Duhan.Soysal
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 184
Beyler bu distributor olayı nasıl oluyor açıklayabilecek varmı tel alacağım bunu duyunca korktum nedir acaba ?
İspat yapıyor musunuz o derste? Ya da zilyon tane teorem ezberliyor musunuz?Ticari matematik dersim vardı onada azıcık çalışmayla girdim büyük ihtimalle 80 yada 90 alacağım.![]()
Benim emin adımlarla girdiğim sınavlarım düşük, emin olmadıklarımsa normal geldi. Şaşkınlıklar içerisindeyim![]()
Yapmıyorum tabikide çünkü ben matematik bölümü okumuyorum.İspat yapıyor musunuz o derste? Ya da zilyon tane teorem ezberliyor musunuz?![]()
İşte demek istediğim de buYapmıyorum tabikide çünkü ben matematik bölümü okumuyorum.Sadece temel bilinmesi gereken şeyleri işliyoruz hepsi bu.
Senin hazırlıktı dimi? Kaç tane sınava giriyosun ki?O da iyiOluyor öyle arada
Acaba hoca okudu mu sınavlarıDur bakayım
![]()
Evet hazırlık. Çok yok ama sınavlarda bildiğin sınavİşte demek istediğim de bu1-2 saatlik çalışmayla bizim bölümle işler yürümüyor
Sadece bi Analiz dersi için 2 gece sabahladım da 50 aldım. Soyut matematikte 1 gece sabahladım ama çok kolay geldi sınav, sonuç ise felaket: 32
Daha ne olsun
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Senin hazırlıktı dimi? Kaç tane sınava giriyosun ki?
İşte demek istediğim de bu1-2 saatlik çalışmayla bizim bölümle işler yürümüyor
Sadece bi Analiz dersi için 2 gece sabahladım da 50 aldım. Soyut matematikte 1 gece sabahladım ama çok kolay geldi sınav, sonuç ise felaket: 32
Daha ne olsun
![]()
Note 3 mu T50 mi sana göre :?Turkcell T50 almaya karar verdim. Daha doğrusu zorunlu kaliyorum. Ama memnun olcagima eminim![]()
Kullanima Bagli. Ben oyundan çok multimedya özelliklerine bakiyorum. Müzik dinler internete girerim. O yüzden T50 diyorum. Dolby özelliğinden sonra kesin kararim t50 olduNote 3 mu T50 mi sana göre :?
Ben performans adamıyım kısacaKullanima Bagli. Ben oyundan çok multimedya özelliklerine bakiyorum. Müzik dinler internete girerim. O yüzden T50 diyorum. Dolby özelliğinden sonra kesin kararim t50 olduAma oyun dersen note 3
Nerede oldu?Depremi hisseden var mi?
Kullanima Bagli. Ben oyundan çok multimedya özelliklerine bakiyorum. Müzik dinler internete girerim. O yüzden T50 diyorum. Dolby özelliğinden sonra kesin kararim t50 olduAma oyun dersen note 3
?????Depremi hisseden var mi?
Esenyurt civarlari.Nerede oldu?
Geçmiş olsun İstanbul da olmadığım için bilmiyorumEsenyurt civarlari.
Depremi hisseden var mi?
Iyi cesaretdeprem oldu? hissetmedim gerçi izmirde deprem fırtınası olduğunda takografçıda çalışıyordum depreme aldırmadan çalışmaya devam ediyorduk daha önce de elektrik işinde de umursamazdık.
Iyi cesaret![]()
Türk Olmak başka bişi ya içten söylüyorumbirde o bina yığma denen tipteymiş göze batan kolon,kiriş yok...
Esenyurt civarlari.
Zaten sarji operatöre bağlama kadar saçma bir iddia görmemiştim. Güzel diss olmuş
Hocam yeni nesil moto g cok iyi ona bakin bence. Secme imkaniniz varsa tabi.Turkcell T50 almaya karar verdim. Daha doğrusu zorunlu kaliyorum. Ama memnun olcagima eminim![]()
Taksit olayından dolayı operatörlerin kapisinda surunucez mecburen. Yoksa çoktan zenfone 5 i alirdim.Hocam yeni nesil moto g cok iyi ona bakin bence. Secme imkaniniz varsa tabi.