Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Premium mu çektin [MENTION=380082]Vikings[/MENTION] ?

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Doğrudur zaten parasına bakılırsa. :)

Önceden normal Battlefield 4 vardı, üstüne bunu aldın dimi?

2013'de almıştım normal BF4'ü o zamanlar Atinin 4600 series diye bir ekran kartı vardı ayriyetten bad sektor hatası olan hdd ile bu oyunu o zamanlar oynamak işkenceydi.

HD 7770 alınca bide bu donma sorununu çözünce ssd aldım hdd sıkıntılıymış şimdi oyundan inanılmaz zevk alıyorum.

Zamanında 100 küsür tldi bf4 şimdi 40tl indirimli fiyatı ve hiç adil değil...

- - - Mesaj Güncellendi - - -

lanet olsun ttnete zaten 16mbit hıza geçmiştim 10mbit hız alıyordum sonra aradım itiraz ettim rapormu ne oluşturdular şimdi hızım 7.01 sabit yani eski 8mbit paketimin hızına düştü.

1,15MB indirme hızım vardı saniyede, 850KB'a düştü lanet olsun böyle internete.

Ya iyi güzel hızlıda 16mbit ne 7mbit ne tamamen dolandırıcılık mecbur olmasam asla kullanmam ttneti ama yinede mecbur katlanıyorum, dizileri 480-720p izleyebiliyorum benim için en önemlisi onlar şu anda.

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Ben de düşünüyorum BF4 Premium ama yazın olabilir. Ya da ani bir indirimle 10-40 tl arası olursa. :)

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
[MENTION=380082]Vikings[/MENTION],

Muradına erdin sonunda :)

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Ben de düşünüyorum BF4 Premium ama yazın olabilir. Ya da ani bir indirimle 10-40 tl arası olursa. :)

Oyun ucuzlarda premium o kadar indirime gireceğini sanmıyorum :D zaten originde indirim var 50 eurodanmı 35 euroya indirilmiş galiba, 100tl yapıyor meksikadan alırsan yani hola eklentisini kullanmıştım ben tabi olmadı kredi kartlar hata verdi, 25 dolar 60tl civarına geliyordu paket.

Bence al değer 5 tane yeni harita geliyor bir sürü özellik premiumsuz oynanmaz ki yani.

60TL ye gelse çok iyi olucaktı geriye 40tl falan kalıcaktı onunlada İnjuice gods among us alıcaktım steamden, 2 ocağa kadar geçerliydi indirimdeydi 15tl falandı keşke o zamanlar çekseydim kredi kartta para vardı bedavaya gelicekti neyse sıkıntı yok ben pre aldım o yeter şimdilik.

@Vikings,

Muradına erdin sonunda :)

Aynen aga erdim sonunda, seninde çok büyük yardımın oldu şu hdd sorununu çözemeseydik oyun oynamazdım zevk alamıyordum yani çözdüğümüz çok iyi oldu eline sağlık.

Bilgisayarımı aldığım günden beri işkence çekiyordum ya her saniye olucak korkusuyla oynuyorum o kadar işlemiş yani sen anla bazen unutuyorum sonra aklıam bir geliyor diyorum ki vay be ne kadar zevkliymiş ekran donmadan oyun oynamak...

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Oyun ucuzlarda premium o kadar indirime gireceğini sanmıyorum :D zaten originde indirim var 50 eurodanmı 35 euroya indirilmiş galiba, 100tl yapıyor meksikadan alırsan yani hola eklentisini kullanmıştım ben tabi olmadı kredi kartlar hata verdi, 25 dolar 60tl civarına geliyordu paket.

Bence al değer 5 tane yeni harita geliyor bir sürü özellik premiumsuz oynanmaz ki yani.

60TL ye gelse çok iyi olucaktı geriye 40tl falan kalıcaktı onunlada İnjuice gods among us alıcaktım steamden, 2 ocağa kadar geçerliydi indirimdeydi 15tl falandı keşke o zamanlar çekseydim kredi kartta para vardı bedavaya gelicekti neyse sıkıntı yok ben pre aldım o yeter şimdilik.

Aynen aga erdim sonunda, seninde çok büyük yardımın oldu şu hdd sorununu çözemeseydik oyun oynamazdım zevk alamıyordum yani çözdüğümüz çok iyi oldu eline sağlık.

Bilgisayarımı aldığım günden beri işkence çekiyordum ya her saniye olucak korkusuyla oynuyorum o kadar işlemiş yani sen anla bazen unutuyorum sonra aklıam bir geliyor diyorum ki vay be ne kadar zevkliymiş ekran donmadan oyun oynamak...

Parayı bul yeni kartla işlemci alırız

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Kafaya koymuştun yeni işlemciyle kart almayı noldu tuzlu geldi değil mi :D

Tuzunda biraz katkısı var :D böyle idare ederim zaten Medium High karışık grafikler, 1680x1080 çözünürlükte 60-40fps arası takılıyorum :mrgreen:

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Arkadaşlar bana linux minte uygun hafıza kartını biçimlendirecek bir program lazım. Sistemdekini denedim faydalı bulmadım.

Şöyle tam temizleyecek.

Hafıza kartımdaki sorunu anlatamam çok uzun sürer önceki yazılarımda görmüşsünüzdür. Telefonda recovery yanlış algılıyor dosyaları.

Günlük kullanımda sıkıntı yok fotoğraflara bakıyor müziğini dinliyorum içinden.

Eğer bu temizlik işe yaramazsa mp3 çalara takacağım bunu ve kendime a101 deki kampanyalardan birini gördüğüm an hafıza kartı alacağım. Yarı fiyata satıyorlar resmen

RedDevil

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Arkadaşlar bana linux minte uygun hafıza kartını biçimlendirecek bir program lazım. Sistemdekini denedim faydalı bulmadım.

Şöyle tam temizleyecek.

Hafıza kartımdaki sorunu anlatamam çok uzun sürer önceki yazılarımda görmüşsünüzdür. Telefonda recovery yanlış algılıyor dosyaları.

Eğer bu temizlik işe yaramazsa mp3 çalara takacağım bunu ve kendime a101 deki kampanyalardan birini gördüğüm an hafıza kartı alacağım. Yarı fiyata satıyorlar resmen
Kod ile denedin mi?

Deleted-Name

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
18

Şöyle tam temizleyecek.

fsck bunun için var

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Ptt vezneleri kadar yavaş vezne görmedim. 30 dakika da 6 vezneda sadece 5 sıra ilerledi

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
8 vezneden 6 si çalışıyor. 6 bile yeterli ama çok yavaş çalışıyorlar. e-devlet şifresini internetten verseler ne olacak sanki

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Ptt nin saati 20 dk ileri ahahahah
b4d914e1bc697639c963ee4781e34b70.jpg

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Şehir farkı olsa gerek :D
İstanbul beylikduzu hocam kalabalık ama ne hikmetse hemen işimi halettim çatır çatır çalışıyorlar hayret ettim :D
Avcılar ptt berbat 100 kişi sıra bekler iceridekiler lay lay lom kendi kafalarına göre Allâh oraya düşürmesin ahahahah

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
Allah başka zeval vermesin büt var daha :D

Bu kyk için türkiye gov dan tahahutnameyı onayladım sonraki aşama ney oluyor, daha önce kullananlar yardımcı olursa sevinirim.
Artık bankaya gidip hesap açacaksın ve kartını alacaksın diye biliyorum :)

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
Böyle pazartesi sendromu görmedim baş ağrısı ile hiç çekilmiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...