re13el
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 114
Premium mu çektin [MENTION=380082]Vikings[/MENTION] ?
Premium mu çektin @Vikings ?
Doğrudur zaten parasına bakılırsa.
Önceden normal Battlefield 4 vardı, üstüne bunu aldın dimi?
Ben de düşünüyorum BF4 Premium ama yazın olabilir. Ya da ani bir indirimle 10-40 tl arası olursa.![]()
Oyun ucuzlarda premium o kadar indirime gireceğini sanmıyorumzaten originde indirim var 50 eurodanmı 35 euroya indirilmiş galiba, 100tl yapıyor meksikadan alırsan yani hola eklentisini kullanmıştım ben tabi olmadı kredi kartlar hata verdi, 25 dolar 60tl civarına geliyordu paket.
Bence al değer 5 tane yeni harita geliyor bir sürü özellik premiumsuz oynanmaz ki yani.
60TL ye gelse çok iyi olucaktı geriye 40tl falan kalıcaktı onunlada İnjuice gods among us alıcaktım steamden, 2 ocağa kadar geçerliydi indirimdeydi 15tl falandı keşke o zamanlar çekseydim kredi kartta para vardı bedavaya gelicekti neyse sıkıntı yok ben pre aldım o yeter şimdilik.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Aynen aga erdim sonunda, seninde çok büyük yardımın oldu şu hdd sorununu çözemeseydik oyun oynamazdım zevk alamıyordum yani çözdüğümüz çok iyi oldu eline sağlık.
Bilgisayarımı aldığım günden beri işkence çekiyordum ya her saniye olucak korkusuyla oynuyorum o kadar işlemiş yani sen anla bazen unutuyorum sonra aklıam bir geliyor diyorum ki vay be ne kadar zevkliymiş ekran donmadan oyun oynamak...
Parayı bul yeni kartla işlemci alırız
Gerek yok ki şu anda iyi çalışıyor bilgisayar :mrgreen:
aa.. ne güzel ya.. hatırlayanımda varmış :clap: ... Doğru, burada bir şeyler söylemeyeli çok oldu...
(bir zamanlar fırtınalar estirirdim :w00t: )
Kafaya koymuştun yeni işlemciyle kart almayı noldu tuzlu geldi değil mi![]()
Kod ile denedin mi?Arkadaşlar bana linux minte uygun hafıza kartını biçimlendirecek bir program lazım. Sistemdekini denedim faydalı bulmadım.
Şöyle tam temizleyecek.
Hafıza kartımdaki sorunu anlatamam çok uzun sürer önceki yazılarımda görmüşsünüzdür. Telefonda recovery yanlış algılıyor dosyaları.
Günlük kullanımda sıkıntı yok fotoğraflara bakıyor müziğini dinliyorum içinden.
Eğer bu temizlik işe yaramazsa mp3 çalara takacağım bunu ve kendime a101 deki kampanyalardan birini gördüğüm an hafıza kartı alacağım. Yarı fiyata satıyorlar resmen
fsck bunun için varArkadaşlar bana linux minte uygun hafıza kartını biçimlendirecek bir program lazım. Sistemdekini denedim faydalı bulmadım.
Şöyle tam temizleyecek.
Hafıza kartımdaki sorunu anlatamam çok uzun sürer önceki yazılarımda görmüşsünüzdür. Telefonda recovery yanlış algılıyor dosyaları.
Günlük kullanımda sıkıntı yok fotoğraflara bakıyor müziğini dinliyorum içinden.
Eğer bu temizlik işe yaramazsa mp3 çalara takacağım bunu ve kendime a101 deki kampanyalardan birini gördüğüm an hafıza kartı alacağım. Yarı fiyata satıyorlar resmen
İstanbul beylikduzu hocam kalabalık ama ne hikmetse hemen işimi halettim çatır çatır çalışıyorlar hayret ettimŞehir farkı olsa gerek![]()
Allah başka zeval vermesin büt var dahaİlk final ezdi geçti :/
Artık bankaya gidip hesap açacaksın ve kartını alacaksın diye biliyorumAllah başka zeval vermesin büt var daha
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Bu kyk için türkiye gov dan tahahutnameyı onayladım sonraki aşama ney oluyor, daha önce kullananlar yardımcı olursa sevinirim.
Peki ilk ödeme ne zaman yapılır bir fikriniz var mı ?Artık bankaya gidip hesap açacaksın ve kartını alacaksın diye biliyorum![]()
Belli bi güne kadar onay verenler ocak ayında almaya başladı(5-6-7-8 ocak), ben geç kalmıştım, şubatta iki aylık alarak başladım. Bi anda 600 lira olunca hoşuma da gitmişti haniPeki ilk ödeme ne zaman yapılır bir fikriniz var mı ?