Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
34bdb67e36f0b9e2cabbd5032a280fbc.jpg

Arkadaslar su usb girisi yamuldu. Burda sorun yok. Garip olan şu bunu duzelttigimde disleri (telefona taktigimda tutan kancalari) icine kaciyor. Yamuldugu yone ittirince disler geliyor ama bu seferde yamuk duruyor. Nasil duzeltirim ben bunu. Veya bunlarin icini acma gibi bir sansimiz varmi?
yeni kablo al daha iyi olur kısa devre olursa teli de yakabilir.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
adres teslim ve şu ambalaj saçma ya poşet veriyolar normalde neye koydurttun ? :D
kime bu ayrıca ? :D
Bir arkadaşa :D ama ayakkabının kutusu yoktu kutuya koyun dedim oradan bir geçirmişler keşke etrafta metrafta bulaydım bir şey :D
hangi kargo bu? şubesinin önünden geçmiyelim...
Yurtiçi kargo üstelik bu yuzde 30 gencturkcell indirimli hali bildiğin kazıkladılar şimdi sitesine girdim bir de yuzde 50 yeni yıl kampanyası varmış :D

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
Firefox 35.0 Sürüm yüklendi firefox kapatıp açtığımda sekmeleri kaydetme özelliği vardı bu yeni sürümle yok artık herhalde. Önceki Sayfaları yükleme şeklinde buton gelmiş anasayfaya.

Bugün tarama yaptırdım bunları buldu temizledi;

PUP.Optional.SkyTech.A
PUP.Optional.SubTab.A
PUP.Optional.FaceMoods.A
C:\Users\Admin\Appdata\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles\yp3azggb.default\prefs.js

Sourceforge'ye hiç yakışmadı bu olay yazdım bunu kenara. :)

Odessa

Profesör
Reaksiyon puanı
432
Oyun tavsiyesi yapabilecek olan var mı? Far Cry 4 gibi oyunlar olmazsa sevinirim :) Popülerden çok ''bunu mutlaka oynamalısın'' dediğiniz oyunlar olursa memnun olurum :)

Y!LM@Z

Profesör
Reaksiyon puanı
45
eBay veya Amazon Türkiye'ye ürün gönderimi yapıyormu, yapıyorsa hangisinden alışveriş yapmak daha uygundur.

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Bugun diskavri kullaniyim dedim. Kitkat surumu yuklu. Resmen telefonun icine etmisler. Dokundugumda tepkiyi 2 sn sonra veriyor. Bi uygulama acicam bekletiyor baya. Kasilmalar donmalar var felan..

Sonra dondum ve dedim ki "iyiki T50 almisim". Onca oyun uygulama var ne tepki suresinde gecikme var ne de kasma. Verdigim paranin hakkini veriyor. Hala diskavri almayi dusunenlere bilgilendirici bi mesaj olsun bu.

darkhair

Asistan
Reaksiyon puanı
12
Bugun diskavri kullaniyim dedim. Kitkat surumu yuklu. Resmen telefonun icine etmisler. Dokundugumda tepkiyi 2 sn sonra veriyor. Bi uygulama acicam bekletiyor baya. Kasilmalar donmalar var felan..

Sonra dondum ve dedim ki "iyiki T50 almisim". Onca oyun uygulama var ne tepki suresinde gecikme var ne de kasma. Verdigim paranin hakkini veriyor. Hala diskavri almayi dusunenlere bilgilendirici bi mesaj olsun bu.
Diskavri iyi bi çıkış yakalamıştı. Fakat o segmentte inanılmaz seçenek çoğaldı. GMD yerine Moto G, Moto G yerine Intouch 4 veya T50. 1000 tl sınıfında ise LG rakipsiz resmen ( GMD Elite, LG G2 nin eline su dökemez )

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184

Çakmanın çakması bir telefon o :D çok dandik çöp resmen :D

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
Bıktım şu faturalara para yetiştirmekten yeter ulan artık! 170 Tl elektrik faturası mı gelir eve yazıklar olsun hakkımı helal etmiyorum.....

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Bıktım şu faturalara para yetiştirmekten yeter ulan artık! 170 Tl elektrik faturası mı gelir eve yazıklar olsun hakkımı helal etmiyorum.....
Bizede 10 gun icin 60 tl kestiler elektrigi. Aylik 100tl geliyor normalde. Ne gordulerde bu kadar geldi ki.

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Dönemin son sınavınıda yaptık, kafam raad. :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Abi siz evde sanayi dolabı falan mı çalıştırıyorsunuz? 170 lira nedir? Kuzenimin marketinde iki tane sanayi dolabı var. 250 anca geliyormuş.

Drangleic

Profesör
Reaksiyon puanı
263

Bir legend rom attınmı cok iyi oluyordu discovery e bu şekilde dayandım ben :D

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
Gelir tabi ki, o sadece senin ev değil sonuçta(!) O kadar kaçağın hesabını kim verecekti başka(!)

Öyle zaten ya biz çok fazla kullanıyoruz yada hep kaçak kullananların bedeli bize patlıyor sürekli böyle şimdide büyük ekran tv'lerden dolayı çok fazla fatura geliyor yok efendim tv kumanda ile kapatmadan dolayı vs... saçma sapan konuşuyorlar.

Bizede 10 gun icin 60 tl kestiler elektrigi. Aylik 100tl geliyor normalde. Ne gordulerde bu kadar geldi ki.

Abi siz evde sanayi dolabı falan mı çalıştırıyorsunuz? 170 lira nedir? Kuzenimin marketinde iki tane sanayi dolabı var. 250 anca geliyormuş.

Bende anlamıyorum ki ne görüldüler Hepsi A++ enerji tasaruffu cihazlar var arada bir fırın açıyoruz aspiratör açıyoruz bunların dışında yok. gelmez demeyin geliyor işte adam yazıyor sıkıştırıyor kapıya gidiyor ister öde istersen ödeme diyor sana kalmış yapacak bir şey yok.

tridinebandiyum

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Öyle zaten ya biz çok fazla kullanıyoruz yada hep kaçak kullananların bedeli bize patlıyor sürekli böyle şimdide büyük ekran tv'lerden dolayı çok fazla fatura geliyor yok efendim tv kumanda ile kapatmadan dolayı vs... saçma sapan konuşuyorlar.

Bende anlamıyorum ki ne görüldüler Hepsi A++ enerji tasaruffu cihazlar var arada bir fırın açıyoruz aspiratör açıyoruz bunların dışında yok. gelmez demeyin geliyor işte adam yazıyor sıkıştırıyor kapıya gidiyor ister öde istersen ödeme diyor sana kalmış yapacak bir şey yok.

Yine de sayaca filan baktırın isterseniz bi derdi mi var acaba? Komşularınızla çok fark varsa fatura da sayaç sıkıntı olabilir.

Mert Ahmet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
41
var bi sıkıntı bende ama çözemedim :/
la sınavlar da bitti güzel de geçtiler nedense bi sıkıntı var işte :/
bisiklete binemedim acaba ondan mı ? :S

leanardo

Profesör
Reaksiyon puanı
9
2008-2009 yıllarında 6230i kullanırken marketmi vardı tüm oyunları wap sitelerinden indirirdim ne günlerdi

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
2008-2009 yıllarında 6230i kullanırken marketmi vardı tüm oyunları wap sitelerinden indirirdim ne günlerdi
Bende de 6230 vardi sefan.ru'ya girip oyun indirirdim. 400kb oyun icin gprs baglantiyla bogusurdum. Caliissin diye her cozunurlugu indirip denerdim. Harbiden ne gunlerdi.

leanardo

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Bende de 6230 vardi sefan.ru'ya girip oyun indirirdim. 400kb oyun icin gprs baglantiyla bogusurdum. Caliissin diye her cozunurlugu indirip denerdim. Harbiden ne gunlerdi.

bide 6230 da oluyomu bilmiyomda 6230i nin oyun hafızası 5-6 mb bişeydi zaten 90 kb üzerini indirmiyordu uygulama çok büyük diye hata veriyodu

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Yarin almanca sinavi var bisey de bilmiyorum az cok yardimci olabilicek veya nasil calismam gerek bilgi verebilcek biri varmi. Konu 10.sinif esyalarin yerleri ve adlari vs.

tridinebandiyum

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Aklıma lisede gördüğümüz fransızca geldi. Tek kelime hatırlamıyorum:mrgreen:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...