Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
Beyler bu distributor olayı nasıl oluyor açıklayabilecek varmı tel alacağım bunu duyunca korktum nedir acaba ?

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
Ödevsiz sınavsız boş boş oturmak ve yatmak çok güzel bide pc garantiye gidip gelseydi iyiydi :)
Edit : [MENTION=9966]warkortali[/MENTION] arkadaşımız da bir şeyler söylese hiç görünmüyor :)

Buğra Y.

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Yapmıyorum tabikide çünkü ben matematik bölümü okumuyorum. :) Sadece temel bilinmesi gereken şeyleri işliyoruz hepsi bu.
İşte demek istediğim de bu :D 1-2 saatlik çalışmayla bizim bölümle işler yürümüyor :D Sadece bi Analiz dersi için 2 gece sabahladım da 50 aldım. Soyut matematikte 1 gece sabahladım ama çok kolay geldi sınav, sonuç ise felaket: 32 :D Daha ne olsun :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

O da iyi :D Oluyor öyle arada :D
Acaba hoca okudu mu sınavları :D Dur bakayım :D
Senin hazırlıktı dimi? Kaç tane sınava giriyosun ki?

Albatraoz

Doçent
Reaksiyon puanı
7
İşte demek istediğim de bu :D 1-2 saatlik çalışmayla bizim bölümle işler yürümüyor :D Sadece bi Analiz dersi için 2 gece sabahladım da 50 aldım. Soyut matematikte 1 gece sabahladım ama çok kolay geldi sınav, sonuç ise felaket: 32 :D Daha ne olsun :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Senin hazırlıktı dimi? Kaç tane sınava giriyosun ki?
Evet hazırlık. Çok yok ama sınavlarda bildiğin sınav :P

Kurt Cobain

Profesör
Reaksiyon puanı
90

Herkesin bölümü kendine göre zordur dostum. Hiçbirşey bu hayatta zor yada imkansız değildir. Benimde kendime göre zor derslerim var. Vergi hukuku var 350 Sf lık kitapla ders yapıyoruz , Borçlar hukuku aynı şekil , Geçen sene ekonomi dersleri vardı onlar aynen öyle hoca özet çıkarmış not veriyordu bize 50 sf . 50 sf yı sular seller gibi ezberleyebilirmisin ? Ben bu derslerden bu şekilde geçtim...

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Turkcell T50 almaya karar verdim. Daha doğrusu zorunlu kaliyorum. Ama memnun olcagima eminim :)

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
Kullanima Bagli. Ben oyundan çok multimedya özelliklerine bakiyorum. Müzik dinler internete girerim. O yüzden T50 diyorum. Dolby özelliğinden sonra kesin kararim t50 oldu :) Ama oyun dersen note 3
Ben performans adamıyım kısaca :) oyüzden nkte 3 diyorum :)
O Stylus yokmu o Stylus :)
Sırf ekran ram s pen :)

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
Kullanima Bagli. Ben oyundan çok multimedya özelliklerine bakiyorum. Müzik dinler internete girerim. O yüzden T50 diyorum. Dolby özelliğinden sonra kesin kararim t50 oldu :) Ama oyun dersen note 3

kulaklık seçiyor mu? she3595bk onda çalışmazsa ne yapayım t50'yi takoz gt-s5360 bangır bangır kullanıyor onu bass boster ile süper bass veriyor.

cansermo

Profesör
Reaksiyon puanı
30
Avea'dan Vodafone'a ve Turkcell'e kapak reklam
Avea reklamdan anlıyor.

http://youtu.be/YhQ3cILb-FQ

Güzel reklam olmuş .
988237e24a567b7ecb2df43c08ed6c00.jpg

Reklamı izlerken bu uyarıyı almak ta manidar oldu [emoji1]

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
Deprem mi oldu :D

Bu reklamlarda Diss atmak moda oldu sahibinden.com ile arabam.com da var oda çok iyi :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...