Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Deli gibi dizi izlerim onlar çok kota harcıyor ya.

Üzüldüğün nokta ise 480p değil 360p açıyorum dizileri öyle izliyorum eğer çok sevdiğim diziler varsa onları 480 yada 720 izlerim onlarda haftadan haftaya olurdu hepsi tatildeler şu anda.

360p izlerken kotadan hiç götürmese keşke :D
Sınırsız diye aliyoruz ama sinirsiz bir internet keyfi sunmuyor. Garip bir durum.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Sınırsız diye aliyoruz ama sinirsiz bir internet keyfi sunmuyor. Garip bir durum.

Aynen öyle.

Ya şunu merak ediyorum kuzenim günde taş çatlasın 2-3 saat pc başına geçer oda oyun oynar kalkar 25mbit internet alıyor hak ediyormu? etmiyor hangi açıdan kullanım sıklığı açısından.

Benim günümün büyük bir kısmı bilgisayar başında geçiyor aldığım hız 10mbit nerde adalet? yemişim alt yapısını isterseler 100mbit hız verirler bence sadece kime ne kadar az verebilirsek o kadar iyi mantığınımı yürütüyorlar hala anlamış değilim neden böyleler.

Ya bir alt yapı bu kadar zor bir şeymi? arada 1 2mbit fark olsa neysede 5-6mbit az değil ki...

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Aynen öyle.

Ya şunu merak ediyorum kuzenim günde taş çatlasın 2-3 saat pc başına geçer oda oyun oynar kalkar 25mbit internet alıyor hak ediyormu? etmiyor hangi açıdan kullanım sıklığı açısından.

Benim günümün büyük bir kısmı bilgisayar başında geçiyor aldığım hız 10mbit nerde adalet? yemişim alt yapısını isterseler 100mbit hız verirler bence sadece kime ne kadar az verebilirsek o kadar iyi mantığınımı yürütüyorlar hala anlamış değilim neden böyleler.

Ya bir alt yapı bu kadar zor bir şeymi? arada 1 2mbit fark olsa neysede 5-6mbit az değil ki...
Bende ayni durumdayim. Cogu zaman hiza ihtiyacim oluyor ama 16 mbit aliyorum en fazla.

Bi arkadasim var gecen gun 100mbit ttnet fiber almis. Max 85 geliyor. O pek hizi takmiyor mt2 wolfteam oynuyor sadece. Ona 8 de yeter. Hep boyle gereksiz yerlerde, kisilerde oluyor fiber.

Gecen sene pc'ye nadir rastlayacagin, bulsanda hizla isi olmayan kisilerin oldugu bi koyde fibernet oldugunu gordum. Dedim boyle isin..

Bizim sokakta elektrik kablolarini yerin altina altina alcaz diye kazdilar bictiler ama bizim internet kablolari hala binanin disinda sallaniyor. Gel yerin altina fiber dose surda 10mt var fiber kutusuna kablo dosemeye useniyorlar.

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
Sdn toz almaktan bıkanlar kulübü mu oluştursak ne? Bıktım bu ne anne!!
Bir daha asla amd nin hiçbir şeyini almayacagim sizin vereceğiniz desteğe ben..

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Kandil ve cuma bir araya gelmiş dua etmeden olmaz belki bir mucize olur da şu kredi basvurum kabul edilir :/

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
Kandiliniz Mübarek olsun.
Hayırlı Cumalar Arkadaslar.

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
Bu "cmd" ekranındaki türkçe karakter sorununu nasıl çözücem bir kaç yol denedim "autoexec.nt" ekleme yaptım ama çözüm olmadı.

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Bu "cmd" ekranındaki türkçe karakter sorununu nasıl çözücem bir kaç yol denedim "autoexec.nt" ekleme yaptım ama çözüm olmadı.

Regedit > HKEY CURRENT USER > Console > COdepage içerisindeki değeri 359 yapıyoruz

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
Combofix falan kullandıysan onu siliyor. Yeni Dword değeri oluştur onaltılık

2-3 Sene oldu yeni sistem kurmayalı :) hatırlamıyorum geçmişte kullanıp kullanmadığımı çözüm olmadı bu yöntemde. Teşekkürler Seyhoo.

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
2-3 Sene oldu yeni sistem kurmayalı :) hatırlamıyorum geçmişte kullanıp kullanmadığımı çözüm olmadı bu yöntemde. Teşekkürler Seyhoo.

İşe windows kullanıyorsan sistem adına bir şeyler yazarken Türkçe karakter kullanmak çok sıkıntılı

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
bitmeyen pazartesi görünümlü cuma yapmışlar....

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Hocam yarışma ne zaman açıklanacak?

Yarışma tamamen SDN ofis çalışanları tarafından takip ediliyor. Bu konuda benim başka bilgim yok. Muhtemelen diğer mod arkadaşlarında yoktur ama çok sürmez açıklanır diye düşünüyorum.

Kuvvetmira

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Android uygulama kilitleme programı önerebilirmisiniz kaliteli bişey cmsecurity varda sevmedim onu.Sadece kilit için program lazım.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Zirraat bankası 1944-BEYKENT/İSTANBUL ŞUBESİ kapaku ya tadilatta ya kapandı ama kyk dan bu şube gözüküyor şimdi ben bu kredi yi hangi şubeden alıcam :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Applock candır :D

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
MiuiRom da uygulama kilitleme var fakat başka Rom'a geçersem AppLock aklımda bulunsun. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...