@mic check oyunda şehir içlerinde çok kasma var bide ets2 nin forumda yazmışlar linuxta ets2 kullanıcısı çok azmış bu yüzden ağırdan alıyorlarmış
Google Chrome Sürüm 39.0.2171.99 m
Arkadaşlar bu sürümü kullanan var mı yeni sürüm rezalet ötesi internet gezintisini acayip yavaşlattı. Hangi makinaya kurduysam böyle sizde de durum aynı mı ?
Bende bahsettiğin gibi bir sorun ve herhangi bir problem yaşamadım, tek sorun youtubde 100 videodan bırınde oluyor yüklenıyor gössteriyor ama yüklenmıyor sayfayı yenıleyınce yükleniyor.@Lazzz, Sadece bende mi bilmiyorum ama kurduğum diğer makinelerde de öyleydi. Bide Chromeyi açıyorum masaüstü otomatikman yenileniyor.
Ygs ye başvurmak için kimlik gerekmıyor ki bankaya paranı yatırırsın okuldan onaylatırsın, ygs sınavına kadar kımlıgını çıkartmış olursun ama kimliği kayıp ettiğine dair gazetede ılan vermeyı unutma.Bu arada kimliğimi kaybettim ygs başvurusu yapıcam ösym sitesi şifremide unuttum elim kolum bağlı ne yapacağım bilmiyorum var mı fikri olan 19 unda başvurular bitiyor 4. ye giriyorum ygs ye bu sene sınava girdim girdim giremedim bana asker yolu gözükecek
Ygs ye başvurmak için kimlik gerekmıyor ki bankaya paranı yatırırsın okuldan onaylatırsın, ygs sınavına kadar kımlıgını çıkartmış olursun ama kimliği kayıp ettiğine dair gazetede ılan vermeyı unutma.
Hocam gazete te kayıp ilanı vermek şöyle , sen kimliği kayıp ettiğini halka bildiriyorsun o kimlik ile o ilandna sonra ne işlem yapılsa seni bağlamaz olması için ilan vermen gerekiyor. Evde kaybolduysa 1-2 gün içinde bulunmazsa yenisini çıkartın bence ehliyet varsa bulana kadar arayın ehliyet kimlik yerine geçerOff yemin ederim gelde çıldırma ya uğraştığım şeylere bak ya ne gazetesi ya gazeteye ilan vermek ne alakaysa artık. Kimlikte evde kayboldu güler misin ağlar mısın :mellow:
Hocam gazete te kayıp ilanı vermek şöyle , sen kimliği kayıp ettiğini halka bildiriyorsun o kimlik ile o ilandna sonra ne işlem yapılsa seni bağlamaz olması için ilan vermen gerekiyor. Evde kaybolduysa 1-2 gün içinde bulunmazsa yenisini çıkartın bence ehliyet varsa bulana kadar arayın ehliyet kimlik yerine geçer![]()
Evde ben de birşeyler kayıp ediyorum sonunda bulamıyorumEhliyetim varda evde nasıl kimlik kaybolur onu anlamadım evi talan ettim o kadar gıcık bir durum ki insan böyle deli oluyor bütün neşem kaçtı ya allah kahretmesin ne diyim sinirden kahkaha atarım yine
Evrenin sırrı çözülecek neredeyse bunlara hala çözüm bulamıyoruz aklım ermiyor nereye gider ki kimlikEvde ben de birşeyler kayıp ediyorum sonunda bulamıyorumoda kilitliyken masada para bırakıyorum camlar kapalı sabah kalkıyorum para yok bu olay bile geldi başıma
![]()
Evrenin sırrı çözülecek neredeyse bunlara hala çözüm bulamıyoruz aklım ermiyor nereye gider ki kimlikEvde ben de birşeyler kayıp ediyorum sonunda bulamıyorumoda kilitliyken masada para bırakıyorum camlar kapalı sabah kalkıyorum para yok bu olay bile geldi başıma
![]()
En iyisi odalara kamera takmakEvrenin sırrı çözülecek neredeyse bunlara hala çözüm bulamıyoruz aklım ermiyor nereye gider ki kimlik
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Evrenin sırrı çözülecek neredeyse bunlara hala çözüm bulamıyoruz aklım ermiyor nereye gider ki kimlik
Şöyle küçük bir çip yapıştırsak paraya kimliğe cüzdana dedektör falan olsa nerde olduğunu söylese nerde bu teknolojiEn iyisi odalara kamera takmak![]()
Parayı bulmaya haracayacağımzı para cüzdandaki paradan daha fazla olur olmaz öyleŞöyle küçük bir çip yapıştırsak paraya kimliğe cüzdana dedektör falan olsa nerde olduğunu söylese nerde bu teknoloji
Oda doğru. En iyisi zekayı geliştirip unutmamak. Kafa bad sectörlü herhalde benim yapacak bir şey yokParayı bulmaya haracayacağımzı para cüzdandaki paradan daha fazla olur olmaz öyle![]()
Unutmamak diye birşey yokkiOda doğru. En iyisi zekayı geliştirip unutmamak. Kafa bad sectörlü herhalde benim yapacak bir şey yok![]()
Google Chrome Sürüm 39.0.2171.99 m
Arkadaşlar bu sürümü kullanan var mı yeni sürüm rezalet ötesi internet gezintisini acayip yavaşlattı. Hangi makinaya kurduysam böyle sizde de durum aynı mı ?
Ben ösym başvuru merkezi yetkilisiyim, yardımcı olabilirim, pm aracılığı ile tc numaranızı, sınava girmek istediğiniz merkezleri, öğrenim durumunuzu ve boy-kilo bilgilerinizi gönderirseniz hallederim. Sonrasında yapmanız gereken tek şey ygs ücretini bankaya ya ösym nin internet adresine ödemek.Oda doğru. En iyisi zekayı geliştirip unutmamak. Kafa bad sectörlü herhalde benim yapacak bir şey yok![]()
Bu iyi olduBen ösym başvuru merkezi yetkilisiyim, yardımcı olabilirim, pm aracılığı ile tc numaranızı, sınava girmek istediğiniz merkezleri, öğrenim durumunuzu ve boy-kilo bilgilerinizi gönderirseniz hallederim. Sonrasında yapmanız gereken tek şey ygs ücretini bankaya ya ösym nin internet adresine ödemek.
Bunu her hangi bir lise de de yapabilir ken sizi tanımadan etmeden neden tc numarasini versin tc numarasi Son derece saklanması gereken bir numarayken.Ben ösym başvuru merkezi yetkilisiyim, yardımcı olabilirim, pm aracılığı ile tc numaranızı, sınava girmek istediğiniz merkezleri, öğrenim durumunuzu ve boy-kilo bilgilerinizi gönderirseniz hallederim. Sonrasında yapmanız gereken tek şey ygs ücretini bankaya ya ösym nin internet adresine ödemek.
Ben de isterseniz dedim zaten dikkat ettiniz mi bilmiyorum.Bunu her hangi bir lise de de yapabilir ken sizi tanımadan etmeden neden tc numarasini versin tc numarasi Son derece saklanması gereken bir numarayken.
Orayı gördüm ama suan ki teknolojinda tek bir tc kimlik numarası ile bankalar da ve bir çok yerde rahatça başkası adına işlem yapmak çok kolay.Ben de isterseniz dedim zaten dikkat ettiniz mi bilmiyorum.
Tc kimlik numarasının önemini ben de biliyorum zaten, ama konuya yaklaşımınız sanki ben burada tc numarası avcılığı yapıyorum gibi zan altında bırakacak tarzda oldu. Zaten o arkadaş da farkında tc numarasının öneminin.Orayı gördüm ama suan ki teknolojinda tek bir tc kimlik numarası ile bankalar da ve bir çok yerde rahatça başkası adına işlem yapmak çok kolay.
Herkese söylüyorum Tc kimlik bilgilerinizi vermeyin. Örn . Dsmart tarafında aradığında konuşmaları kayıt adında diyorlar sonra bir tc istiyorlar verdiğin An abonesi artık bu noktaya geldi . Kimseye vermeyin arkadaşlar herkese söylüyorum. Kusura bakmayın bunu da alıntı olarak yaptım ama .
GTA 5 in Steam fiyatini gören var mi?