sıcak bakıyorum.
Htc 'ye uzağım.
Apple yok.
Samsung yok.
Lg yok.
Nexus olmaz.
Z3 beğenmiyorum.
Ascend Mate 7 sıcak bakıyorum.
Htc 'ye uzağım.
Apple yok.
Para sıkıntı değil. Ram temizleme derdi olmasın, kamera iyi olsun yeter.
Eğer stabilite istersen androidden uzak dur. Benim sana önerim i6
-Androidden kat kat stabil
-Kullanım zor ama alıştıkça ısınıyorsun
-Güncelleme desteği mükemmel
- Apple'dan 4-5 yıl kesintisiz güncellemde desteği ve yenilikler
-Güvenli, virüs olayı yok
-Arayüz basit, telefon tasarımı iyi
-Pahalı ama alabilirsen almalısın
-Müzik indirilmiyor diyorlar ama itunes yazılımından haberleri yok
-Ücretsiz 5 Gb bulut yedekleme
Aga yanlış anlama ama senin ki biraz rahatlıktan kaynaklı böyleHadi saydığın markalar tamam burdan androidden bıktığını bulaşmak istemediğini çıkartmak istiyorum ama ioslu cihazlarada hayır diyorsun.
Mate 7'nin 4000mah bataryası vardı galiba? geçen söylediğindi sanırım. Git bi G4 al ne biliyim farklı bir cihaz olabilir. Mate 7 nedir?
Tabi karar senin nasıl olsa. G4'de ram temizleme derdi yok. Saydığın markalar arasında şu anda en iyi kameraya sahip telefon yanlışım yoksa.
Arayüz stabilitesi çok çok iyi, oyun performansı zaten olması gerekenin üstünde, ısınan bir telefon değil, büyük ekranlı şık tasarımlı daha ne?
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Hiç iphone kullanmamış biri olarak (eskiden), G2'den iphone 5s'e geçtim. Bilgisayar yazılımlarından tut telefonu kullanmayı öğrenmem 1 günümü almıştır tabi 1 günden kastım oturup telefonu çözmekten bahsetmiyorum. Yani androide benzer sonuçta ayarlara giriyorsun herşey Türkçe, bak dene öğren zor bir şeyi yok.
Jailbreak yapıp tweakleri vs keşfetmem yine bir kaç günümü aldı, sonra jb üzerinden kendimi geliştirmem haftalarımı aldı. Orası ayrı elbette![]()
Yazımda yanlış mı var diye kontrol ettim, doğru yazmışım. Apple yok demiştim.
G2,G3,G4
Note1, Note3, Note 4
S5, S6
Z2, Z3
M8
Nexus 5, 6
IPhone 5, 6
Kullandım şu ana kadar. Pili rezalet bir cihaza ihtiyacım yok. Yazı gayet açık.
Yazımda yanlış mı var diye kontrol ettim, doğru yazmışım. Apple yok demiştim.
G2,G3,G4
Note1, Note3, Note 4
S5, S6
Z2, Z3
M8
Nexus 5, 6
IPhone 5, 6
Kullandım şu ana kadar. Pili rezalet bir cihaza ihtiyacım yok. Yazı gayet açık.
İos 9 da jb olmayacak herhalde, adamlar açıkları kapatmışlar tek tek.
İos 9 da jb olmayacak herhalde, adamlar açıkları kapatmışlar tek tek.
9'da olmazsa 9.0.1'de açık vericekler. Olmazsa 9.1.2'de falan vericeklerdir elbette. Geliştiricilere 8.1.3 sürümü yayınlandığında direk jb çıktı. Sonra gitti kapattılar ve üst sürümlerinede yapamaz hale geldik.
Bide bu jbyi yapan kişi bırakmışmı bu işleri öyle bişiayriyetten açığı olmayan bişi yoktur mutlaka vardır, sadece bulubilen yetenekli insanlar lazım.
@Vikings , Nexus 5 beni pil hariç tatmin ediyor. Boşta 1 gb ram var genelde. Clean master vs program asla kullanmadım, kullanmam. G4'ün rami gayet de doluyor germe beni kardeşim.
Inandın mı sen ona hep öyle dediler, Yav he he de geç
8.1 çıktığında iki gün sonra buldular 8.3 çıkalı 2 ay oldu en az hani nerde?
Çok fark edecek. Facebook, Snapchat, Whatsapp, Tapatalk, SoundCloud, Gmail (senkronizasyon), Swiftkey ve daha sayamadığım uygulamalar çalışıyor daima arkada. Bunlar gene çok değil ama ne hikmetse kullandığım çoğu cihazda ram 2gb sınırına dayanıyor,geçiyor. Bununla paralel olarak da cihaz akmıyor. Bende 1.2 gb yi anca geçiyor. Nexus 5 cihazımda 1 milisaniyelik takılma bile yok şu anda. Emin ol şu anda G4'ten daha hızlı arayüz, uygulama tablası açılışı. Sadece derdim pil ve kamera. Büyük ihtimal One plus Two beklerim veya Ascend mate alırım.Benim anlamadığım olay bu ram takıntısı nedir? g4'ün rami dolması için var zaten, cihazda kullanabileceğim sosyal medya uygulamaları haricinde bir sürü kişisel uygulamalarımda var. Ramin %60-65lik kısımı dolu. %80 olsun ne fark edicek? ram zaten bu yüzden var cihazın rahatlaması içinde senin cihazda 300 uygulamamı varnedir bu ram kullanımına takıntın böyle anlayamadım yani, yanlış anlama kötü anlamda söylemiyorum.
Ben cihazda bir tekleme bile görmedim. Bu kadar akıcı stabil çalışan bir cihaz yapmışlar. Bak ben G2 kullanmayı bırakalı son zamanlarda telefonun bir kaç sorununu keşfetmiştim. G3 hakkında da her yerde sorunlarını söylerim. G4'ün şimdiye kadar bir sorununa rastlamadım. Tamamen kullanıcı odaklı bir telefon olmuş.
Ben kullandığım cihazları (iyise) överim, öneririm. Abinde g4 varmış neden test etmiyorsun uygulamalarını vs kurup denemeyi? bir tekleme falanmı yapıyor? bende aynılarını yükleyip test etmek isterim o zaman. Benimde G2'den kalma stabilite takıntım vardı. 5s ile bu sorun düzeldi fakat tekrar androide geçtim.
Şu anda g4'de böyle bir problem yaşamadım, hatta hatırlarsan senin için video çekmiştim![]()
Çok fark edecek. Facebook, Snapchat, Whatsapp, Tapatalk, SoundCloud, Gmail (senkronizasyon), Swiftkey ve daha sayamadığım uygulamalar çalışıyor daima arkada. Bunlar gene çok değil ama ne hikmetse kullandığım çoğu cihazda ram 2gb sınırına dayanıyor,geçiyor. Bununla paralel olarak da cihaz akmıyor. Bende 1.2 gb yi anca geçiyor. Nexus 5 cihazımda 1 milisaniyelik takılma bile yok şu anda. Emin ol şu anda G4'ten daha hızlı arayüz, uygulama tablası açılışı. Sadece derdim pil ve kamera. Büyük ihtimal One plus Two beklerim veya Ascend mate alırım.
Bu arada arkadaş çevrem aşırı geniştir birçok arkadaşımda var cihazlar. Günlük her insan ne kullanıyor ise onlar da öyle kullanıyor, ben de otlanıp inceliyorum. Ayrıca Dogubank'ta tanıdık dükkanlarımız var, alıp inceliyorum.
Çok fark edecek. Facebook, Snapchat, Whatsapp, Tapatalk, SoundCloud, Gmail (senkronizasyon), Swiftkey ve daha sayamadığım uygulamalar çalışıyor daima arkada. Bunlar gene çok değil ama ne hikmetse kullandığım çoğu cihazda ram 2gb sınırına dayanıyor,geçiyor. Bununla paralel olarak da cihaz akmıyor. Bende 1.2 gb yi anca geçiyor. Nexus 5 cihazımda 1 milisaniyelik takılma bile yok şu anda. Emin ol şu anda G4'ten daha hızlı arayüz, uygulama tablası açılışı. Sadece derdim pil ve kamera. Büyük ihtimal One plus Two beklerim veya Ascend mate alırım.
Bu arada arkadaş çevrem aşırı geniştir birçok arkadaşımda var cihazlar. Günlük her insan ne kullanıyor ise onlar da öyle kullanıyor, ben de otlanıp inceliyorum. Ayrıca Dogubank'ta tanıdık dükkanlarımız var, alıp inceliyorum.