Halkulvad
Profesör
Bak sizinle yaptığım tartışmalar yüzünden utandım. Babam yaşında adammışsınız. Hatta bir yaş büyüksünüz. Size amca desem sıkıntı olur mu?77 doğumluyum.
Bak sizinle yaptığım tartışmalar yüzünden utandım. Babam yaşında adammışsınız. Hatta bir yaş büyüksünüz. Size amca desem sıkıntı olur mu?77 doğumluyum.
Bak sizinle yaptığım tartışmalar yüzünden utandım. Babam yaşında adammışsınız. Hatta bir yaş büyüksünüz. Size amca desem sıkıntı olur mu?
FileZilla güncelleyim dedim sourceforge yönlendirdi oradan SF diye bir uygulama indi onunla beraber tarayıcıların belası search protect bulaştı ne kadar iğrenç bir şey bu böyle.
büyüklerinizden birşeyler öğrenmeyi öğreninBak sizinle yaptığım tartışmalar yüzünden utandım. Babam yaşında adammışsınız. Hatta bir yaş büyüksünüz. Size amca desem sıkıntı olur mu?
Sourceforge öyle bir site değildir indirdiğin programın geliştiricisi öyle yapmıştır çok güvenilir bir sitedir orası
ADW cleaner yükle düzeltsin.
Ayrıca sourceforge olduğuna emin misiniz?
Bende güvenilir site biliyordum ama şaşırdım kaldırdım hocam nalet eklentiyi 2dk çekmeden her şey kurdu Operayı yükledi Search Protect vs. kurdu kaldırdım şimdi link burada bakabilirsiniz;
http://sourceforge.net/projects/fil...c220-9bf6-11e4-8d91-0200ac1d1d95&source=accel
Emsisoft ta zararlı dedi indirme işlemini durdurdu.
Tekrar hoşgeldin benimde bitti sonunda 4 gündür pc yüzü görmedim valla.Sınavlar bitti kardeşlerim Nasılsıniz Merhaba selamlarözledim sizi ama varya rapor alıp ta tatil olmasi çok iyi oldu
özlemişim sizi harbi ya
![]()
Aynen bro o neydi öyle bundan sonra dibine dibine forumdayimTekrar hoşgeldin benimde bitti sonunda 4 gündür pc yüzü görmedim valla.
Ahh bayanlar....Doğalgazı idareli kullanmaya çalıştık geçen ay, düşük kullandığım için "Emsal Tüketim Bedeli" adı altında ceza göndermişler, itiraz için bi hışımla site yönetimine gittim oradaki hatun olayı öyle bir izah etti, beni öyle bir ikna etti ki , hem cezayı ödedim, hem de eve geldim bütün petekleri son ayar açtım.
Çantadaki keklik gibi hissediyorum kendimi.
Bizim apartman hala kömürlüDoğalgazı idareli kullanmaya çalıştık geçen ay, düşük kullandığım için "Emsal Tüketim Bedeli" adı altında ceza göndermişler, itiraz için bi hışımla site yönetimine gittim oradaki hatun olayı öyle bir izah etti, beni öyle bir ikna etti ki , hem cezayı ödedim, hem de eve geldim bütün petekleri son ayar açtım.
Çantadaki keklik gibi hissediyorum kendimi.
Oda bi ayrı be abi. Yanına oturup çayını koyacaksın kestane falanBizim apartman hala kömürlü
Kömür keyf![]()
Bizim hala öyle malum eski mardinde kalorifer de yok doğalgaz tümden yok zaten ancak yakıt bulma sıkıntı oluyor.Kestane keyfi güzel ama pahalı yaf her zaman alamıyozOda bi ayrı be abi. Yanına oturup çayını koyacaksın kestane falanefsane kömürlü sobalar
![]()
18tlyi ayakkabı parasının üstüne koyup havale yapsaydın ayakkabı gönderdiğin yerden alsalardıUlan bir cift ayakkabi gönderelim dedik yurtiçi yüzde 30 indirimli 18 lira fiyat biçti ocagimi söndürdü
Bizim apartman hala kömürlü
Kömür keyf![]()
Onu bilemem de sourceforgeden indirirken direk indirme butonu var, onu kullan.hocam ben temizledim ama şimdi içime şüphe düştü kalmışmıdır acaba ben MSE kullanıyorum kıytırıktan bir şey zaten.
Soba değil ya merkezi sistem kardeşOda bi ayrı be abi. Yanına oturup çayını koyacaksın kestane falanefsane kömürlü sobalar
![]()
Hediye izmirde magazasi yokmus18tlyi ayakkabı parasının üstüne koyup havale yapsaydın ayakkabı gönderdiğin yerden alsalardıne bileyim internetten söyleseydin
neden gönderme ihtiyacı hissettin ?
![]()
adres teslim ve şu ambalaj saçma ya poşet veriyolar normalde neye koydurttun ?Hediye izmirde magazasi yokmusayakkabiya bir kdv daha odemis gibi oldum
suna baksana
![]()
Hediye izmirde magazasi yokmusayakkabiya bir kdv daha odemis gibi oldum
suna baksana
![]()
Arkadaşlar bi daha konuşmasa hakları yaniCC diye hesaplamam gerekirken arkadaşların notlarını DD diye hesaplayınca
Ortalamadan kalma faciasıyla burun buruna kaldılar.![]()