Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

leanardo

Profesör
Reaksiyon puanı
9
@mic check oyunda şehir içlerinde çok kasma var bide ets2 nin forumda yazmışlar linuxta ets2 kullanıcısı çok azmış bu yüzden ağırdan alıyorlarmış

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Google Chrome Sürüm 39.0.2171.99 m

Arkadaşlar bu sürümü kullanan var mı yeni sürüm rezalet ötesi internet gezintisini acayip yavaşlattı. Hangi makinaya kurduysam böyle sizde de durum aynı mı ?

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278

Arkadaşlar bu sürümü kullanan var mı yeni sürüm rezalet ötesi internet gezintisini acayip yavaşlattı. Hangi makinaya kurduysam böyle sizde de durum aynı mı ?

Sürüm 39.0.2171.99 m bende bir sıkıntı yok..

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
[MENTION=390518]Lazzz[/MENTION], Sadece bende mi bilmiyorum ama kurduğum diğer makinelerde de öyleydi. Bide Chromeyi açıyorum masaüstü otomatikman yenileniyor.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
@Lazzz, Sadece bende mi bilmiyorum ama kurduğum diğer makinelerde de öyleydi. Bide Chromeyi açıyorum masaüstü otomatikman yenileniyor.
Bende bahsettiğin gibi bir sorun ve herhangi bir problem yaşamadım, tek sorun youtubde 100 videodan bırınde oluyor yüklenıyor gössteriyor ama yüklenmıyor sayfayı yenıleyınce yükleniyor.

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Bu arada kimliğimi kaybettim ygs başvurusu yapıcam ösym sitesi şifremide unuttum elim kolum bağlı ne yapacağım bilmiyorum var mı fikri olan 19 unda başvurular bitiyor 4. ye giriyorum ygs ye bu sene sınava girdim girdim giremedim bana asker yolu gözükecek

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Bu arada kimliğimi kaybettim ygs başvurusu yapıcam ösym sitesi şifremide unuttum elim kolum bağlı ne yapacağım bilmiyorum var mı fikri olan 19 unda başvurular bitiyor 4. ye giriyorum ygs ye bu sene sınava girdim girdim giremedim bana asker yolu gözükecek
Ygs ye başvurmak için kimlik gerekmıyor ki bankaya paranı yatırırsın okuldan onaylatırsın, ygs sınavına kadar kımlıgını çıkartmış olursun ama kimliği kayıp ettiğine dair gazetede ılan vermeyı unutma.

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Ygs ye başvurmak için kimlik gerekmıyor ki bankaya paranı yatırırsın okuldan onaylatırsın, ygs sınavına kadar kımlıgını çıkartmış olursun ama kimliği kayıp ettiğine dair gazetede ılan vermeyı unutma.

Off yemin ederim gelde çıldırma ya uğraştığım şeylere bak ya ne gazetesi ya gazeteye ilan vermek ne alakaysa artık. Kimlikte evde kayboldu güler misin ağlar mısın :mellow:

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Off yemin ederim gelde çıldırma ya uğraştığım şeylere bak ya ne gazetesi ya gazeteye ilan vermek ne alakaysa artık. Kimlikte evde kayboldu güler misin ağlar mısın :mellow:
Hocam gazete te kayıp ilanı vermek şöyle , sen kimliği kayıp ettiğini halka bildiriyorsun o kimlik ile o ilandna sonra ne işlem yapılsa seni bağlamaz olması için ilan vermen gerekiyor. Evde kaybolduysa 1-2 gün içinde bulunmazsa yenisini çıkartın bence ehliyet varsa bulana kadar arayın ehliyet kimlik yerine geçer :)

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Hocam gazete te kayıp ilanı vermek şöyle , sen kimliği kayıp ettiğini halka bildiriyorsun o kimlik ile o ilandna sonra ne işlem yapılsa seni bağlamaz olması için ilan vermen gerekiyor. Evde kaybolduysa 1-2 gün içinde bulunmazsa yenisini çıkartın bence ehliyet varsa bulana kadar arayın ehliyet kimlik yerine geçer :)

Ehliyetim varda evde nasıl kimlik kaybolur onu anlamadım evi talan ettim o kadar gıcık bir durum ki insan böyle deli oluyor bütün neşem kaçtı ya allah kahretmesin ne diyim sinirden kahkaha atarım yine

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Ehliyetim varda evde nasıl kimlik kaybolur onu anlamadım evi talan ettim o kadar gıcık bir durum ki insan böyle deli oluyor bütün neşem kaçtı ya allah kahretmesin ne diyim sinirden kahkaha atarım yine
Evde ben de birşeyler kayıp ediyorum sonunda bulamıyorum :D oda kilitliyken masada para bırakıyorum camlar kapalı sabah kalkıyorum para yok bu olay bile geldi başıma :D

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Evde ben de birşeyler kayıp ediyorum sonunda bulamıyorum :D oda kilitliyken masada para bırakıyorum camlar kapalı sabah kalkıyorum para yok bu olay bile geldi başıma :D
Evrenin sırrı çözülecek neredeyse bunlara hala çözüm bulamıyoruz aklım ermiyor nereye gider ki kimlik

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Evrenin sırrı çözülecek neredeyse bunlara hala çözüm bulamıyoruz aklım ermiyor nereye gider ki kimlik

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278

- - - Mesaj Güncellendi - - -

En iyisi odalara kamera takmak :D:D

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Şöyle küçük bir çip yapıştırsak paraya kimliğe cüzdana dedektör falan olsa nerde olduğunu söylese nerde bu teknoloji
Parayı bulmaya haracayacağımzı para cüzdandaki paradan daha fazla olur olmaz öyle :D

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128

EkrenGoruntusu-5.png

bendeki bu hemde LinuxMint 17.1 rebecca x64...

usluyorum

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Oda doğru. En iyisi zekayı geliştirip unutmamak. Kafa bad sectörlü herhalde benim yapacak bir şey yok :D
Ben ösym başvuru merkezi yetkilisiyim, yardımcı olabilirim, pm aracılığı ile tc numaranızı, sınava girmek istediğiniz merkezleri, öğrenim durumunuzu ve boy-kilo bilgilerinizi gönderirseniz hallederim. Sonrasında yapmanız gereken tek şey ygs ücretini bankaya ya ösym nin internet adresine ödemek.

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Ben ösym başvuru merkezi yetkilisiyim, yardımcı olabilirim, pm aracılığı ile tc numaranızı, sınava girmek istediğiniz merkezleri, öğrenim durumunuzu ve boy-kilo bilgilerinizi gönderirseniz hallederim. Sonrasında yapmanız gereken tek şey ygs ücretini bankaya ya ösym nin internet adresine ödemek.
Bu iyi oldu :)

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Bunu her hangi bir lise de de yapabilir ken sizi tanımadan etmeden neden tc numarasini versin tc numarasi Son derece saklanması gereken bir numarayken.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Ben de isterseniz dedim zaten dikkat ettiniz mi bilmiyorum.
Orayı gördüm ama suan ki teknolojinda tek bir tc kimlik numarası ile bankalar da ve bir çok yerde rahatça başkası adına işlem yapmak çok kolay.
Herkese söylüyorum Tc kimlik bilgilerinizi vermeyin. Örn . Dsmart tarafında aradığında konuşmaları kayıt adında diyorlar sonra bir tc istiyorlar verdiğin An abonesi artık bu noktaya geldi . Kimseye vermeyin arkadaşlar herkese söylüyorum. Kusura bakmayın bunu da alıntı olarak yaptım ama .

usluyorum

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Orayı gördüm ama suan ki teknolojinda tek bir tc kimlik numarası ile bankalar da ve bir çok yerde rahatça başkası adına işlem yapmak çok kolay.
Herkese söylüyorum Tc kimlik bilgilerinizi vermeyin. Örn . Dsmart tarafında aradığında konuşmaları kayıt adında diyorlar sonra bir tc istiyorlar verdiğin An abonesi artık bu noktaya geldi . Kimseye vermeyin arkadaşlar herkese söylüyorum. Kusura bakmayın bunu da alıntı olarak yaptım ama .
Tc kimlik numarasının önemini ben de biliyorum zaten, ama konuya yaklaşımınız sanki ben burada tc numarası avcılığı yapıyorum gibi zan altında bırakacak tarzda oldu. Zaten o arkadaş da farkında tc numarasının öneminin.

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Bugün çalışırken bu kadar muhteşem olan hava yarın kar yağarsa hiç şaşırmayacağım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...