Ben ets2mp'de ban yedigimde elim ayagim dolasmisti napicam diye
battlefield'dan felan ban yesem napardim acaba :mrgreen:

Ben ets2mp'de ban yedigimde elim ayagim dolasmisti napicam diyebattlefield'dan felan ban yesem napardim acaba :mrgreen:
Aranız da şöyle bir his yaşayan varmı ;Yaşadığımız Dunyanin yapay olduğu hissi yabancılaşma bu hani rüya görürsün de rüyanın rüya olduğunu bilirsin bu gerçek değil gerçeklikte olmaz böyle şeyler dersin öyle hani bir nevi Kendini uzaylı gibi hissetme .Gerçekli algısinin yok olması gibi bir şey
Hocam bende en fazla kendini ruyada hissedermis gibi oluyor. Hani gercek hayattasin biliyosun ama ruya goruyorsmussun gibi hersey sana hayalmis gibi geliyor.Yok gerçekle hayal ürünü olan şeyleri ayırdedebiliyorum matrix en son 10 sene önce izlemisimdir .Zamandan kopma gibi ama bilinç kaybolmuyor
@ConfickerBelasi Özel mesaj atıp sorucaktımda kapatmışsın özel mesajıbiz özel hayranlarınız @Seyhoo ile :mrgreen: yaşını merak ediyoruz bide imza alalım lütfen şuraya:
![]()
:mrgreen:
![]()
Çok komiğizdir İnançla, espirilerimiz çok iyidir.
Dünya Gündem Türkiye bölümüne konu açsaydın ben faceden sorardım abimizin yaşını![]()
Ne alaka aga anlamadım
Dur daha adını falanda bilmiyoruz gizemliğini koruyor.
Abimizin dediğine göre galiba biliyorsun ama bana söylemiyorsun! yoksa sana imzamı bide imzamı verdi?....
Ben yatıyorum cevap vermez o ben sana söyleyeyim
77 doğumluyum.
Baya büyükmüşsün abi
Bide adını öğrensek tam olucak :mrgreen:
isme ne gerek var? hasan,ahmet fark etmez.
Foruma göre baya yaşlısın be abi. Ben zaten senin söylediğin terimlerden büyük olduğunu anlamıştım eski dili ve mizahı süper kullanıyorsun :thumbup1:77 doğumluyum.
Bölümünüzden memnun degil misiniz?Arkadaşlar şu an Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Matematik Bilgisayar Bölümü okuyorum. YÖK yatay geçiş için şartları açıkladı. Sizce başka bölüm ve başka bir şehire geçeyim mi? Sivas Harita Mühendisliği tutuyor puanımla, gerçi daha kontenjanları göremedim ama, vardır heralde. Sizce mantıklı bir seçim olur mu?
Aslında memnunum, ancak bilgisayar için gelmiştim ben buna ve bölümdeki bilgisayar dersleri bile matematik ağırlıklı. Hoca bize programlama sınavlarında matematik soruları soruyor ve ben algoritmaları kuramadığım için kodları bilsem de soruları yapamıyorum. Şimdi şöyle bi durum da var. Zorlasam kendimi, bölümde iyi bir derece yaparım ve açıkçası mezun olduğumda ne iş yapacağım hakkında bir bilgim yok. Matematik kısmında değil, bilgisayar kısmında geliştirmek istiyorum kendimi. Şu anda düşündüğüm mezun olduğumda iş bulabilecek miyim. Harita Mühendisliği cazip geliyor o yüzden sizlere de bi danışayım dedim.Bölümünüzden memnun degil misiniz?
Baska bölümlere tutmuyor mu? Harita bölümünün calisma alanlarina da bakin. Aslinda hocalarinizla konusmanizda da fayda var. Hocam ben böyle beklemiyordum, hep matematik sorularindan mi ilerleyecegiz diyebilirsiniz.Aslında memnunum, ancak bilgisayar için gelmiştim ben buna ve bölümdeki bilgisayar dersleri bile matematik ağırlıklı. Hoca bize programlama sınavlarında matematik soruları soruyor ve ben algoritmaları kuramadığım için kodları bilsem de soruları yapamıyorum. Şimdi şöyle bi durum da var. Zorlasam kendimi, bölümde iyi bir derece yaparım ve açıkçası mezun olduğumda ne iş yapacağım hakkında bir bilgim yok. Matematik kısmında değil, bilgisayar kısmında geliştirmek istiyorum kendimi. Şu anda düşündüğüm mezun olduğumda iş bulabilecek miyim. Harita Mühendisliği cazip geliyor o yüzden sizlere de bi danışayım dedim.
Ne yazık ki puanım düşük. Seneye (bu sene puanım düşüyor kazandığım için) bi daha girmeyi planlıyorum sınava. Ya bilmiyorum yani, dersler konusunda pek sıkıntım yok, matematikte zorlanıyorum belki ama programlamada matematik de gerekli bunu biliyorum. Tek korkum iş konusu. En olmadı okulumda kalırım diye düşünüyorum.Baska bölümlere tutmuyor mu? Harita bölümünün calisma alanlarina da bakin. Aslinda hocalarinizla konusmanizda da fayda var. Hocam ben böyle beklemiyordum, hep matematik sorularindan mi ilerleyecegiz diyebilirsiniz.
Sourceforge öyle bir site değildir indirdiğin programın geliştiricisi öyle yapmıştır çok güvenilir bir sitedir orasıFileZilla güncelleyim dedim sourceforge yönlendirdi oradan SF diye bir uygulama indi onunla beraber tarayıcıların belası search protect bulaştı ne kadar iğrenç bir şey bu böyle.