Uzun bir süre müzik dinlememeye karar verdim
bilgisayardan anlayan biri yapar ama hazır programlara alışan anlamayan biri yapamaz gibi ama programı ben çlk beğeniyorum tempo arttırma gibi özelliği var zamanında baya kullandım.Bunu bilmiyordum sonradan bir de böyle uğraştırıyor muymuş aslında normalde programla beraber yüklenmesi gerekirdi ama opsiyonel bir bağımlılık herhalde
Sonuçta her iki kısımdanda besleniyorArkadaşlar benim için önemli bir sorum olacak ekran kartı aşağıdaki resimdeki 1. kısımdan mı yoksa 2. kısımdan mı besleniyor. E.kartı. r9 270.
![]()
Ekran kartı 150w istiyor dedim 1. kısımdan besleniyor ise baska bir psu bakayım diye yazdım, aklıma yine birşey takıldı 2 yerden de beslınıyorsa nıye o 2 kısım farklı degerler ıle ayrılmış durumda öğrenmek için soruyorum.Sonuçta her iki kısımdanda besleniyor
Ekran kartı 150w istiyor dedim 1. kısımdan besleniyor ise baska bir psu bakayım diye yazdım, aklıma yine birşey takıldı 2 yerden de beslınıyorsa nıye o 2 kısım farklı degerler ıle ayrılmış durumda öğrenmek için soruyorum.
Evet harika bir program çeşitli efektler filan da yapabiliyorsun ama mikrofon paraziti beni öldürüyor kaydederken o kadar noise removal yapıyorum işe yaramıyor öyle kötü bir mikrofon da kullanmıyorum yanibilgisayardan anlayan biri yapar ama hazır programlara alışan anlamayan biri yapamaz gibi ama programı ben çlk beğeniyorum tempo arttırma gibi özelliği var zamanında baya kullandım.
Diğer 3-4 forum gezdim hepsi 12 v değerini dikkate alıyor bu 12 v kanalı 24 pin li olan mı ?İşlemcine giden güç ekran kartınada gidiyor şu kısım şuraya bu kısım buraya gidiyor diye bir şey söyleyemeyiz
Diğer 3-4 forum gezdim hepsi 12 v değerini dikkate alıyor bu 12 v kanalı 24 pin li olan mı ?
Kısacası şöyle sorayım r9 270 asus , fx 6300 yukarıdakı corsair 550 80+ kaldırır mı ? hafif o.c. yapabilirim.
Öneriniz nedir ? 200 ü geçmemesi tercih sebebim.Kaldırır ama değiştirmeni tavsiye ederim sıkıntı çıkarabilir AMD sistem çok güç tüketiyor ve güç tüketim dalgalanması stabil olmuyor
Öneriniz nedir ? 200 ü geçmemesi tercih sebebim.
Link teki Corsair verimsiz biraz elektriği sömürürhttp://www.vatanbilgisayar.com/smartpower-80plus-bronze-650w-guc-kaynagi.html#genel-bakis
Şu PSU indirimde gerçekten sağlam bir ürün
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Stokta bulabilirsende şunu al. Vatandan alacaksın diye bir şey yok zaten ucuz bulduğun zaman sipariş edebilirsin
http://www.vatanbilgisayar.com/vs-serisi-650w-guc-kaynagi.html#genel-bakis
Hocam sistem özelliklerini yazarsaniz sevinirim çok merak ettim de![]()
![]()
![]()
Klasör taşırken o takılmalar ekran kartı driverlerinden kaynaklanıyordu, hatta win xp format atarken ekran kartını yükleyene kadar öyle dona dona giderdi pencerelerdriver yükleyince geçerdi.
![]()
Bunlar surekli geliyor psikolojim bozuldu yardm edecek varmı face messengerdan kaynaklandgni dusunuom
Tamam bi bakıyım:mrgreen:
Ne güzel işte çiçek yolluyorlar
Messengerdan kaynaklıysa ayarlarını bir kurcala bakalım belki bir şeyler çıkar benimde bilgim yok ilk defa karşılaşıyorum.
Göremez diye biliyorumİnstagramda birini engelledigimde herkese açık sayfami, fotoğraflarımı vs. görebilir mi?
İnstagramda birini engelledigimde herkese açık sayfami, fotoğraflarımı vs. görebilir mi?