Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Ben ets2mp'de ban yedigimde elim ayagim dolasmisti napicam diye :D battlefield'dan felan ban yesem napardim acaba :mrgreen:

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Ben ets2mp'de ban yedigimde elim ayagim dolasmisti napicam diye :D battlefield'dan felan ban yesem napardim acaba :mrgreen:

Yeni bir hesap açtım, sonra BF4 ve BF3 aldım tekrar başladım. :P
WvGPOzn.png

gg1fEso.png

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
Aranız da şöyle bir his yaşayan varmı ;Yaşadığımız Dunyanin yapay olduğu hissi yabancılaşma bu hani rüya görürsün de rüyanın rüya olduğunu bilirsin bu gerçek değil gerçeklikte olmaz böyle şeyler dersin öyle hani bir nevi Kendini uzaylı gibi hissetme .Gerçekli algısinin yok olması gibi bir şey

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Aranız da şöyle bir his yaşayan varmı ;Yaşadığımız Dunyanin yapay olduğu hissi yabancılaşma bu hani rüya görürsün de rüyanın rüya olduğunu bilirsin bu gerçek değil gerçeklikte olmaz böyle şeyler dersin öyle hani bir nevi Kendini uzaylı gibi hissetme .Gerçekli algısinin yok olması gibi bir şey

Matrix mi izledin? :)

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
Yok gerçekle hayal ürünü olan şeyleri ayırdedebiliyorum matrix en son 10 sene önce izlemisimdir .Zamandan kopma gibi ama bilinç kaybolmuyor

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Öyle düşün ama uzun sürmüyor belirli aralıklarla oluyor

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Yok gerçekle hayal ürünü olan şeyleri ayırdedebiliyorum matrix en son 10 sene önce izlemisimdir .Zamandan kopma gibi ama bilinç kaybolmuyor
Hocam bende en fazla kendini ruyada hissedermis gibi oluyor. Hani gercek hayattasin biliyosun ama ruya goruyorsmussun gibi hersey sana hayalmis gibi geliyor.

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
Nasıl diyeyim bilincin hariç her şeyin yapay gelmesi .Biraz da arkadaşin dediği gibi ama derinden hissetmek .

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Bana ona benzer bir şey oldu sanırım ; geçen rüyamda Portakallı çikolata yiyordum (bilinçaltıma nerden yerleştiyse artık) uyandığımda sanki uyanık halim rüya, o çikolatayı yediğim an ki zaman ise gerçek gibi bir hisse kapıldım kısa bir zaman için. Neticede çikolatanın tadını net hissettim rüyamda..

Neyse bu rejime sanırım yine biraz ara vermem lazım. :D

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
[MENTION=35568]-Hewal-[/MENTION] Hiç bana yapay gelmiyor herşey gerçek zaman geçiyor yaş ilerliyor gibi gibi... :)

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
@ConfickerBelasi Özel mesaj atıp sorucaktımda kapatmışsın özel mesajı :D biz özel hayranlarınız @Seyhoo ile :mrgreen: yaşını merak ediyoruz bide imza alalım lütfen şuraya:

:mrgreen:

Çok komiğizdir İnançla, espirilerimiz çok iyidir.

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
@ConfickerBelasi Özel mesaj atıp sorucaktımda kapatmışsın özel mesajı :D biz özel hayranlarınız @Seyhoo ile :mrgreen: yaşını merak ediyoruz bide imza alalım lütfen şuraya:

:mrgreen:

Çok komiğizdir İnançla, espirilerimiz çok iyidir.

Dünya Gündem Türkiye bölümüne konu açsaydın ben faceden sorardım abimizin yaşını :)

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Sizi bilmem ama GTA V temalı konular yağacağını düşünüyorum :mrgreen:

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Dünya Gündem Türkiye bölümüne konu açsaydın ben faceden sorardım abimizin yaşını :)

Ne alaka aga anlamadım :D

Dur daha adını falanda bilmiyoruz gizemliğini koruyor.

Abimizin dediğine göre galiba biliyorsun ama bana söylemiyorsun! yoksa sana imzamı bide imzamı verdi?....

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Ne alaka aga anlamadım :D

Dur daha adını falanda bilmiyoruz gizemliğini koruyor.

Abimizin dediğine göre galiba biliyorsun ama bana söylemiyorsun! yoksa sana imzamı bide imzamı verdi?....

Ben yatıyorum cevap vermez o ben sana söyleyeyim

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Ya şu gta 5 için bir konu sabitleyin de bu ne Anasayfa da 3 tane gta 5 açar mı diye aynı kapıya çıkan konular var

Buğra Y.

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Arkadaşlar şu an Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Matematik Bilgisayar Bölümü okuyorum. YÖK yatay geçiş için şartları açıkladı. Sizce başka bölüm ve başka bir şehire geçeyim mi? Sivas Harita Mühendisliği tutuyor puanımla, gerçi daha kontenjanları göremedim ama, vardır heralde. Sizce mantıklı bir seçim olur mu?

Odessa

Profesör
Reaksiyon puanı
432
Arkadaşlar şu an Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Matematik Bilgisayar Bölümü okuyorum. YÖK yatay geçiş için şartları açıkladı. Sizce başka bölüm ve başka bir şehire geçeyim mi? Sivas Harita Mühendisliği tutuyor puanımla, gerçi daha kontenjanları göremedim ama, vardır heralde. Sizce mantıklı bir seçim olur mu?
Bölümünüzden memnun degil misiniz?

Buğra Y.

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Bölümünüzden memnun degil misiniz?
Aslında memnunum, ancak bilgisayar için gelmiştim ben buna ve bölümdeki bilgisayar dersleri bile matematik ağırlıklı. Hoca bize programlama sınavlarında matematik soruları soruyor ve ben algoritmaları kuramadığım için kodları bilsem de soruları yapamıyorum. Şimdi şöyle bi durum da var. Zorlasam kendimi, bölümde iyi bir derece yaparım ve açıkçası mezun olduğumda ne iş yapacağım hakkında bir bilgim yok. Matematik kısmında değil, bilgisayar kısmında geliştirmek istiyorum kendimi. Şu anda düşündüğüm mezun olduğumda iş bulabilecek miyim. Harita Mühendisliği cazip geliyor o yüzden sizlere de bi danışayım dedim.

Odessa

Profesör
Reaksiyon puanı
432
Aslında memnunum, ancak bilgisayar için gelmiştim ben buna ve bölümdeki bilgisayar dersleri bile matematik ağırlıklı. Hoca bize programlama sınavlarında matematik soruları soruyor ve ben algoritmaları kuramadığım için kodları bilsem de soruları yapamıyorum. Şimdi şöyle bi durum da var. Zorlasam kendimi, bölümde iyi bir derece yaparım ve açıkçası mezun olduğumda ne iş yapacağım hakkında bir bilgim yok. Matematik kısmında değil, bilgisayar kısmında geliştirmek istiyorum kendimi. Şu anda düşündüğüm mezun olduğumda iş bulabilecek miyim. Harita Mühendisliği cazip geliyor o yüzden sizlere de bi danışayım dedim.
Baska bölümlere tutmuyor mu? Harita bölümünün calisma alanlarina da bakin. Aslinda hocalarinizla konusmanizda da fayda var. Hocam ben böyle beklemiyordum, hep matematik sorularindan mi ilerleyecegiz diyebilirsiniz.

Buğra Y.

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Baska bölümlere tutmuyor mu? Harita bölümünün calisma alanlarina da bakin. Aslinda hocalarinizla konusmanizda da fayda var. Hocam ben böyle beklemiyordum, hep matematik sorularindan mi ilerleyecegiz diyebilirsiniz.
Ne yazık ki puanım düşük. Seneye (bu sene puanım düşüyor kazandığım için) bi daha girmeyi planlıyorum sınava. Ya bilmiyorum yani, dersler konusunda pek sıkıntım yok, matematikte zorlanıyorum belki ama programlamada matematik de gerekli bunu biliyorum. Tek korkum iş konusu. En olmadı okulumda kalırım diye düşünüyorum.

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
FileZilla güncelleyim dedim sourceforge yönlendirdi oradan SF diye bir uygulama indi onunla beraber tarayıcıların belası search protect bulaştı ne kadar iğrenç bir şey bu böyle.

Deleted-Name

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
18
FileZilla güncelleyim dedim sourceforge yönlendirdi oradan SF diye bir uygulama indi onunla beraber tarayıcıların belası search protect bulaştı ne kadar iğrenç bir şey bu böyle.
Sourceforge öyle bir site değildir indirdiğin programın geliştiricisi öyle yapmıştır çok güvenilir bir sitedir orası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...