Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53
z2nLAj.jpg

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
Arkadaslar bişi rica edecem sizden :) note 3 için Kaportayi tamamen saracak bir kılıf nasıl alabilirim? Veya Kaportayi korumak için nasıl bir kılıf alabilirim? Sağolun :)

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Ssd geldi, kurulum için [MENTION=374341]Seyhoo[/MENTION] teşekkürler.

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
[MENTION=380082]Vikings[/MENTION],

Önemli değil kardeşim ateş ediyor değil mi :) Bu arada derecelendirme yapmayı unutma ssd ne sata II olmasına rağmen kaç puan vereceğini merak ettim. Daha sonrasında hız testide yapar bakarız

Mr.Awesome

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Beyler Asus'un CES'te tanıtacağı telefonda ''Optical Zoom'' olacak. Kaynak sağlam asus paylaştığı bir videoda mors alfabesini kullanıyordu oradan biliyorum.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
@Vikings,

Önemli değil kardeşim ateş ediyor değil mi :) Bu arada derecelendirme yapmayı unutma ssd ne sata II olmasına rağmen kaç puan vereceğini merak ettim. Daha sonrasında hız testide yapar bakarız

Tamamdır, lol ve bf4'ü indiriyorum lol bitti bf4'ün de 18gbsi doldu %77 de 10mbit hız var kotam yenilendi rahat rahat iniyor hızlıca, bf4 inince test yapıcam.

5,9 alıyordum hdd ile bakalım kaç vericek :)

Her şey çok daha hızlı çok daha seri açılıyor yüklüyor, kopyalama işlemleri silme işlemleri her şey çok çok hızlandı.

1 Adet lol attım sorun yaşamadım ama bu demek değil ki kesin düzeldi genelde lolde ilk başlarda olmuyor yani formattan sonra falan hatırlıyorsan 1 gün oyun oynamıştım sorun olmamıştı 2 ci günü her şey meydana çıkmıştı.

Bf bir insin her şey belli olucak hala içimde şüphe var düzelmeyecek diye ama bakalım hayırlısı, tekrar teşekkürler cnm :mrgreen:

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Tamamdır, lol ve bf4'ü indiriyorum lol bitti bf4'ün de 18gbsi doldu %77 de 10mbit hız var kotam yenilendi rahat rahat iniyor hızlıca, bf4 inince test yapıcam.

5,9 alıyordum hdd ile bakalım kaç vericek :)

Her şey çok daha hızlı çok daha seri açılıyor yüklüyor, kopyalama işlemleri silme işlemleri her şey çok çok hızlandı.

1 Adet lol attım sorun yaşamadım ama bu demek değil ki kesin düzeldi genelde lolde ilk başlarda olmuyor yani formattan sonra falan hatırlıyorsan 1 gün oyun oynamıştım sorun olmamıştı 2 ci günü her şey meydana çıkmıştı.

Bf bir insin her şey belli olucak hala içimde şüphe var düzelmeyecek diye ama bakalım hayırlısı, tekrar teşekkürler cnm :mrgreen:

Düzelir düzelir merak etme sen şimdi derecelendirme puanlarını at bana. Ama indirmeleri bütün işlemlerini durdurda yap

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Beyler Asus'un CES'te tanıtacağı telefonda ''Optical Zoom'' olacak. Kaynak sağlam asus paylaştığı bir videoda mors alfabesini kullanıyordu oradan biliyorum.
Çift kamera modülü ile alan derinliği ve 3x optik zoomdan bahsediliyor
Mors alfabesiyle optik zoom yazarak zaten doğrulamış oldu bir kısmını :dirol:

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
[MENTION=380082]Vikings[/MENTION] Hayırlı olsun. Corsaır tercih etmen çok doğru olmuş diğer SSD disklere nazaran daha ömürlü olduğu söyleniyor. kısmet olursa bende Kingston hyper X veya corsair alacağım.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Düzelir düzelir merak etme sen şimdi derecelendirme puanlarını at bana. Ama indirmeleri bütün işlemlerini durdurda yap

Elbette öyle yapıcam :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

@Vikings Hayırlı olsun. Corsaır tercih etmen çok doğru olmuş diğer SSD disklere nazaran daha ömürlü olduğu söyleniyor. kısmet olursa bende Kingston hyper X veya corsair alacağım.

Teşekkür ederim.

İnsan kutusundan çıkartıp baktığında ben bunamı 200tl bayıldım diye oturup üzülesi geliyor tabi boyutundan dolayı :D önemli olan boyutu değil işlevi :mrgreen:

Format işlemleri toplamda 10 taş çatlasın 15 dakika sürdü.

Bilgisayarı başlatıyorum anakart modeli geliyor geldiğini gibi gidip windows başlatılıyor yazısı geliyor o animasyonlar daha birleşmeden ana ekran geliyor ve çoğu kişinin sinir olduğu '' bilgisayarın kendine gelme evresi '' diye bir şey kalmadı :D

Hani açarsında yok eskiden MSN açılmasını, virüs programın açılmasını beklerdik pc açılıp masaüstü geldiğinde zaten bunlar hazır aşağıda açık geliyor cidden şimdiye kadar eziyet çekmişiz.

Bf4de bildiğimiz üzere yükleme ekranı cidden aşırı uzun HDD ile 2 dakika falan bekliyorsun rahat ama ssd ile aşırı hızlı yüklüyor 20 küsür saniyede hatta videosu bile vardı:

İlk önce şunu izle

[video=youtube;SKV6eAFybMM]http://www.youtube.com/watch?v=SKV6eAFybMM[/video]

Beni en çok etkileyende bu olmuştu:

[video=youtube;OuybHbvRD4o]http://www.youtube.com/watch?v=OuybHbvRD4o[/video]

Sonuna kadar izle farkı anlayacaksın.
[MENTION=374341]Seyhoo[/MENTION] ssdnin malzeme kalitesinide beğendim böyle çelik gibi hem hafif hem sağlam dayanıklı baya hoş ama buz gibi soğuk :D

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
[MENTION=380082]Vikings[/MENTION] Performansından Şüphem yok kesinlikle deli bir farkı var. :)

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
[MENTION=380082]Vikings[/MENTION] oyunlarda sadece hızlı yüklenip açılıyor oyunda fps artışı bekleme

[MENTION=380082]Vikings[/MENTION] oyunlarda sadece hızlı yüklenip açılıyor oyunda fazla fps artışı bekleme

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
@Vikings oyunlarda sadece hızlı yüklenip açılıyor oyunda fps artışı bekleme

@Vikings oyunlarda sadece hızlı yüklenip açılıyor oyunda fazla fps artışı bekleme

Zaten benim oyunlarda performans sorunum yokki hemen hemen oynadığım her oyundan tatmin edici performans alıyorum, şu donmaları düzeltmesini umuyorum o benim sorunum yoksa sıkıntım falan yok performansla ilgili :D

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
Zaten benim oyunlarda performans sorunum yokki hemen hemen oynadığım her oyundan tatmin edici performans alıyorum, şu donmaları düzeltmesini umuyorum o benim sorunum yoksa sıkıntım falan yok performansla ilgili :D
Hocam sistem özelliklerini yazarsaniz sevinirim çok merak ettim de :) :) :)

Drangleic

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Şu play store daki lol messenger ne kadar güvenli ? Resmi olmadığı için pek kullanmak istemiyorum.

Deleted-Name

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
18
mp3 e dönüştürürken lameenc. dll codec i istiyor ama audacity [emoji16]
O dll programı yükleyince birlikte gelmiyor mu?
Ben Linux kullandığımdan yükleyince bağımlılık olarak herşey geliyor galiba o dll ffmpeg'in bir dllsi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...