Nasıl yaptın bunu?
PhotoScape ile...Nasıl yaptın bunu?
@Vikings,
Önemli değil kardeşim ateş ediyor değil miBu arada derecelendirme yapmayı unutma ssd ne sata II olmasına rağmen kaç puan vereceğini merak ettim. Daha sonrasında hız testide yapar bakarız
Tamamdır, lol ve bf4'ü indiriyorum lol bitti bf4'ün de 18gbsi doldu %77 de 10mbit hız var kotam yenilendi rahat rahat iniyor hızlıca, bf4 inince test yapıcam.
5,9 alıyordum hdd ile bakalım kaç vericek
Her şey çok daha hızlı çok daha seri açılıyor yüklüyor, kopyalama işlemleri silme işlemleri her şey çok çok hızlandı.
1 Adet lol attım sorun yaşamadım ama bu demek değil ki kesin düzeldi genelde lolde ilk başlarda olmuyor yani formattan sonra falan hatırlıyorsan 1 gün oyun oynamıştım sorun olmamıştı 2 ci günü her şey meydana çıkmıştı.
Bf bir insin her şey belli olucak hala içimde şüphe var düzelmeyecek diye ama bakalım hayırlısı, tekrar teşekkürler cnm :mrgreen:
Çift kamera modülü ile alan derinliği ve 3x optik zoomdan bahsediliyorBeyler Asus'un CES'te tanıtacağı telefonda ''Optical Zoom'' olacak. Kaynak sağlam asus paylaştığı bir videoda mors alfabesini kullanıyordu oradan biliyorum.
Düzelir düzelir merak etme sen şimdi derecelendirme puanlarını at bana. Ama indirmeleri bütün işlemlerini durdurda yap
@Vikings Hayırlı olsun. Corsaır tercih etmen çok doğru olmuş diğer SSD disklere nazaran daha ömürlü olduğu söyleniyor. kısmet olursa bende Kingston hyper X veya corsair alacağım.
Hangi kısımdan yaptın ?PhotoScape ile...![]()
Düzenleyici kısmı ile yaptım.Hangi kısımdan yaptın ?
Yazı Tipi ?Düzenleyici kısmı ile yaptım.![]()
VivaldiYazı Tipi ?
Mp3DirectCutKullanımı kolay mp3 cutting programı bilen varmı :devil2:
Hocam sistem özelliklerini yazarsaniz sevinirim çok merak ettim deZaten benim oyunlarda performans sorunum yokki hemen hemen oynadığım her oyundan tatmin edici performans alıyorum, şu donmaları düzeltmesini umuyorum o benim sorunum yoksa sıkıntım falan yok performansla ilgili![]()
TeşekkürlerMp3DirectCut
Audacity kesmek istediğin yeri seç delete'ye bas export et bu kadarKullanımı kolay mp3 cutting programı bilen varmı :devil2:
mp3 e dönüştürürken lameenc. dll codec i istiyor ama audacity [emoji16]Audacity kesmek istediğin yeri seç delete'ye bas export et bu kadar
O dll programı yükleyince birlikte gelmiyor mu?mp3 e dönüştürürken lameenc. dll codec i istiyor ama audacity [emoji16]
windowsta sonradan indirip programa tanıtmak gerekiyor.O dll programı yükleyince birlikte gelmiyor mu?
Ben Linux kullandığımdan yükleyince bağımlılık olarak herşey geliyor galiba o dll ffmpeg'in bir dllsi
Bunu bilmiyordum sonradan bir de böyle uğraştırıyor muymuş aslında normalde programla beraber yüklenmesi gerekirdi ama opsiyonel bir bağımlılık herhaldewindowsta sonradan indirip programa tanıtmak gerekiyor.